Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Troll Reklamlar

Başlatan pain, 27 Haziran 2018, 22:17:00
Okunma sayısı 383 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Naomi River Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 26 Temmuz 2022, 23:00
Toplam oynama: 84 gün, 0 saat
Troll Reklamlar
« : 27 Haziran 2018, 22:17:00 »
Şu reklamlardan verilen, "Sevgili arıyorum"-"dolandırıldım yardım edin" tarzı metin2de verilen reklamlar gibi saçma, roleplay kurallarına uygun olmayan reklamların önlenmesi adına bir sistem getirilmesini istiyorum. Önerim şu; Sunucuda 3-4 tane haber kanalı var ve birinden vermek gerekiyor reklamı. Elbet birinden birinin üyesi online olur diye düşünüyorum. Bu verilen reklamların ilk olarak onlara gitmesine, uygunsa yayınlanmasına izin verilmesini talep ediyorum. Diyelim ki haberci olarak hiç kimse online değil, bu durumda onayı helperler veya adminlerin de yapabileceğini düşünüyorum. Leighton News, açılışa özel reklamları ücretsiz yapmış, gerçekten reklam verecekler "Bedava reklam gördüm mü dayanamıyorum" diye verilen reklamın geçmesini bekliyor. Bu bile bence bir sorun. Bu tarz boş reklamların verilmesi tüm ciddiyetimi kaçırıyor. Umarım gereği yapılır, saygılar.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Troll Reklamlar
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2018, 22:39:35 »
Gereği yok, bir sunucuda bu sistemin tıpa tıp aynısını yaşamış ve deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum. Evet, bazen trolleri önemli ölçüde azaltıyor fakat bunun yanında diğer reklamlara elveda diyoruz. Yeri geldiğinde helperlar veya habercilerin arkadaşlarına torpil yapması, kininden dolayı reklamını red etmesimi dersin, reklamı verip de onaylanmayınca paranın boşa gitmesi mi dersin bin bir türlü dert.

Zaten sunucuda önüne gelen troll reklam vermiyor merak etme, verenlerde ağır bir ceza alıyor. Şu anki sistem yürürlüğünde.

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı TRSinan28

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2020, 17:10
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2018, 23:12:25 »
Gereği yok, bir sunucuda bu sistemin tıpa tıp aynısını yaşamış ve deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum. Evet, bazen trolleri önemli ölçüde azaltıyor fakat bunun yanında diğer reklamlara elveda diyoruz. Yeri geldiğinde helperlar veya habercilerin arkadaşlarına torpil yapması, kininden dolayı reklamını red etmesimi dersin, reklamı verip de onaylanmayınca paranın boşa gitmesi mi dersin bin bir türlü dert.

Zaten sunucuda önüne gelen troll reklam vermiyor merak etme, verenlerde ağır bir ceza alıyor. Şu anki sistem yürürlüğünde.

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı GHOSTS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Temmuz 2018, 17:03
Toplam oynama: 54 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2018, 23:16:25 »
gerek yok

Çevrimdışı ambush

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Aralık 2019, 02:13
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2018, 23:28:50 »
Görüldüğünde yönetim tarafından gerekli cezalar zaten veriliyor, yukarıda da söylendiği gibi "Kin" vs durumlarında sorun yaratabilir. Ayrıca gece saatlerinde veyahut herhangi bir saatte birlikte aktif üye yok ise sıkıntı yaşatır.

Çevrimdışı pain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Naomi River Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 26 Temmuz 2022, 23:00
Toplam oynama: 84 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2018, 10:04:55 »

Desteklemiyorum.

Önüne gelen troll reklam vermiyor fakat ağır bir ceza da almıyor. Helperlara göre sadece bir kick atılıyor. Kickden sonra kişinin aynı troll reklamı tekrardan 2-3 kere bile verdiğini gördüm.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2018, 14:48:09 »
Kural olarak da foruma eklenilebilir bu tü yazıların retarded rp sayılması. ve gerektiğinde forum üzerinden şikayet edilir kişiler ceza alır.