diğer forumda kalmışım
"ulan gerizekalı ne biliyorsun da bir şey için çabalamadığımdan, hiçbir vasıfa sahip olmadığımdan bahsediyorsun, öğrenciyim ve muhasebede sınıfımda ve sınıflar arasında birinciyim, iş bakıyorum iş yeri bulamadım bir çok yer dolmuş, bu iş yerinde bir olay olduğundan dolayı muhasebe bölümüne giremedim, babam burada çalıştığı için bana ayrı bir torpil yaptılar, işletmenin satın alma, muhasebe olayı kısmında takılıyorum, evrak işlerini hallediyorum. evet 775tl alacağım aylık staj ücreti, asgari ücretin 3'te 1 kısmı, ayrıca çalıştığım iş yeri on numara, sabah erken gelir geç kalmazsan ikramiye, 30 ay devam et teşvik, babamdan dolayı tanımayan yok herkes seviyor muhasebe işi yapmam için herkes elidnen geleni yapıyor, bazen iş yaparken bile iş yapma, biraz takıl diyenler oluyor
ulan aptal -3iq, 9 ekimdeyiz 9 ben bu iş yerine ağustosta girdim zaten, bu zamana kadar muhasebe olacak sanıyordum, eylülde askere gidecek olan abimiz gidemediği, ertelendiği için mecburi olarak beni çıkarttılar, ha işten atabilirdi? yer yok git kardeş diyebilirdi? ister babam ister abim olsun, adamın muhasebeciye ihtiyacı var stajyer olarak
ama göndermediler, üstüne şirketin beyin bölümü olan arge sonrasında satın alma bölümüne koydular"