Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Boş yap - derdini söyle.

Başlatan Gazi Aydemir, 07 Ekim 2020, 17:44:11
Okunma sayısı 2694 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
Ynt: Boş yap - derdini söyle.
« Yanıtla #30 : 09 Ekim 2020, 21:52:46 »
diğer forumda kalmışım

"ulan gerizekalı ne biliyorsun da bir şey için çabalamadığımdan, hiçbir vasıfa sahip olmadığımdan bahsediyorsun, öğrenciyim ve muhasebede sınıfımda ve sınıflar arasında birinciyim, iş bakıyorum iş yeri bulamadım bir çok yer dolmuş, bu iş yerinde bir olay olduğundan dolayı muhasebe bölümüne giremedim, babam burada çalıştığı için bana ayrı bir torpil yaptılar, işletmenin satın alma, muhasebe olayı kısmında takılıyorum, evrak işlerini hallediyorum. evet 775tl alacağım aylık staj ücreti, asgari ücretin 3'te 1 kısmı, ayrıca çalıştığım iş yeri on numara, sabah erken gelir geç kalmazsan ikramiye, 30 ay devam et teşvik, babamdan dolayı tanımayan yok herkes seviyor muhasebe işi yapmam için herkes elidnen geleni yapıyor, bazen iş yaparken bile iş yapma, biraz takıl diyenler oluyor
ulan aptal -3iq, 9 ekimdeyiz 9 ben bu iş yerine ağustosta girdim zaten, bu zamana kadar muhasebe olacak sanıyordum, eylülde askere gidecek olan abimiz gidemediği, ertelendiği için mecburi olarak beni çıkarttılar, ha işten atabilirdi? yer yok git kardeş diyebilirdi? ister babam ister abim olsun, adamın muhasebeciye ihtiyacı var stajyer olarak
ama göndermediler, üstüne şirketin beyin bölümü olan arge sonrasında satın alma bölümüne koydular"

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 09 Ekim 2020, 21:54:00 »
daha stajyer birisiyken 5k maaş alacağımı düşünemezsin dimi? ya da bilgisayar oyunlarına çok fazla takıldığımı nereden çıkartıyorsun? git 31 çek bilgisayar oyna :Ddddd
euro dolar ve vergiler ağzımızı yüzümüzü sikerken bir öğrenci, haftada 3 gün işe gidip 2 gün okula giderken, yemek+yol+okul masraflarını nasıl karşılar?

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 09 Ekim 2020, 21:54:33 »
pardon, ekonomimiz çok iyi, alım gücümüz yüksek
çünkü ps5'e 10k veriyoruz, bizden iyi alım gücü olan ülke yok

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 09 Ekim 2020, 21:55:02 »
pardon venezuela'da zengin olmamak mümkün değil, haksızlık ettim inşallah sonumuz öyle olmaz kolay para kötü para

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 09 Ekim 2020, 22:00:09 »
kendimi suçlamam gereken kısım neresi?
çok iyi bir yerde olmama rağmen işimi yapamadığım için kendimi mi suçlayayım?
iş görüşmesine gittiğimde sınıf arkadaşım işsiz olduğu için o iş yeri ile olan görüşmemi sonlandırıp arkadaşıma bıraktığım için kendimi mi suçlayayım?
geleceğimi kendim mahvetmedim benim hala bir iş imkanım var ama neden kendi bölümüm olmasın? hala farklı iş yerlerine bakıyorum
sınıfımda en iyi muhasebe öğrencisiydim, 3 ay boyunca yattığım haftada 7 saat gördüğüm muhasebeden 100 alıyordum, sınıfta tek 100 canım
bilgisayarlı muhasebede deli gibi örnek çözdürüp kafamızı s.kerlerdi, yani benim değil de sınıftakiler rahatsızdı. ben örnekleri bitirip diğer derste öğreneceğimiz işi eta üzerinde kurcalayıp kendim yapardım diğer gün yatardım.
bir daha hakkımda bir şey bilip bilmeden pat küt yazarsan sana çok güzel iltifat ederim

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 09 Ekim 2020, 22:02:30 »
gelecek kaygısının sadece bende olduğunu düşünmüyorum, türkiye'de yaşayan her 10 gençten 7'sinin sorunu felan bu hepimizi düşünmesi gereken bir şey, geleceğimiz bizim geleceğimiz  daha ne diyeyim ki

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 09 Ekim 2020, 22:05:18 »
dolar 8 oldu olacak euro dayadı 10'a, staj görüyorum 775tl alıyorum, daha yarı maaş aldım sigortasız çalıştıgım günler vesayre...
aldığım maaş bana yetmiyor, bir yandan anneme para veriyorum cart curt, almak istediğim bilgisayarı dolar-euro ortak s.kişmesinden dolayı siktir ettim gelecek kaygısı başladı, üniversite mi askerlik mi iş mi diye dolanıp duruyorum, muhasebe öğrencisi olmama rağmen çalıştığım yerde muhasebe işi yapmıyorum böylelikle işimi öğrenemiyorum, üniversite okusam da okumasam da işsiz kalacak gibiyim, bir yandan depremden olan korkum baskı yapıyor bir yandan da çok yaşamazsın zaten geleceği kendine dert etme diyip haftada 2-3 şişe içiyorum bazen içmediğim zamanlar oluyor offf,,,
hoşlandığım kıza sadece uzaktan bakıyorum:))

sen git çalışma 31 çek bilgisayar oyna,
bir şey için çabalama, hiçbir vasıfa sahip olma sonra iş bulamıyorum olsun
ilk önce kendinizi suçlayın etrafı değil
vasıfsızım, 12-15 yaşları arasında marangoz dayılarımın yanında çalışıp inşaatta amelelik yaptım bir iş öğreneyim diye, kuyumcuda çalıştım, taş dizdim, kaporta boya'da çalıştım, herhalde en kısası kaporta boyaydı 3 hafta sonra kaçtım bana göre değildi aq yok öpücüğü yok şunu yok 13 cırcır kafam sikiliyor her gün markete inip bir elimde karpuz bir elimde salatalık domates şu bu icecek cart curt sigara toplam 20kg ile sanayinin en üst katına çık in ebem sikiliyordu

Çevrimdışı DogukanK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dean Loreas Lv.16
Son giriş: 18 Şubat 2024, 22:42
Toplam oynama: 109 gün, 12 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 09 Ekim 2020, 22:20:09 »
dolar 8 oldu olacak euro dayadı 10'a, staj görüyorum 775tl alıyorum, daha yarı maaş aldım sigortasız çalıştıgım günler vesayre...
aldığım maaş bana yetmiyor, bir yandan anneme para veriyorum cart curt, almak istediğim bilgisayarı dolar-euro ortak s.kişmesinden dolayı siktir ettim gelecek kaygısı başladı, üniversite mi askerlik mi iş mi diye dolanıp duruyorum, muhasebe öğrencisi olmama rağmen çalıştığım yerde muhasebe işi yapmıyorum böylelikle işimi öğrenemiyorum, üniversite okusam da okumasam da işsiz kalacak gibiyim, bir yandan depremden olan korkum baskı yapıyor bir yandan da çok yaşamazsın zaten geleceği kendine dert etme diyip haftada 2-3 şişe içiyorum bazen içmediğim zamanlar oluyor offf,,,
hoşlandığım kıza sadece uzaktan bakıyorum:))

sen git çalışma 31 çek bilgisayar oyna,
bir şey için çabalama, hiçbir vasıfa sahip olma sonra iş bulamıyorum olsun
ilk önce kendinizi suçlayın etrafı değil
staj görüyorum 775tl alıyorum

Kardeşim senin ney başarın var bu hayatta? Bir insan oyun oynuyor diye bir şey için çabalamamış olarakmı gözüküyor senin için? Baba parası yiyen tiplersiniz, burda boş yapmayın

Çevrimdışı giatros

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ouray Murray Lv.19
Son giriş: 02 Kasım 2021, 20:52
Toplam oynama: 106 gün, 14 saat
« Yanıtla #38 : 09 Ekim 2020, 23:19:55 »
bu yazıdan bunu mı çıkardın niye bu kadar alındın? dalgaya vuruyorum birader
forumda ki çok bilmiş elemanları iğneliyorum ortadaki ironiyi anlamıyorsun bir de bana hakaret ediyorsun. diğer iletilerime bakarsan ne dediğimi anlarsın birader,
bir daha o kafayla bana hakaret etme bu sefer canını harbiden sıkarım. üşenmemiş yazmış bir de şuna bak  şaka gibi
ironi markı atayım bari arkadaş üzülmesin

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #39 : 10 Ekim 2020, 03:12:11 »
Ortamı sanal mafyalara salıyom diyen kişinin "ortam" dediği SAMP da mafya rolü oynadığını unutması.