Ajans sisteminin PD ile entegre olması gerekiyor. PD'de halkla ilişkilerle ilgili kişi mi atanacak ne yapılacaksa artık.(Öyle biri yok kim var derse yalan söylüyor) 125 dolar yüksek adam 5.6 M kazanmış. Ajansların canlı yayın, haber gibi program yapılmalı bu şekilde olan ajanslar onay alabilmeli, tek forumdaki bölümler yetmez. Onay almayan ajanslar reklam verebilme özelliği olmamalı. Ondan ARGE'yi tam desteklemiyorum. Ama ajans sisteminin değişmesi gerekiyor.
Onay almayan ajanslar değil, ajanslar onay almadan açılmamalı. Sistem onayı farklı bir şey, ben başka bir şey söylüyorum.
Ajans açmadan önce onay almak çok mantıksız. Hiçbir yetkilinin bir birliğin geleceği belirleme özelliği olmamalı, RP sunucusu oyuncu kısıtlanamaz. Eğer rolleri beğenilirse ve aktif bir birlikse yönetici onay verdiğinde, devlet tarafından izinliymiş gibi düşünür ve reklam verme özelliği aktif edilir. Dediğin gibi ARGE'de değişmesi gereken şeyler olduğu için desteklemiyorum. Ama ajansların değişmesi gerekiyor.
Detay verecek olursam, onay alarak ajans birliği açılması torpil olaylarını bir planda aktif tutar. Admin tanıdığı birine direk ajans yetkisi verebilir. Bundan önemli olan şey ise izin alınan açılan ajansın aktif bir ajans olacağının garantisi olamaz. Ama ajans izinsiz kurulur ve kişiler oldukça aktif tutarsa ajans onay alır. Böylece diğer rol yapmayan diğer deyişle pasif olan ajanslara göre ayrıcalıklar kazanır, reklam özelliği gibi.
Diğer şu birlik kasası, Maverick olaylarını falan destekliyorum. Mantık hataları var, çekiliş birlik kasasından yapılıyorsa. Maverick gibi araçlarda haber yayını yapılması falan güzel olur.