Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Capital Holding "Sektörün en iyisi"

Başlatan Jaxie, 06 Ekim 2020, 15:44:45
Okunma sayısı 18395 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Capital Holding "Sektörün en iyisi"
« Yanıtla #160 : 23 Kasım 2020, 11:59:31 »

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Capital Holding "Sektörün en iyisi"
« Yanıtla #161 : 23 Kasım 2020, 19:48:24 »
6 Ekimden bu yana faaliyetini @Jilet'in büyük katkılarıyla beraber yürüttüğüm birliği kapatmaya karar verdim. Yaklaşık 20-25 gündür zaten birliği tek başıma yönetiyorum, ondan öncesinde Natsumi ile beraber çok iyi bir şekilde birliği yönetiyorduk. İhlalci birlikleri hiç çekinmeden şikayet ettik, defalarca kez ticketler attık. Bazıları kapatıldı, bazıları sadece uyarılarak göz ardı edildi. Kapatılan bir birlik ihlalci olmasına rağmen geri açıldı. Çekiliş reklamı veya çekiliş diye bağırarak gezmek yasakken çekiliş ile SMS atmanın serbest olduğunu söyleyen ilginç bir birlik yönetimi var. Öyle şeylerle karşılaştım ki talep ile çekiliş reklamı yapanı bile gördüm. Çoğu ettiğim şikayette ajanslara ikinci bir hak tanındı, ancak verdikleri basit bir uyarı ihlal yaparak topladıkları dinleyiciyi düşürdü mü? Hayır, düşürmedi. Hakkımız yendi, olduğu gibide kaldı. İki aydan fazla süre boyunca birincilik koltuğundan hiçbir ajans indiremedi, hakkıyla bizi geçen tek bir ajans bile olmadı. İki hafta boyunca birincilik için uğraştık, yapmadığımız ve denemediğimiz yöntem kalmadı. Bir kez bile ihlal yapmadık, aksini iddia eden varsa buyursun kanıtlasın. Sadece iki kişinin emeğiyle bu ajans hakkıyla 2 ay birinci olarak kaldı. Fakat şu an ajansların yaptığı ihlallere göz yumanlar varken ben bu birliği daha fazla devam ettiremem.

Teşekkürler; @Jilet @oguzcs @Talat (Ve talat'ın kardeşi :D)