Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Void - Ofis Başvurusu

Başlatan Void, 06 Ekim 2020, 15:25:39
Okunma sayısı 266 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Void - Ofis Başvurusu
« : 06 Ekim 2020, 15:25:39 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2131.95, -1151.32, 24.06, 184.68

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle amacımız Santos'da bir lojistik topluluğu açmak. Lojistik topluluğu açarak insanların ucuza meslek araçları kiralıyabileceği tır şoförlerinin rol yapabileceği bir ortam oluşturmak istiyorum, ana amacımız rol oluşturmak için oluşur. Ana amacımız dediğim gibi oyunculara ucuza tır kiralama gibi hizmetler sunacağız. Kişiler buraya gelip toplantılara katılabilecek. Lojistik sahipleri ise bize gelip belli bir pay vererek şirket ortaklarından sayılacak. Şirket ortakları toplanıp gidişatı konuşacak ve burada konuşulanlar yürürlüğe girecek. Toplantı sonrası yapılan şeyler burada tekrardan gözden geçirilicek. İnsanlar işe girmek istediğinde veya hisse almak için buraya gelebilir ve bizimle anlaşabilir, destek olabilir veya bize bağlı olarak çalışabilir. Kişiler eğer kurallara karşı gelirse bu kişiler şirket olarak cezaya tabii tutulur. Ofisin konum açısından iyi olduğundan dışarıdan dikkat çekebilecek. Yani ofisi yoldan görüp bi'le anlayabilirsiniz. Atacağımız reklamlar ile ofisin duyulmasını sağlayacağım. Ofis rolleri olarak ofis toplanmak için bir alan olduğu için tüm şirketler için ayrı bir yer olacak Lojistik sahipleri isterse ofisi toplayıp toplantı yapabilecek. Dışarıda aktiflik göstermeye çalışacağımızdan ofis etrafında da rollerimizin dikkat çekeceğini düşünüyorum. Ofisimiz oyunda yeni olan kişiler içinde çekici olduğundan rol eğitime meinli bir ofis olacak. Kişiler geldiğinde seve seve rol öğretme durumumuz olabilir. Ana ve en büyük amacımız ofisin aktif olması, etrafında rol çevirebilir bir ortam olmasını istiyoruz. Gerekli kişilerle, birlikteki şahıslarla rollerimizi sergilemeyi düşünüyoruz.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofis amacımız, insanların ucuza, rahat ve kolay bir şekilde ulaşabileceği meslek araçları ve imkanlarıdır. Eğer bir şoförseniz ve bütçeni yoksa, ucuz bir fiyata ortak lojistiklerden yaparak bu işe girebilir. Lojistik sahipleri ise ofisimize gelerek bizimle anlaşıp 2 tarafında kârlı olması için hisse paylaşabilir. Bu paylaşım sonucunda şirket ortaklarından sayılacak. Ve kişiler gelip burada Legal olarak roller geliştirebileceğiz. İnsanlar istediğinde uğrayıp imkanlarımızı sorgulayabilir ve soruşturabilir, herhangi bir sorunda buraya ulaşıp destek isteyebilecekler. Lojistik kurucuları burada toplantılar yapılıcak. Bu toplantı sonrası gidişatı değişebilecek ve kurallara uymayanlara ceza uygulanacak. Lojistikler toplanıp burada hisseleri konuşucak ve paylar bölünecek. Kişilerin hakkına göre verilecek ve fazlası verilmeyecek.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Legal olarak bir birliğimizin buradan yürürlüğe girmesi için açıyoruz, amacımız birliğimiz ortamını oluşturmak. San Andreas Lojistik Topluluğu olarak bu ofisi IC olarak; Rollerimizde, etraftakilerin dikkatini çekmek ve buraya olan ilgiyi arttırmak için ofisi yürürlüğe sokmak istiyoruz. Birliğimiz orta düzey role sahip olacağından eğitim açısından kişilere rol eğitiminde destek verebilirim. Ancak ilerde bunu trolling gibi ciddi ihlallere yol açtığını görürsem kaldırabilirim. Etraftaki insanlara rol imkanı sağlayacağımızıda belirtmek isterim. Kişiler gelip sistemlerimize, imkanlarımı sorabilir bilgilendirebiliriz. İsterse kişiler gelip ufak testler ile Şoför olup ayrılabilir. Bunun için sadece Ehliyeti gerekmekte. Ayrıca diğer birliklerin aksine tamamen Legal olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Değişmesi durumunda ofisi kapatmayı ya da tamamen konsepti baştan yaratmayı düşünüyoruz. OOC olarak düşüncelerim ise; Ofisi açmamız hemde o bölgeyi sahiplenmek açısından iyi olacağından ortamda olan trolleri azaltacağını düşündüğümden açmak istiyorum. Araçlarımızı buraya yerleştirip çalınmasını önlemek ve burayı güvende tutmak isterim. Tanıtım rolleri için aklımdaki düşünce ofis içinde geçen rolleri tanıtıma atmak ve bunlarla tanıtımı aktif tutmayı düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Void; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28