Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyun içi eyalet yasaları | Yasaların Düzeltilmesi

Başlatan Bishere, 27 Haziran 2018, 17:03:58
Okunma sayısı 2897 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Oyun içi eyalet yasaları | Yasaların Düzeltilmesi
« Yanıtla #40 : 28 Haziran 2018, 13:08:40 »

Bu kadar gerçekçiliğe gireceğimizi bilseydim o videoyu silmezdim. Aktif bir kovalamaca esnasında sanırsam kaldırımdan sürmek sizin için sivillerin canına kast olmuyor. Veya aracını tamir eden bir kişinin aracına ateş açmanız. Kast olmuyor değil mi? O halde ateş de açmayın, tekerleklerini patlatın ve devam ederse şikayette bulunun. Bazen yeri geldiğinde polis memurları araçlarını kaldırıma çekip 10-20 dakika öyle kalıyor. O zaman bir sivili eziyor veya kaldırımdan geçen sivillere engel oluyor, kendine ceza kestirsin.

Her şeyi bir kenara bıraktım, kovalamacada tren raylarından geçenlere ne cevabın olucak ? Hadi, şüpheli tren raylarına girip hayatının riskini göze alıyor ama arkasından gelen tonlarca o ekipler? Hiç düşünülmüyor bu tür şeyler, cidden eğer bu gözden bakıcaksan tek şüpheli gözünden bakmayacaksın.

Pursuit sırasında aktif takibi yapan birim aracı sizin yaptığınız kural ihlallerini tekrar etmek zorunda yoksa sizi elinizden kaçırır, onun dışında diğer birim araçları normal bir şekilde arabalarını sürmek zorundalar. Aracını tamir eden kişiye ateş açmanın kast ile bir alakası yok siz sırf aracınız hasar aldı, kullanılmaz hale gelmesin ve kaçmaya devam etmek için aracınızı tamir ederseniz kusura bakmayın LSPD tarafından olumlu bir hareket beklemeyin. Senin söylediklerinin bir gram mantığı yok, büyüyüp düşünme tarzını geliştirmelisin.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #41 : 28 Haziran 2018, 13:51:35 »
Pursuit sırasında aktif takibi yapan birim aracı sizin yaptığınız kural ihlallerini tekrar etmek zorunda yoksa sizi elinizden kaçırır, onun dışında diğer birim araçları normal bir şekilde arabalarını sürmek zorundalar. Aracını tamir eden kişiye ateş açmanın kast ile bir alakası yok siz sırf aracınız hasar aldı, kullanılmaz hale gelmesin ve kaçmaya devam etmek için aracınızı tamir ederseniz kusura bakmayın LSPD tarafından olumlu bir hareket beklemeyin. Senin söylediklerinin bir gram mantığı yok, büyüyüp düşünme tarzını geliştirmelisin.

"sizin yaptığınız kural ihlallerini tekrar etmek zorunda" sen şaka mısın ? O zaman pursuit hevesiyle yanıp tutuşmayın. Madem bu kadar pursuite meraklısınız, sözde şüphelinin gözünden bakmayın. "O kaldırımdan geçerse sivilin canına kast, ben geçersem sorun olmaz çünkü ben yasayım"  mantığıyla hareket edersen seni çok elden geçirirler. Bundan sonra bu konuşma bu konu altından devam etmesin, sorunun varsa özel mesaj at. Ayrıca büyüyüp düşünme tarzını kim geliştirilmeli, bu kadar mantıklı ve zekalı olan üstün sen olamazsın değil mi ?

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #42 : 28 Haziran 2018, 14:08:22 »
Ay şuna pd toplanıp gelmiş, DESTEKLİYORUM.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 28 Haziran 2018, 14:27:28 »
Yaptıkları saçmalığa bak daha dün hastanede bir zencinin etrafında beyazlar vardı bende onu bukadar beyazın arasında bırakamam dedim ırkçılık yapma dediler ben ırkçıyım dedim gidiyorum C'ya dememle birlikte taserleyip kelepçe taktı 120 dakika hapse attı hapisten çıktım bir polsin daha yakasından sertçe tuttum birde ondan gittim polislere sesleniyorum istediğiniz kadar atın beni hapse ben alıştım artık sıkıntı yok.
İyice abarttınız artık Amerika serbest bir ülke uyuşturucu içmenin yasal olduğu ülkede polise ırkçıyım demekmi gözünüze battı.Ama ben diyorum size sıkarlarsa işte hepsi bu saçma sapan abartılı atılan hapislerden dolayı yani bir sebebi var.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #44 : 08 Ağustos 2018, 14:46:00 »
Desteklemiyorum

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #45 : 08 Ağustos 2018, 14:51:13 »
Desteklemiyorum

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Eylül 2022, 00:45
Toplam oynama: 63 gün, 14 saat
« Yanıtla #46 : 10 Ağustos 2018, 00:05:08 »
Bu dediklerin olursa illegal rol yapmak kolaylaşır,illegal rolü yapmanın tüm tadı kaçar.
Desteklemiyorum

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #47 : 10 Ağustos 2018, 00:32:38 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #48 : 11 Ağustos 2018, 02:10:52 »
Kim ezberleyecek? Gözünü seveyim ver bir kural tüm her yer onunla işlesin, ayrıca bu kuralın ırzına geçenlerin olacağından eminim mesela, daha az ceza veren yerde ateş eder :D

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #49 : 11 Ağustos 2018, 02:19:58 »
Ciddi bir şekilda il-legal rollere konsantre olduğum zamanlar açmıştım bu konuyu. Fakat şimdi biraz gereksiz görerek sonlandırıyorum. Herkese iyi roller diliyorum.