Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyun içi eyalet yasaları | Yasaların Düzeltilmesi

Başlatan Bishere, 27 Haziran 2018, 17:03:58
Okunma sayısı 2884 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Oyun içi eyalet yasaları | Yasaların Düzeltilmesi
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2018, 17:46:56 »
Arkadaşlar görüyorum da tüm departman üyeleri burda, hadi sayım yapalım hadi hadi.

Neyse dur departmanla ilgili AR-GE açalımda bari desteklesinler  :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2018, 17:47:39 »
Arkadaşlar görüyorum da tüm departman üyeleri burda, hadi sayım yapalım hadi hadi.

Neyse dur departmanla ilgili AR-GE açalımda bari desteklesinler  :D

olur

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2018, 17:50:05 »
Tüm PD burada lan.
Bekleyin çağırıyom tüm il-legal suç örgütlerini.

Şaka maka bir yanada suçlar çok fazla artar.
PD üyeleri size söylüyorum ceza keserken biraz düşünerek ceza kesin ondan sonra yolda drive-by falan yedinizmi sebebsiz sıktılar bize falan demeyin çünkü cezasını çok fazla kesmişsinizdir.Yani biraz daha düşünerek cezaya çarptırın yoksa sizinde cezanızı sokakta keserler.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2018, 17:56:56 »
olur

Bak bu çapulcu zeki örnek alın bunu

Bu arada "kü atanları istemiyoruz burası rolebalay 1!!111" diyen arkadaşlar gidin "Oyuncu Şikayetleri" bölümüne.

Zaten hapise girmemek için crash attıranlarla dolu bir oyun oynuyoruz, buna nazaran ceza sürelerini düşürmek mi?

Desteklemiyorum.

Kendi AR-GE'ne en ufak bir şey dendiğinde sanırsam kıyameti koparıp bin türlü satır yazıyordun. Haydi bende yapayım o zaman, hapise girmemek için crash attıranlar neden bu tür bir şey yapıyorlar ? Kendileri oyun dışı hapis yemeye çok mu meraklı söyle hadi, zevk mi alıyorlar bundan ?

Belki de rol boyunca yaptığınız bir hatayı dile getirmesine rağmen sürekli "OOC kes OOC KEEES" söylemlerinize maruz kaldıkları içindir, belki de oyuncunun rol hevesini alıp uçurmuşsunuzdur. Ayrıca evet, buna nazaran ceza sürelerini düşürmek. Başka ne yapmayı düşünüyorsun bakalım, bunlara karşılık daha çok hapis mi daha çok işkence mi ? Şu anda klasik olarak oluşumundan ayrılıp il-legal bir birliğe gir ve 10 gün kal. O zaman ne demek istediğimi sen çok iyi anlıyacaksın.

-1 Boş AR-GE

-1 cezalar böyle güncellenirse suç oranı daha çok artar ve zaten herkez biliyor suçluları kovaladıktan sonra ./q atıyorlar bunun artmasını istemiyoruz.

Roleplay serverında drift atmak için oynuyorsan, hiç oynama.
Bahsettiğin rolleri yaptığında; o sirenleri, polisleri her zaman göreceksin, çünkü burası ROLEPLAY.
Roleplay kavramını öğrenmen gerekiyor.
Memurun canına kast 100 dakika ha? Çok şakacısın yanlız.
Burada yazdığın hiçbir AR-GE'yi desteklemiyorum.
-1

çok mantıksız bir öneri -1

Spoiler:

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2018, 18:10:29 »
Il-legal bir rol yapıyorsanız yiyeceğiniz cezaları göz önünde bulundurmanız gerekiyor, ceza düşümlerini tüm LSPD üyelerinin olduğu gibi bende desteklemiyorum. Fakat;

Bu radarların ya hız sınırının artmasını, yada kalkmasını destekliyorum veya da kestiği cezanın miktarının düşürülmesini düşünüyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 27 Haziran 2018, 19:49:28 »
Il-legal bir rol yapıyorsanız yiyeceğiniz cezaları göz önünde bulundurmanız gerekiyor, ceza düşümlerini tüm LSPD üyelerinin olduğu gibi bende desteklemiyorum. Fakat;

Bu radarların ya hız sınırının artmasını, yada kalkmasını destekliyorum veya da kestiği cezanın miktarının düşürülmesini düşünüyorum.

Umarım bir gün bu sunucuda il-legal rol yapmaya çalışırsın. İl-legal rol yapıyoruz diye başımıza çalınmamalı, bu sunucuda hiç il-legal rol dönmezse "LSPD" oluşumunu bu sefer "il-legaaal" diye tuttuucak adım kadar eminim. Zaten il-legal rolü de yakıp bitiriyorlar.

Evet yiyeceğin cezaları göze alıcaksın, fakat gidipte bu cezlaarın 500 hatta 800 dakika olması caydırıcı değil tam tersine işkence. Pursuite giriyor, 10-20 dakka kovalıyor ve suçlu eline gelince elinden geldiğince hapis kitlemeye çalışıyor. Pursuitte duvara çarptı diye bir arkadaşıma Vandalizm'den suç kitlendiğini hatırlıyroum  :'(

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 27 Haziran 2018, 21:11:07 »

Umarım bir gün bu sunucuda il-legal rol yapmaya çalışırsın. İl-legal rol yapıyoruz diye başımıza çalınmamalı, bu sunucuda hiç il-legal rol dönmezse "LSPD" oluşumunu bu sefer "il-legaaal" diye tuttuucak adım kadar eminim. Zaten il-legal rolü de yakıp bitiriyorlar.

Evet yiyeceğin cezaları göze alıcaksın, fakat gidipte bu cezlaarın 500 hatta 800 dakika olması caydırıcı değil tam tersine işkence. Pursuite giriyor, 10-20 dakka kovalıyor ve suçlu eline gelince elinden geldiğince hapis kitlemeye çalışıyor. Pursuitte duvara çarptı diye bir arkadaşıma Vandalizm'den suç kitlendiğini hatırlıyroum  :'(

Şikayet açmak zor değil. Sen Elegy'in ile polisin önünde lastik yakıp drift atmaya çalışıp bana il-legal rol öğretmeye mi çalışıyorsun?

DES-TEK-LE-Mİ-YO-RUM.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 27 Haziran 2018, 21:20:29 »
Şikayet açmak zor değil. Sen Elegy'in ile polisin önünde lastik yakıp drift atmaya çalışıp bana il-legal rol öğretmeye mi çalışıyorsun?

DES-TEK-LE-Mİ-YO-RUM.

Acaba sende de hangi kuyruk acısını bırakmışım, merak ettim açıkçası  :P

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 27 Haziran 2018, 22:51:50 »

DES-TEK-LE-Mİ-YO-RUM.

Acaba sende de hangi kuyruk acısını bırakmışım, merak ettim açıkçası  :P

Kuyruk acısı bırakmadın, bırakamazsın da zaten, benim gözümde bırakabilecek birisi değilsin. Bunu yazarak da zaten karakterini belli ettin, teşekkür ederim. *-*

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #29 : 27 Haziran 2018, 23:06:36 »
Legal olsam da, illegal rol yapmış birisi olarak desteklemiyorum.