ne sıkmışız ama şöyle bir şey var, sıkma sebebimiz olayı çocuk oyuncağı sanıp ona göre davranman ve bunu bir kere yapmış olmaman, aracın pasif hale geldikten sonra sıkma sebebimiz ise ihtarlara uymaman
Karşılıklı rol imkanı tanınması lazim, pdler serifler tanrı sandigindan karsi taraf zevk alamiyor artım pdler hapise attigi kisi sayisina rütbeye önem veriyo karsi tarafın rol zevkini dusunmuyor ki o adam belki video cekiyo eglenmek icin e sıktınız ne anlamı kaldı o eglencenin ben farklı dusunuyorum.
gerçekçiliği çok düşünüyorsunuz ya gerçek hayatta sen la de böyle yap bakayım sana napıyorlar
Gercekligi cok dusunuyorsunuz ne olum gercek hayat serveri oynuyoruz gercek hayatta polis siyahi adamın kafasını ezdi nefessiz bıraktı diye tüm dünya ayaklandı yas tuttu sen gercek hayatta memura hakaret eden birinin kafasına m4 mü sıkıyorsun veya sıkıyorlar?
Ben orada ki pd lere seriflere sikayet acamaz miydim elimde video var acabilirdim, ama senin serifligin alininca benim elime ne gecicek ben kimsenin rol zevkinin gitmesini istemiyorum herkws yapsin rolünü. Ama karsi tarafada rol imkanı saglanırsa mutlu oluruz yani.