1. kural ihaliniz - Onaysız birliklerin onaylı birliği basmaları yasak.
2. kural ihlaliniz- Yerde yaralı olan birisine sıkmak yasak.
1-Bölgesine saldırma durumu yok canımın en içi, bahçemin gülü. Anlamıyorsun heralde. Elinizde AK'ler ile bana küfürler edip, birliğime küfürler edip, 5-3 olmanıza rağmen Fear uygulamayıp böyle tavırlara gireceksen; sıkarız anam. Sok bunu kafana.
2- Yaralıyı Öldürmek - Bir silahlı çatışma veya Drive-By sonrası yerde yatan düşmanları öldürmek serbesttir fakat bir Brawl rolünden sonra, herhangi bir kavga rolü ardından veya bir çatışma olmayan gasp rollerinden sonra yaralı şekilde duran kişiyi öldürmek yasaktır.
3- TANITIMIMI KİRLETME, OKU DA GEL.
5-3 olman sorun değil Onaysız birlikler onaylı birliklere karşı Fear-RP rolü yapmak zorundadır bana oku da gel diyorsun ama sen okuduğun halde böyleysen okumayı öğrenmeni içten bir şekilde istiyorum.
Ben de Türkçe'yi öğrenmeni istiyorum, bu nasıl bi yazı tipi ya?
Onaysız birlik, onaylı birliğe her zaman saygı göstermeli ve gerektiği zaman Fear-RP yapması gerekir. Bunun sebebi ise onaylı bir birlik sunucuda ve IG olarak Los Santos'ta yer edinmişlerdir. Bir şeyleri başararak onaylı birlik sahibi olmuşlardır. Onaysız birlik veya toplulukların saygı göstermesi zorunludur.
OKU BAK OKU, GEREKTİĞİ ZAMAN FEAR-RP YAPMASI GEREKİR. 2-3'KEN ZATEN YAPIYORDUK FEARI