Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ev araç satın alma sınırı

Başlatan MariJC, 27 Haziran 2018, 12:09:58
Okunma sayısı 665 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ev araç satın alma sınırı
« : 27 Haziran 2018, 12:09:58 »
Merhabalar

Bu araç ve ev satın alma sınırının kalkması lazım sonuçta gerçek hayatta paramızın olduğu sürece istediğimiz kadar alabiliyoruz.

Yani bu sınır kesinlikle kalkmalı,bu sınırın kalkması galerici rolü yapan kişiler içinde iyi olacaktır.

İsteyen 3 araba veya ev alır isteyen 33 araba veya ev alır.

Kesinlikle sınırın kalkması gerektiğini düşünüyorum iyi günler.

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ev araç satın alma sınırı
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2018, 12:21:43 »
Merhabalar

Bu araç ve ev satın alma sınırının kalkması lazım sonuçta gerçek hayatta paramızın olduğu sürece istediğimiz kadar alabiliyoruz.

Yani bu sınır kesinlikle kalkmalı,bu sınırın kalkması galerici rolü yapan kişiler içinde iyi olacaktır.

Aslında mantıklı ama şahsen daha farklı bir düşünce içerisindeyim.
Mesela,biri galerici rolü yapmak istiyorsa Ticket atıp araç sınırı yükseltilebilir.

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2018, 12:23:25 »
Merhabalar

Mesela,biri galerici rolü yapmak istiyorsa Ticket atıp araç sınırı yükseltilebilir.
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, eğer sınır kalkarsa zenginler ev araba bırakmaz zengin olmayan oyuncularıda düşünmek gerek ticket veya ona benzer bir şey ile kaldırılmasını desteklerim.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2018, 12:50:41 »
Merhabalar

Aynen senin dediğinde mantıklı aslında ama bence kalksın ne gerek var ticketa falan.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2018, 12:54:10 »
Merhabalar

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, eğer sınır kalkarsa zenginler ev araba bırakmaz zengin olmayan oyuncularıda düşünmek gerek ticket veya ona benzer bir şey ile kaldırılmasını desteklerim.
Server 250-300 kişi  var,araba illaki bulunur,zaten parası olmayana ne kalıcak demişsinde kanka zaten parası olmayanın bineceği bir tane araba.

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2018, 13:03:17 »
Bu sınırlar kalkarsa hem VIP özellikleri kalkmış olur, hem de oyuna yeni başlayan insanlar gerçekten ev araba bulamaz.
Oyunda IC varlık sahibi olan insanlar rahatça ev araba alabilir, araba sorunu olmasa bile evler çok sıkıntılı olur bu durumda.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2018, 13:10:40 »
Bu sınırlar kalkarsa hem VIP özellikleri kalkmış olur, hem de oyuna yeni başlayan insanlar gerçekten ev araba bulamaz.
Oyunda IC varlık sahibi olan insanlar rahatça ev araba alabilir, araba sorunu olmasa bile evler çok sıkıntılı olur bu durumda.
Sıkıntı olacak birşey yok bence bu durumda
Sonuçta server güncel bi server sıksık çekilişler,ikramiyeler ve benzeri para veriliyor zaten para kazanmasıda çok zor birşey değil burada kimsenin hayatında bir değişiklik olmayacak sadece sınır kalkacak isteyen istediği kadar ev veya araba alabilecek.Veya en azından 5 yerine 7-8 tane araç ve ev alabiliriz.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2018, 14:48:15 »
Gereği yok. Zaten bu sınırlar sunucunun hem ekonomik dengesini, hem de akış dengesini sağlamak için koyuluyor. O zaman bir milyon dolar parası olan birisinin kaç ev kaç araba aldığını düşün, saçma olur.

Bu arkadaş da bahsetmiş zaten.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2018, 15:28:17 »
Gereği yok. Zaten bu sınırlar sunucunun hem ekonomik dengesini, hem de akış dengesini sağlamak için koyuluyor. O zaman bir milyon dolar parası olan birisinin kaç ev kaç araba aldığını düşün, saçma olur.

Bu arkadaş da bahsetmiş zaten.

Sunucunun ekonomisisi kişi sayısına göre değişiklik gösterir,genelde 2-3 ay falan önce dikkat ettiysen 80milyon ekonomisi olan sunucunun şu anki ekonomisi 170milyon neden yükseldi diye sorarsan 2 ay içinde oyuncu sayısı arttığı için bayaa bir ekonomi arttı.

Şimdi 1m i olan ev araba alır demişsinde kardeşim o adam o parayı sokaktan bulmadı sonuçta onu biriktirirken zorluğu çekti keyfini sürmek istiyor şahsen bana 5 araba zarzor yeter çünkü;

Zaten 4üne silah koyuyoruz birisi kişisel araç solarak kullanıyoruz sınır kalksa 2-3 kişisel araç geri kalan hakkımada depo olarak almayı düşünüyorum.Ama herkesin fikrine saygı duyuyorum.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2018, 14:59:55 »
Desteklemiyorum aksine sınır daha da az hale getirilmeli şehirde ev bulunmuyor her kes almış 5-6 tane ev.