Roller geliştirilmeli, tanıtım güzel. Başarılar.
Rollerimizi daha da geliştireceğiz, toplu rollere katılacağız, teşekkür ederim fikriniz için, dikkate alınacaktır.
Çok teşekkürler.

Basarılar.
Çok teşekkürler.

Tanıtım gerçekten başarılı bir tanıtım. Görsellere falan gelirsek hepsi birbirinden de güzel olmuş. Yalnız "Hiç bizimkine bindiniz mi?" sloganıyla çoğu ergen arkadaş büyük ihtimalle dalga geçebilir. Rollerinin hepsine göz atamadım yalnız iki üç tanesine baktım. Onlarda gerçekten başarılı, umarım diğer taksi birlikleri gibi birliğine Multi Account dahil etmez ve gerçek bir kadro ile rollerini sürdürürsün. Rollerinde başarılar 
Fikrinizi uzun bir şekilde belirttiğiniz için teşekkür ederiz, bu daha da kapsamlı olduğu için eksiklerimizi telafi edeceğiz. Slogan birkaç kişi tarafından dalga konusu olabilir fakat esprili ve akılda kalıcılığını düşünerek böyle birşey yapmak istedik. Rollerimiz konusunda teşekkür ederiz tekrardan, bundan sonra toplu rollere gireceğiz. Multi Account düşünmüyoruz çünkü var olan bir ekibimiz var ve bunlar ile toplu bir şekilde ilerliyoruz. Tekrardan fikriniz için teşekkür ederim, yardımcı oldunuz.