Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fakir fukara skinlerin DM'de kullanılma sorunu.

Başlatan akabeste, 04 Ekim 2020, 15:05:51
Okunma sayısı 4681 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ikkkk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Nisan 2021, 17:25
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Fakir fukara skinlerin DM'de kullanılma sorunu.
« Yanıtla #40 : 05 Ekim 2020, 02:28:42 »
Destek

Çevrimdışı Raynor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ekim 2021, 14:02
Toplam oynama: 152 gün, 13 saat
« Yanıtla #41 : 05 Ekim 2020, 02:51:45 »
desteklemedim, desteklemeyecegim

Çevrimdışı Førza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Nisan 2021, 14:09
Toplam oynama: 68 gün, 5 saat
Birlik: ******* ***ups
« Yanıtla #42 : 05 Ekim 2020, 05:55:05 »
Sunucuda zaten birçok özel model olsun vip olsun yaşlı skinleri mevcut hatta itemleri mevcut çok yaşlı rolü yapmak isteyenler gidip satın alsın.Tamamen destek.

Çevrimdışı arhet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Kasım 2022, 22:34
Toplam oynama: 117 gün, 0 saat
« Yanıtla #43 : 05 Ekim 2020, 09:44:06 »
desteklemiyorum

Çevrimdışı spetsnaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:47
Toplam oynama: 107 gün, 18 saat
Birlik: ****ROV
« Yanıtla #44 : 05 Ekim 2020, 10:59:48 »
DM'ciler seri üzgün. :(

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #45 : 05 Ekim 2020, 11:00:05 »
aga birçok şeyi ordan burdan duymuşsun sana olayı anlatayım ben, o karakterlerin seçilme nedeni oyunu oynarken görüş arttırmak için sen aim doğrulttuğunda karaktere bakış açın yaklaşıyor, hele sırtını duvara verdiğinde ve adam karşında olduğunda neredeyse adamı görmek imkansız hale geliyor bunu birazcık da olsa azaltmak için kullanılıyor. AK ile M4 ile drive by konusuna gelecek olursak gerçek hayatta bunu kim yapabilir tek elle drive by, onu destekliyorsan driveda komple ak-m4'ün yasaklanmasını isteyeceksin. araç bugu demişsin onu kadın karakterlerde rahatlıkla yapabiliyor ben sana normal bir karakterde de yaparım onu iyi yapman için ekran çözünürlüğün yüksek olsun yeterli, ufak boylu skinlerde avantajı aman aman yok desteklemiyorum

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #46 : 05 Ekim 2020, 11:43:05 »
aga birçok şeyi ordan burdan duymuşsun sana olayı anlatayım ben, o karakterlerin seçilme nedeni oyunu oynarken görüş arttırmak için sen aim doğrulttuğunda karaktere bakış açın yaklaşıyor, hele sırtını duvara verdiğinde ve adam karşında olduğunda neredeyse adamı görmek imkansız hale geliyor bunu birazcık da olsa azaltmak için kullanılıyor. AK ile M4 ile drive by konusuna gelecek olursak gerçek hayatta bunu kim yapabilir tek elle drive by, onu destekliyorsan driveda komple ak-m4'ün yasaklanmasını isteyeceksin. araç bugu demişsin onu kadın karakterlerde rahatlıkla yapabiliyor ben sana normal bir karakterde de yaparım onu iyi yapman için ekran çözünürlüğün yüksek olsun yeterli, ufak boylu skinlerde avantajı aman aman yok desteklemiyorum
qwe

cool story gerçekten. 2014'ün a/d serverlerinde bile yasakladılar bu skinleri düz gta berber skinleri ile kullandılar ki ad serverlerinde maçlarda :
full c bug atarsın görüş ile alakası yok
bkz.

ikincisi ise bu zayıf kısa boylu karakterler ya hiç kullanılmaz turnuvalarda, yada şartlar eşip olup daha zorlaşsın diye iki tarafada verirler bunları ama bu küçük skinleri öbürleri ile aynı turnuvada oynatmazlar (karşı taraf yine de isterse istisna olabilir).

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #47 : 05 Ekim 2020, 11:47:36 »
görüş diyorsan öbür skinler ile de görüyorsun sen rahat ol a/d muhabbetinden ayrı konuşuyorum, a/d ye getirmemin sebebi adamlar görmeden sıkıyorlar yani bu şu anki sistemin daha extreme hali ve adamlar orda bu skinleri kaldırıyorsa görüşten değil hitbox mevzusundan dolayı.

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #48 : 05 Ekim 2020, 11:57:17 »

Aynen kanka 🤺🤺🤺 dmci olsalar anlarlar

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #49 : 05 Ekim 2020, 12:35:13 »
0.39'a getir, benim ne demek istediğimi anlarsın bu videoda. Hangi sunucularda 2014'de yasaklanmış, kol bugu dediğin yanlamasına büyüklükten daha rahat yapılıyor attığın videoda Claus'un şişman kadın skini ile oynadığını görüyorsun değil mi veya kırmızılı berber skini, mavili berber skinine oranla küçük? Bahsettiğin sene 2014 hadi yasaklandı diyelim şu anda ünlü olan Glow DM-Easy DM-Monster DM gibi sunucularda bu skinler kullanılıyor