Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hood onayı

Başlatan susucan, 04 Ekim 2020, 10:58:01
Okunma sayısı 1459 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEXTER 23 CM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamal McRae Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Aralık 2024, 18:26
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Aralık 2024, 18:28
Toplam oynama: 188 gün, 17 saat
Birlik: *** ***zzy
Jamal McRave Lv.28
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 01:09
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Hood onayı
« Yanıtla #30 : 08 Ekim 2020, 10:42:20 »
Ya birlik adı vermek istemiyorum ama nash ile başlıo harbiden bomboş sokak moruk orada benim 2 tane evim vardı 5 arkadaş takılıyorduk ve harbiden aktiflik sağlıyorduk  umarım  yetkililer o birlikten olduğumuzu düşünmediler.
Hatta oradan taşındık çünkü insanlar bizi o birlikten sanıp mahallenin aktif olduğunu düşünüyordu sürekli gelip toz falan soruyorlardı bize iyi ekmeklerini yedik yani eheheh.
Kapanmasını bekliyoz  santos bi rahatlasın kolay gelsin.

Çevrimdışı nomadfeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ekim 2020, 22:33
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #31 : 08 Ekim 2020, 12:03:41 »
Ya birlik adı vermek istemiyorum ama nash ile başlıo harbiden bomboş sokak moruk orada benim 2 tane evim vardı 5 arkadaş takılıyorduk ve harbiden aktiflik sağlıyorduk  umarım  yetkililer o birlikten olduğumuzu düşünmediler.
Hatta oradan taşındık çünkü insanlar bizi o birlikten sanıp mahallenin aktif olduğunu düşünüyordu sürekli gelip toz falan soruyorlardı bize iyi ekmeklerini yedik yani eheheh.
Kapanmasını bekliyoz  santos bi rahatlasın kolay gelsin.
Herkesin 7/24 oyunda olması imkansız, adamların belki ooc sorunları vardır, bilemezsin.Hood'da aktiflikten çok yapıaln rollere göre veriliyor.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
« Yanıtla #32 : 08 Ekim 2020, 15:03:07 »

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #33 : 08 Ekim 2020, 15:05:58 »
:DDDD

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 08 Ekim 2020, 15:17:09 »

OFFFF! Harbi rolcü he kusma rolü yapıyor adamlar hayatımda bu kadar iyi kusma rolü yapan birini görmedim

Çevrimdışı ikkkk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Nisan 2021, 17:25
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #35 : 08 Ekim 2020, 15:18:30 »
hood onayı yeterince zor alınıyor zaten, günün her saatinde aktif olamazlar

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 08 Ekim 2020, 15:21:38 »
Boş boş yorum yapmayın artık, adamlar'ın hooduna 12 de gittim aktif değildiler 10 da gittim aktif değildiler yada afkdiler bu gün gittim yaptkları role bak /me yerdeki cesede baktı, kustu.

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
« Yanıtla #37 : 08 Ekim 2020, 15:22:04 »
Selamlar,

Birlik Sorumlusu olarak genel açıklama yapayım, ancak açıklamadan önce AR-GE üzerinde gereksiz tartışma dönmüş. Bunlara gerek yok, burası yarış yeri değil arkadaşlar. Burası bir rol platformu, amacımız rol yaparak eğlenmek. Şimdi olayımıza dönecek olursak,
Alıntı
Aga biz eskiden hood onay ıalmak için bir yerlerimizi yırtıyorduk Fellowship The slope bilen bilir, mahallede 20 kişi aynı anda rol yaparken onay alamıyozken mahallesi boş olan birliklerde hood onayı var bu çok saçma buna çözüm acilen gelmeli

geçmiş dönemli olan birlik moderatörlerinin nasıl onay dağıttığı hakkında bilgim yok, günümüze bakacak olursak en önemli etkenlerden bir tanesinin sicil olduğunu bağıra-bağıra her yerde belirtiyorum. Aktiflik ikinci şartımız, ikinci olması önemsiz olduğu anlamına mı geliyor? Asla, boş olan hooda neden onay verelim? Şu an sadece dışarıdan gördüğünüz kadar yorum yapıyorsunuz, işin içeriğini bilerek yorum yapın lütfen. Gelelim şu anda onay sistemi nasıl ilerliyor, önceliğimiz dediğim gibi sicil kontrolü. İstediğiniz kadar harika rol yapın, isterseniz en iyi rol player olabilirsiniz ancak sicilinize girdiğim zaman DM yazıyorsa olay bitmiştir yapacak bir şey yok. Diyelim ki siciliniz tertemiz, sıfır sıkıntı. Güzel, artık oyun içerisinden incelemeye tutulacaksın. Birlik Yöneticileri, oyun içerisinden sizinle rollere gelecektir, bunu yüksek ihtimalle fark dahi etmeyeceksiniz. Öncelikle admin hesapları ile gelip kontrol sağlanır, kültürünüze ters hareketler sergilenir. "Kanka adam birlik moderatörü, bırak terslesin alttan alalım." Bunu dediğiniz an kaybettiniz demektir, IC olarak admini dövseniz/vursanız bu sizin onaylarınızı asla etkilemez. Aksine yaptığınız işlem doğru ise sizin gelişmenizi sağlayacaktır. Diyelim ki admin karakteri ile sorun yaşamadık, bu sefer de alt karakter açarak sizin yanınıza geliyoruz. Normal düşük level bir hesap ile, normal oyuncu gibi devam ediyoruz. Kısacası, öyle rastgele onay dağıtılmıyor. Daha da detaylı ve resmi bir açıklama için aşağıya bırakacağım linki kontrol edebilirsiniz. Aklınıza bir soru takıldıysa, bana ulaşmaktan çekinmeyin. İyi forumlar dilerim.