Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hafızanızdan silinmeyen anılarınız

Başlatan Luanvice, 04 Ekim 2020, 00:43:19
Okunma sayısı 2978 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Ocak 2023, 15:51
Toplam oynama: 124 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2022, 13:56
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Ynt: Hafızanızdan silinmeyen anılarınız
« Yanıtla #30 : 04 Ekim 2020, 17:35:09 »
7. sınıfta arkadaşımdan matematik sınavında kağıt değişmiştik yani ben yapamıyordum benim yerime o yapıyordu sınavdan ben 83 o ise 64 almıştı

çok fazla var fakat düşünürken unutuyorum

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 04 Ekim 2020, 19:48:16 »
8.Sınıfta Din kültürü hocası gelmişti baya masum bağırmaz etmez sakin biriydi. Bizde kola cips çekmişiz sınıfın en arkasında sessizce oturuyoz cips kola içiyoruz din dersinde. 4 kişiyi böyle. Neyse hoca birşey demiyor 1 ders yaptık, 2 ders yaptık(farklı zamanlar da hafta da 2 ders vardı) neyse 3 hafta geçti gene biz kola cips yaptık alıştık tabi yiyoz arka sırayı görseniz tezgah kurmuşuz kolalar sıra altında felan. Sonra müdür bastı içeriyi(o gün okulda birisi çakmak getiirmiş kağıt felan yakmış müdür de bunu farketti) İçeriye girdi bastı içeriyi şafağa girer gibi. Baya sinirli felan böyle çatt biz din dersinde yakalandık cips kola tüm sinirini bizden çıkardı. 4 Ders boyunca ayakta bekletti ne tenefüse çıkardı ne derse soktu, 4 ders sonunda bahçedeki çöpleri temizletti eve yolladı bizim ayaklar gitti kaç saat bekledik ayakta allahtan klima açık müdürün odasında beklemiştik.Çok kötüydü ama biz cips kola muhabbetine devam ettik, allah affetsin.

Çevrimdışı Papa Het

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enzo Conti Lv.21
Son giriş: 14 Şubat 2023, 16:22
Toplam oynama: 47 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:28
Toplam oynama: 16 gün, 18 saat
« Yanıtla #32 : 04 Ekim 2020, 20:09:50 »
Yine lise 1, yine yurt. Arkadaş grubumuz aynı, sabah attığım iletideki gibi. Osman, Burak ve ben.
Okul masa tenisi takımındayım, (korona olmasa şu an da devam ediyor olacaktım tenise.) okulda bize tahsis edilmiş antrenman odamız var. Lise 1 de ergenliğin ilk demleri böyle, tütün ürünlerine alkol ürünlerine ilgi yoğun. Bizim arkadaş sigara getirmiş hadi lan içelim şurda dedi. Dedik tamam, bi b*k beceriyoruz gibi yaktık sigaraları. Odanın yangın sensörü varmış. Camlar da kapalı. 3 tane sigaranın dumanı sensörü harekete geçirdi, bütün okulda alarm çalıyor. Aha dedik s*çtık. Müdür geldi okula apar topar. Sigaradan dolayı olduğu anlaşıldı. Biz de korkudan öyle titriyoruz ki.
Akşam saat 21.05 falan, ailelerimizi çağırdı üçümüzün. Babalar sırayla bize bir tokat patlattı. O tokadı hayatım boyu unutmam.

Bu olaydan sonra 1 yıl kadar sigara içtim(içerken de kendimi bir b*k sanıyorum ergeniz ya hani), sonra bıraktım.

Çevrimdışı aueritha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:17
Toplam oynama: 41 gün, 20 saat
« Yanıtla #33 : 05 Ekim 2020, 00:12:38 »
kızlar tuvaletinin önünden geçtim

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #34 : 05 Ekim 2020, 00:15:39 »
dolandırıldım

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #35 : 05 Ekim 2020, 00:18:21 »
10.Sınıfa gidiyorum Kocaeli İhsaniye Anadolu Lisesindeyim şehrin hatrı sayılır liselerinden baya eski ve köklü vs. Deneme olacağımız bir gündü sonbahardı diye hatırlıyorum. O dönem okula ilk defa güvenlik almışlardı ve engelli kontenjanından almışlardı(engelli diyince görme engelli falan zannetmeyin hemen) güvenlikteki abla aslında çok tatlı bir insandı sadece çok saftı kandırmak çok kolaydı neyse. Deneme olacağımız gün telefonu telefon dolabına bırakmamıştım tabi bed boyuz kızlar hayran vs buralar belli zaten :d. Neyse bizim tayfa toplandık 8-10 kişiyiz o gün de kız voleybol takımının maçı var biz denemeye girerken onlar maça gidecekler ben agalarla buluştum kantinde dediler kaçıcaz vs neyse tamam okey dedik aha dedim durun ben telefonu sınıfta unuttum tamam dediler vs koştum çıktım sınıfa sıramın altından aldım telefonu bir koşu indim aşağıya o sırada 11. sınıfta fizik hocam olacak erol hocam durdurudu beni dedi nereye gidiyorsun tam nöbetçi öğrencinin olduğu taraftayız okulun iki girişi var biri öğretmenler biri öğrenciler için nöbetçi öğrenci tarafıda öğretmen girişinin önünde neyse hocam dedim kantinde cüzdanımı unuttum dedim bir şekilde bir yalan attım hoca bana baktı sonra bahçeden çıkan bizim agaları gördü arkasını döndü ve müdür yardımcısına doğru baktı o sırada ben o aksiyonla tabana kuvvet bastım deparı güvenlikçi abla diyor dur koşma koşma dedim abla maça gidicem beni unuttular tamam tamam dikkat et dedi. Okul hemen gölcük devlet hastanesinin yanındaydı hastaneye giden yolda bir çay vardı(akarsu olan) bir koşu oraya koştum agaların yanına orda bir durum değerlendirmesi daha sonra okuldan erol hoca ile bizim müdür yardımcısı ilkay hoca araba ile çıktılar bizi görmeden yanımızdan geçtiler ama biz çalılık alandayız bir yerlere girdik işte görünmemeye çalıştık daha sonra otostopla gölcük çarşı ordanda hemen ilk önce katık daha sonra fifaya hiç unutamadığım anılardan birsi budur.
Çok ekşınlıymış

Çevrimdışı viteD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 20:13
Toplam oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ********tal
« Yanıtla #36 : 05 Ekim 2020, 00:42:22 »
anlatırken utanayım mı blmem ama ilkokul 3. sınıfta bir akli dengesini kaybetmiş biri mi diyeyim bi çocuk vardı 1. sınıfların okul altlarını indirip bildiğin çocuğun şeyini elliyordu gözümüzün önünde ve bunu kızlarada yaptığı oluyordu bunu bizim sınıf hocası duyup tam da dersin ortasında kızların o ince ses tonu ile bağırarak dövdü ve ardından elini yıkayıp sınıfa geri döndü 2 ders boyunca bok gibi ortada kaldık ve ayrıca bizde ibret alalım diye genelleme yaparak bize de bağırdı burdan o derya hocaya selamlar ağzını si teşekkürler

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 05 Ekim 2020, 00:59:30 »
10.Sınıftayken lise de best kankalarımla bilerek okula geç geldik.Dolmuşla gidip geliyoruz biz çarşı da buluştuk ilk derse girmemek için geç gittik, planı da oluşturduk yakalanırsak dolmuş geç geldi bizde dersi bölmeyelim ayaklarına felan yatacaktık.Neyse okul da boş oda var sözde bilgisayar odası veya kütüphane olarak ayırtılmış ama malzeme felan yok odada tek pencere dahil yok.Girdik içeri baktık kapı açık neyse masa ve sandalye var orada malzeme olmadığı için konferans için felan kullanılıyor.Oturduk işte telefonlar cepte kola cips felan doldurmuşuz ama biz öğle arası atıştırırız diye almıştık.Neyse zil çaldı bakttık kapı açılmıyor ilk 10 dakika panikledik biz aga noluyor diye.Kapıyı zorluyoz felan sonra dedik lan niye zorluyozki.Oturduk açtık cips kolayı telefonu hepimiz pubg atıyoruz telefondan, cips kola ortam tezgah tertemiz. Biz orada kilitli kaldık tam 3 ders boyunca. Neyse instagrama hikaye attık hepimiz ortamın fotosunu çekip ama çekmez olaydık arkadaş. İnstagramdan bizim 2 arkadaşı takip eden hoca varmış hikayeyi felan görmüş çat 3.derste biz şafak yedik Edebiyat hocası girdi dedi noluyor.Biz şok olduk kaldık dedik noluyor felan hemen cipsleri kola poşetlerini çantaya doldurduk.Edebiyat hocasının arkasından müdür geldi biz olayı anlatıyoz kıvırıyoz.Allahtan önceden plan yaptık biz nasıl sıyrılırız yakalanırsak felan diye. Müdürden iyi bir azar işittik, 3 dersi yok yazdı hepimizin de velisini aradı.Telefonları da aldı 3 gün vermedi eve gittim babama haber gitti tabi gerisi şey işte :d

Eski insta hesap bilgilerini felan bulursam hikaye arşivinnden o fotoyu atıcam buraya.Her hatırladığım da duygulanırım o 4lü arkadaş grubundan 1 arkadaşımız geçen hafta iskenderun da olan bir trafik kazasın da kaybettik. Hiç unutmam bu anıyı ne kadar kötü bitse de güzel bir gündü bizim için.

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #38 : 05 Ekim 2020, 03:50:37 »
Memur bey... @Yönetmen

Çevrimdışı Chain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2021, 13:42
Toplam oynama: 129 gün, 3 saat
Birlik: *msp
« Yanıtla #39 : 05 Ekim 2020, 04:15:04 »
8. sınıfta okula gizlice telefon götürmüştüm arka sırada takılıyordum tam okul çıkışı hoca gördü aldı telefonu fotoğraflara girdi fotoğraflarda silmeyi unuttuğum nude varmış " bu ne lan " dedi sonra verdi telefonu çıktım hayatımda en utandığım an.