Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kaan509 - Kafe Başvurusu

Başlatan kaan509, 27 Haziran 2018, 01:59:23
Okunma sayısı 356 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan509

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
kaan509 - Kafe Başvurusu
« : 27 Haziran 2018, 01:59:23 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Charli_Brown Eski isimlerimi hatırlamıyorum,kusura bakmayın lütfen.

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 11

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:GOV adlı oluşumdayım.Bu işyeri herhangi bir birliğe ait olmayacak şahsıma ait olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Haftada yaklaşık hergün aktifim,günde 8-12 saat arası aktifim.Haftada 2-4 gün kadar sabahlıyorum.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Şuanki karakterim bir kere IC hapise girdi,girmesinin sebebi ise Dur ihtarına uymamak ile yardım ve yataklıktan dolayı.((Zorunlu yardım ve yataklık))

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.Resimde gördüğünüz alan kişilerin araçla gelip aracını park etmesi için bir yer olacaktır.Teşekkür ederim.
2.02:İşyeri adı: Brown Restaurant

2.03:İşyeri tipi: Cafe-Restaurant

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Charli Brown 1993 tarihinde doğmuştur.Ailesinin durumu çok iyi değildi aslında iyi bile sayılmazdı.Bundan dolayı Charli geçmişinde bu durumu anlayıp güzel bir çocukluk yaşayamamıştır.O zamanlar ailesine yardımcı olabilmek için yol kenarlarında su,simit gibi yiyecek ve içecekler satarak ailesine yardımcı olmaya çalışmıştır.Daha geçmişinde ailesine yardımcı olmayı akıl edebilen bir çocuk gelecekteki hayallerinin peşinde koşar ve planlı bir hayatı olarak iyi yerlere ulaşabilir.Bu durumu ileride anlayan Charli,ilerideki zamanlarında kamyonculuk yaparak geçimini sağlamaya devam etmektedir.İleride bu tür Müdür'ün diline bakan işleri sevmediğinden dolayı artık bir kafe açarak geçimini oradan sağlamayı istemektedir.Kafe ücretini her gün yoğun bir şekilde çalışarak çıkartmayı düşünen Charli,her gün kamyonculuk,dondurmacılık,çimento taşımacılığı vb. gibi işlerde çalışarak kafenin ücretini çıkarmaya çalışmaktadır.Charli bu kafe işini çok istemektedir.İnsanlara değişik tatları denetmek istiyor gibi gibi...

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İşimin detaylı bir planı şunlardır ;
İşyerim lüks bir kafe olarak açılacaktır.Masrafları çok olacaktır.İçerisinde birden çok çeşit yiyecek ve içecek bulunacaktır.Günde en az 1 kere ücretsiz olarak sıcak içecek tipinden ürünler denettirilecektir.Kafemizin içerisinde özel bir pistte özel sanatçıların bulunduğu canlı müzikler yapılacaktır.Etkinlik olarak gelen müşterilerin içerisinden en güzel sesli olana belirli bir ücret ve ya gelen hesap ücreti ödenmeyecektir.Böyle güzel planlı bir kafe açmayı düşünüyorum.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): İşyerimin bulunduğu alanda sunucuya katacağım şeyler şunlar olacaktır ;
-Geçen insanları kafemizin önünden içeri almak için nazik bir şekilde içeriye alarak güzel roller çıkartmak.
-İçeride canlı müzik aracılığıyla seçmeler vb. yapılarak güzel rol ortamı hazırlıyacağım.
-Kafenin önünde güzel bayanlar olup oyuncuların dikkatini çekerek içeriye girmelerini sağlayacağız.
-Ve daha fazla roller ile bu kafede güzel roller çıkartıp serverın rol sevgisini arttıracağımızı düşünüyoruz.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İşim şehire değişik yemek tipleri,içecek tipleri tatmalarını sağlayacaktır.Hiç tatmadığı lezettleri burada deneyip bağımlısı bile yapacağız.Bu sayede insanlar artık evde kendi yemeklerini hazırlamaktan bıkıp buraya gelerek uygun bütçeye güzel tatlar yiyeceklerdir.Beğenilen bir yer olacaktır.Canlı müzik sayesinde kulağının pislikleri boşalacaktır.Girmediği etkinliklere,seçmelere katılma şansları olacaktır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.