Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Silah ve zırh sistemi hk.

Başlatan Katasura, 27 Haziran 2018, 00:42:35
Okunma sayısı 1841 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Kasım 2018, 14:28
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Silah ve zırh sistemi hk.
« Yanıtla #20 : 28 Haziran 2018, 22:25:50 »
Devlet her zaman daha güçlüdür.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 29 Haziran 2018, 01:52:10 »
İşin içine devlet girerse işler değişir ama burada sadece LSPD söz konusu devletin tüm silahlı kuvveti devreye girse çeteyi yok eder.Ama sadece LSPD işin içindeyse hiç şansı yok gibime geliyor.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 29 Haziran 2018, 11:42:49 »
İşin içine devlet girerse işler değişir ama burada sadece LSPD söz konusu devletin tüm silahlı kuvveti devreye girse çeteyi yok eder.Ama sadece LSPD işin içindeyse hiç şansı yok gibime geliyor.
Öyle sanmaya devam et, Kolluk Kuvvetleri'nin iki tane varoş sokağa yenildiği görülmedi.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 29 Haziran 2018, 12:31:43 »
Öyle sanmaya devam et, Kolluk Kuvvetleri'nin iki tane varoş sokağa yenildiği görülmedi.
Laf anlatamıyacaz galiba sana,neyse.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 29 Haziran 2018, 12:40:04 »
Devlet zaten işin içinde, kuvvetleri o yönetiyor. Sen bunu anlamıyorsan ben bir şey diyemem, ülkede kaos olmadığına göre hala varoş kısımlar yasadışı işlerde ağır bir başarı elde edememişler. ;)

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 29 Haziran 2018, 12:53:38 »
Devlet zaten işin içinde, kuvvetleri o yönetiyor. Sen bunu anlamıyorsan ben bir şey diyemem, ülkede kaos olmadığına göre hala varoş kısımlar yasadışı işlerde ağır bir başarı elde edememişler. ;)
Ben çeteciler ile polis departmanı kıyaslaması yapıyorum sen gelmiş kolluk kuvetlerini açıklıyorsun.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 29 Haziran 2018, 12:55:25 »
Kolluk Kuvvetleri zaten departmanı da içinde barındırıyor.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 29 Haziran 2018, 13:01:18 »
Kolluk Kuvvetleri zaten departmanı da içinde barındırıyor.
Anlamıyorsun galiba,
ben sana barındırmıyor demiyorum kolluk kuvetleri birbirinden bağımsız,asker,polis vb birimlerden oluşur.
Ben burada komple kolluk kuvvetleri ile çetecileri kıyaslamıyorum sadece kolluk kuvetlerinin bir birimi olan polis departmanları ile çetecileri kıyaslıyorum.

Çevrimdışı Lakobble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 29 Haziran 2018, 13:09:38 »
Peki sana şöyle anlatıyım. Departmanlar ile çeteleri kıyaslarsak ne olur? Bir tarafta sınırsız silah, sınırsız ekipman, sınırsız araç, deneyim ve tecrübe; bir tarafta da hoodie ile kapatılmış birkaç seri numarası silinmiş silah. Ne oldu? Şu anda hiçbir çete gidip Cartel ve Yakuza ile birleşip departmana saldırmaz, saldıramaz zaten. Ülkeye bir ay boyunca bebek maması kısıtlaması getirilse uyuşturucunun sayısı %60 azalır. Bunu yapabilecek güçtür devlet, devlet de gidip departmana destek veriyor. Sen şimdi git bütün çeteleri topla ve departmana savaş aç, hepsi zaten kendi işlerinin peşinde ve yasadışı içeriklere sahipler. Ortak yönleri bu değil mi? Peki 80'lerdeki B ve C çetelerini ortak bir amaç için birleştirebilir misin, yoo! Çünkü adamlar memurlara bir sıkar iki sıkar sonrasında sen benim sıkacağım adama mı sıktın diyip diğer çetedeki adama sıkar. Kaos böyledir, kaos çeteler içerisindedir. Böyle çetelerin hepsi birleşse ve ülkeye saldırsa ne olur? Yine kaybederler, çünkü saldırdıkları şeyler kaynaklar ve doğal madenler olur. Kayıpları önlemek amacıyla başta Birleşik Krallık olmak üzere birçok ülkeden yardım isterler, ve bunu tabii ki kabul edecekler. Çünkü onlar bu ülkeden kaynakları alıyor, salarlar birkaç deniz piyadesi sınırlara; kaçışları bile önlenir. Hala çetelerinin bir şeyler yapıp departmanı kapatabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 29 Haziran 2018, 13:16:19 »
Peki sana şöyle anlatıyım. Departmanlar ile çeteleri kıyaslarsak ne olur? Bir tarafta sınırsız silah, sınırsız ekipman, sınırsız araç, deneyim ve tecrübe; bir tarafta da hoodie ile kapatılmış birkaç seri numarası silinmiş silah. Ne oldu? Şu anda hiçbir çete gidip Cartel ve Yakuza ile birleşip departmana saldırmaz, saldıramaz zaten. Ülkeye bir ay boyunca bebek maması kısıtlaması getirilse uyuşturucunun sayısı %60 azalır. Bunu yapabilecek güçtür devlet, devlet de gidip departmana destek veriyor. Sen şimdi git bütün çeteleri topla ve departmana savaş aç, hepsi zaten kendi işlerinin peşinde ve yasadışı içeriklere sahipler. Ortak yönleri bu değil mi? Peki 80'lerdeki B ve C çetelerini ortak bir amaç için birleştirebilir misin, yoo! Çünkü adamlar memurlara bir sıkar iki sıkar sonrasında sen benim sıkacağım adama mı sıktın diyip diğer çetedeki adama sıkar. Kaos böyledir, kaos çeteler içerisindedir. Böyle çetelerin hepsi birleşse ve ülkeye saldırsa ne olur? Yine kaybederler, çünkü saldırdıkları şeyler kaynaklar ve doğal madenler olur. Kayıpları önlemek amacıyla başta Birleşik Krallık olmak üzere birçok ülkeden yardım isterler, ve bunu tabii ki kabul edecekler. Çünkü onlar bu ülkeden kaynakları alıyor, salarlar birkaç deniz piyadesi sınırlara; kaçışları bile önlenir. Hala çetelerinin bir şeyler yapıp departmanı kapatabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
Büyük bir şehirde 5.000 pd çalışanı varsa onun iki katı kadarda küçüklükten yasadışı işler yapmış insanar var sen onlara varoş diyorsunda onlardaki para kimsede yok ben sana bunu diyeyim bu adamlar arasında kardeşlik söz konusu kazandıkları para mahalle için toplanıyor...Neyse konuyu baltaladık yeter oyunda pmleşiriz istersen.