Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Farklı farklı AR-GE'ler

Başlatan Luanvice, 02 Ekim 2020, 16:24:14
Okunma sayısı 1033 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Farklı farklı AR-GE'ler
« : 02 Ekim 2020, 16:24:14 »
Karakter Adınız: (Michelle Navarro)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:

1- Belki 30 defa açıldı ama gene belirtmek istiyorum. Araç bagajına sadece uyuşturucu ve silah konulmamalı. Araç ve eve tamir kiti, benzin kutusu gibi şeyler de konulabilmeli.

2- Oyuncular üzerinde farklı farklı şeyler taşıyabiliyor.Benzin kutusu, tamir kiti vs. vs. ama bu çok saçma geliyor bana. Bence oyuncular üstüne tamir kiti, benzin kutusu, dondurma gibi şeyleri sürekli taşıyamasın.Bunun için aracın bagajını kullansın veya farklı çözüm;
Oyuncular üstünde en fazla 1 tamir kiti, 1 benzin kutusu vs. şeyler koyabilsin. Çadır vs. gibi diğer ürünler için de geçerli.Bir insanın üzerinde birsürü şey taşıması felan hiç mantıklı değil.

3- Paint/Spray alanların da 7 saniye de çok ucuz fiyata araç tamir edilebiliyor ve insanlar araç tamiri çok ucuz ve basit olduğu için trafik kurallarını vs. görmezden gelebiliyor.

-Paint Spray araç tamir süresi 20 Saniyeye çıkartılmalı.
-Normal araç tamiri $1.000, Zırhlı araçlar için $3.000 olmalı.
-Her oyuncu 5 Dakika da bir aracını tamir edebilmeli.

Bunların hepsi yerine birkaç tanesi eklense de güzel olabilir.

4-Araç zırhlatmak, Araç satın almak vb. şeyler de ATM kullanılabilmeli. Mesela ben araç alacağım zaman ATM bilgilerimi girdiğim de parayı ATM'den kesmeli. Bu gerçekten gerekli bir özellik insanların üstünde 100-200k-500k gibi miktarlar taşıyarak araç satın alması vs. bana saçma geliyor.

5- Oyuncular üzerinde milyonlarca dolar taşıyamamalı. En fazla $10.000 veya $100.000 taşıyabilmelidir.

6- Helikopteri olan herkesin karakteri helikopter sürmeyi biliyor, gemi sürmeyi biliyor. Gemi ve Helikopter için ehliyet muhabbeti gelebilir.Test sürüşü felan değil de $20.000 gibi paralara direk Helikopter ve Gemi ehliyeti alınsın en azından biraz mantıklı olur.

7- Maaş çekme limiti $200.000 olarak değiştirilmeli. Biriktirmek isteyen insanlar direk maaştan biriktirir 200k olarak çeker aynı mantık.

8- Hud kapatıldığı zaman sol alttaki tarih ve saat kapatılmasın.Sürekli açık kalsın veya o tarih-saat için ayrı bir kapatma/açma düğmesi eklensin.

9- Gold VIP'lerin Kneehead dövüş stili kaldırılmalı. Brawl rollerinde çok sıkıntı çıkartıyor, Kneehead daha fazla vurduğu için brawl rollerinde para veremeyen kişileri daha rahat düşürüyorlar. Buda rollere şekil veriyor.

FORUM!

1- Oyun Kuralları ve Politikaları güncellendiği zaman Anasayfa da bu belirtilmeli. Örneğin "x2 payday aktif vs. vs" yazısı gibi Kurallar güncellendi tarzı bir yazı gelebilir. Bu sayede insanlar güncellendiği zaman haberdar olabilir.Okumuş ve kabul etmiş sayılıyorsak güncellendiği zaman da haberimiz olsun bi zahmet.

2- Rehberler bölümüne destek verilebilir.Düzenli, göze hitap eden, gerçekten bilgi veren mantıklı rehberler yönetim tarafından sabitlenebilir.

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı insums

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ekim 2020, 22:47
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Ynt: Bazı saçma şeylerin engellenmesi!
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2020, 16:29:45 »
1-Olabilir.
2-Belki.
3-5 dakika çok saçma.
4-Para çekmek zor olmamalı.
5-Oyunun algoritmasına karışamazsın.
6-O zaman araç ehliyeti ilk başlarda da verilmesin.
7-Olabilir.
8-Olabilir.

Çevrimdışı şimaykıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2023, 17:25
Toplam oynama: 134 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Ynt: Farklı farklı AR-GE'ler
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2020, 16:35:37 »
6. maddeye değiniceğim, PD seni havada mı çeviricek ?:d

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2020, 16:36:07 »
AR-GE ismini değiştirdim ve birkaç şey daha ekledim.

5-Oyunun algoritmasına karışamazsın.

Engellenebiliyor diye biliyorum ama yanlışım vardır belki.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2020, 16:38:17 »
O anlam da değil kanka. Helikopter, gemi gibi şeyleri ne hikmetse tüm los santos biliyor. Ehliyet için para verilsin veya direk test sürüşü eklensin ne biliyim.

Bende verilmemesinin tarafındayım. Daha önce AR-GE'si felan açıldı ama reddedildi diye hatırlıyorum. Ehliyet vermek yerine test sürüşü vs. eklenebilir, bir miktar para ve başarılı test sürüşü ile ehliyet verilebilir.Ehliyeti olmayanlara, sigortasız araç kullanımı gibi yüksek miktar da para cezası verilebilir. Daha önce reddedildi diye hatırlıyorum o yüzden eklemedim.

4-Para çekmek zor olmamalı.
5.Yazdığım AR-GE'ye itafen yazdım. Zor olup olmaması ile alakalı değil.

Çevrimdışı The Loud One

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:24
Toplam oynama: 165 gün, 8 saat
Owen Harris Lv.25
Son giriş: 20 Mart 2023, 20:51
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:26
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2020, 16:41:56 »
O anlam da değil kanka. Helikopter, gemi gibi şeyleri ne hikmetse tüm los santos biliyor. Ehliyet için para verilsin veya direk test sürüşü eklensin ne biliyim.

Bende verilmemesinin tarafındayım. Daha önce AR-GE'si felan açıldı ama reddedildi diye hatırlıyorum. Ehliyet vermek yerine test sürüşü vs. eklenebilir, bir miktar para ve başarılı test sürüşü ile ehliyet verilebilir.Ehliyeti olmayanlara, sigortasız araç kullanımı gibi yüksek miktar da para cezası verilebilir. Daha önce reddedildi diye hatırlıyorum o yüzden eklemedim.

Kanka önüne gelen test sürüşüne girer, o heliyle farklı bir vw'ye atılmadığı sürece o adam arkadaşlarını alıp DM'de atar, yere çakıp troll de yapar.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2020, 16:42:26 »
Oyun için
1,4,7 destek.
Forum için
1,2 destek.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2020, 16:44:26 »

Kanka önüne gelen test sürüşüne girer, o heliyle farklı bir vw'ye atılmadığı sürece o adam arkadaşlarını alıp DM'de atar, yere çakıp troll de yapar.
Farklı bir vw'ye eklenebilir.

Çevrimdışı arhet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Kasım 2022, 22:34
Toplam oynama: 117 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 02 Ekim 2020, 16:54:02 »
1 2 4 5 6 DESTEK
Forum 1 DESTEK

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vales Era Lv.23
Son giriş: 23 Eylül 2023, 00:48
Toplam oynama: 104 gün, 23 saat
« Yanıtla #9 : 02 Ekim 2020, 17:02:50 »
3. madde için desteklemiyorum çünkü eğer öyle olursa insanların ekonomisi çok zorlanır ve insanlar sürekli meslek kasar, insan araç sürmeye korkar olur öyle olursa.