Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ÖNEMLİ

Başlatan gülüşler sahte, 02 Ekim 2020, 13:04:55
Okunma sayısı 157 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
ÖNEMLİ
« : 02 Ekim 2020, 13:04:55 »
CİDDİ KÖLE ROLLERİ YAPIYORUM, KENDİME YENİ SAHİP ARIYORUM!!!                                                                                                 
Uzun süreden beridir role play yapıyorum ve en zevk aldığım roller köle, hizmetçi rolleri. Sırf bu yüzden oyunda pet aldım sadece köpek rolleri yaptım. Oyuna yaklaşık 1 1.5 yıldır girmiyorum ve içimdeki hizmetkar, köpek yeniden ortaya çıktı. Geri geliyorum ve kendime çok ciddi manada büyük bir  aile veya  zengin varlıklı ama sadist bir kişiliğe sahip sahibe arıyorum. Getir götür, yer temizletme (mümkünse bilerek içeceğini falan yere döksün), mekanda adamı dövüp yerlerdeki kanı temizletsin, arabaları sildirsin tek tek, sinirlendiği zaman beni dövecek, işkence yapılmasını istiyorum her türlü işkenceye tamamım (deli fikirlerim var yapılacak işkenceyi önceden söyleyebilirim) topluluk önünde rezil edilmek, oyundaki karakterimin özgüveninin kırılması (bu çok önemli bu olmalı kesinlike) Ve beni kendine bağımlı yapması yani artık alışmalıyım bu hayata ve beni serbest bıraksa dahi gidememeliyim. Eğer köpek rolünde geliyorsam, mamamın düzenli verilmemesi, aç bırakılmak, karanlıkta tutulmak, çiğ et, elektroşok ile eğitim, uyuşturucu kokain verilmesi, düzenli olarak tekmelenmek falan. KESİNLİKLE İYİ DAVRANILMASIN OOC OLARAKTA BANA ROLLERİ YAPARKEN ZORLANIYORUM. HİÇ BİR ŞEKİLDE OOC DENDE İC DENDE İNSAN GİBİ DAVRANILMAYACAK. DİSCORD TS3 FALAN GELMEYECEĞİM ÇOK ÖZEL BİR DURUMDA GELEBİLİRİM. PM OLARAK OOC DEN FALAN ÖZEL BİR DURUM OLMADIKÇA İLETİŞİME GEÇİLMEYECEK BENİMLE. OOC SAMİMİYET KURMAYALIM ZORUMA GİDİYO, BANA ACIYIP PARA FALANDA VERMEYiN İHTİYACIM YOK, ARABAYDI FALAN İSTEMİYORUM ROLÜMDEN MEMNUNUM. KADIN SAHİBE OLMASINI İSTEMİYORUM, BİR SÜRE SONRA İŞ ZİNAYA DÖNÜYOR. ROLLERİMİ HEVESLİ VE İSTEKLİ BİR ŞEKİLDE YAPIYORUM. CASH PARA İSTEMİYORUM, HERHANGİ BİR ÜCRETİM YOKTUR. GEREKTİĞİ YERDE CK KABUL EDİYORUM. BUNUN İÇİN AYIRDIĞIM BİR BÜTÇE VAR. ŞARTLARIM YOK.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51