Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

takım elbiseliler cemiyetinden john ronchetti

Başlatan LORDXUNEITY, 01 Ekim 2020, 20:31:43
Okunma sayısı 22647 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: takım elbiseliler cemiyetinden john ronchetti
« Yanıtla #270 : 26 Aralık 2020, 19:00:44 »

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #271 : 26 Aralık 2020, 19:21:15 »
 :cheesy:

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #272 : 29 Aralık 2020, 01:00:24 »

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #273 : 29 Aralık 2020, 02:14:04 »
Bir karakterimizin daha sonuna gelelim. 5000 görüntülenme için, beni ve rollerimi takip eden herkese teşekkürler. :heart::like: :dft003: Normal şartlarda karakterin geleceğinde yaşadığı olayları Movie aracılığı ile sizlere anlatacaktım ama ne yalan söyleyeyim, buna üşendim. Karakter hakkında bir ön bilgi verip veda mesajımı yazacağım.

John Ronchetti; uzun süredir yasa dışı işlerin içinde olmasına rağmen pek çok dostunu tek günde öldürdüğü için, seri cinayetler işlediği için psikolojisini tamamiyle bozdu. En son SS'te de görebileceğiniz gibi, John Ronchetti Flint County'de aracını patlatarak son bir kez daha cinayet işliyor ve Flint County ormanında kayboluyor. John Ronchetti bir süre ormanda gezindikten sonra ormandan çıkıyor ve yakınlardaki bir kasabada motele girip gecesini orada geçiriyor.
John Ronchetti işlediği cinayetlerde arkasında bol bol iz bıraktığı için ertesi günün sabahında SFPD tarafından motele düzenlenen baskında tutuklanıyor. John Ronchetti sorguda suçlarını itiraf ediyor, ekstra olarak Sergey Lombardi'nin evini kundaklayanın da kendisi olduğunu öne sürüyor. Sergey Lombardi'yi kurtarabilmek için Sergey Lombardi'yi de öldürdüğünü ve onun katilinin kendisi olduğunu iddia ediyor.
Sorgu sonucunda, John Ronchetti 2'si polis olmak üzere işlediği 7 cinayetten, Sergey Lombardi yalanının dahil edilmesiyle beraber 8 cinayetten suçlu bulunuyor ve ağırlaştırılmış müebbete tabii tutuluyor. John Ronchetti bozulmuş psikolojisiyle beraber hapishanede iyice deliriyor ve intihar ederek yaşamına hapishane içerisinde son veriyor. :uzgun:

Daha öncesinde illegal rollere ara vereceğimi belirten bir mesaj yayınlayarak karakter tanıtımımı arşive kaldırtmıştım. Zira illegal rollerden gerçekten sıkıldım. Bu roller son dönemde tamamiyle ego savaşına döndü. Ben bu ortamdan sıkıldım. Ben bu ortama kafa patlatmaktan da sıkıldım. Açıkçası bir adamın sadece savaşta kaybettiği için farklı mecralar üzerinden bana karşın "5 kuruşluk low rolcü" tarzı ithamlarda bulunması, benzeri davranışların diğer şahsiyetler tarafından da sergilenmesi beni üzüyor. Oynadığımız şey her ne kadar bir oyun olsa da ben bu rollere emek veriyorum. Saatlerimi harcıyorum ve sırf IC olaylar yaşandı diye tek bir cümle ile rollerimin alaşağı edilmesi beni kırıyor. @Hydraizm 'in ricası üzerine döndüğüm yasa dışı rollere tekrardan ara veriyorum. Daha samimi ve cana yakın bir illegal rol ortamında yeniden görüşmek dileğiyle.

Mafya konseptiyle ilgili bilgi almak isteyenler, LCN kültürünü öğrenmek isteyenler bana Discord veya forum özel iletiden ulaşabilir. Seve seve yardımcı olurum. Yeni karakterimde görüşmek üzere.

kapat artık
şom ağızlı

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #274 : 29 Aralık 2020, 03:31:52 »
şunu da atayım bari arşivlenmeden önce

Alıntı
special thanks for: @Hydraizm @Zosgne @Furkhan for Vendetta @SoftwareTheGreat @kaJai @SincaP

Lombardi Crime Family ile, mafya konseptinde gerçekten çok zor bir şeyi başararak bir ayda 60-70'e yakın sayfa atladık. 100 sayfa barajını aşarak bu sunucuda bunu başaran 10 mafya birliğinden biri olduk. İlaveten, bunu başaran birliklerin geneli uzun aylar boyunca çalışarak bunu başarırken biz sadece 3.5 aylık çalışma ile 100 sayfa barajını aştık. Son 3 haftayı geçmişe oranla daha hafif tempoda geçirdik. Birlik moderatörümüzün tabiriyle; "günde 5 sayfa atlayan birlik 5 gündür aynı sayfada"

Maalesef son dönemde yaşanan bazı tatsız olaylar genel olarak ekibin rol yapma hevesini düşürdü. Bazı toplantılarımızın sonucunda birliğimizi kapatmaya karar verdik. Rol yaptığımız herkese teşekkürler. Geriye kalan birliklere başarılar dilerim. Umarım bu birlikler aynı kural dışı hareketleri diğer birliklere sergileyerek onların da rol hevesini kırmaz.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: