Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Windows 8 kasar mı?

Başlatan Albin, 30 Eylül 2020, 21:15:55
Okunma sayısı 485 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Windows 8 kasar mı?
« Yanıtla #10 : 01 Ekim 2020, 00:01:50 »
Windows 7 Professional'in oyunlarda maksimum performans verdiğini duydum. Eğer yüklersen max performans alabilirsin. Öyle duyduğum için söylüyorum.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 01 Ekim 2020, 02:18:37 »
Yükleyeceğin sürüme bağlı olarak değişiyor. Eski sürüm kullanırsan performans alırsın.

Windows 7 Professional'in oyunlarda maksimum performans verdiğini duydum. Eğer yüklersen max performans alabilirsin. Öyle duyduğum için söylüyorum.

Yanlış duymuşsun o halde. Windows 7 genel olarak oyunlar da tam performans sağlamıyor. Eski sürüm kullanırsanız tam performans sağlar fakat Windows 7 eski sürümleri de çeşitli hatalara sebep oluyor.TS3, Discord açmaması, oyunlara girerken saçma ve farklı hatalar gibi gibi.

Tam performans almak istiyorsan aşağıdaki sürümü öneririm, 2GB Ram ve x1550 Radeon 512mb özellikli bilgisayar ile oynuyorum ve bu sürüm de Rina 90FPS, diğer oyunlar da rahat 60FPS alıyorum.

Windows 10 Pro - 1703

Windows 8 kullanmanı önermem.Bilgisayarı windows 8 yaptığım da ekran kartım bozuldu ve kilitlenmelere başladı. 3 Kez tamire gitti o an anladımki win8 bozuyormuş.Yani sende olur mu bilmem ama Win8 pek sevmem, kasmaz pek ama Windows 10 kullanman daha sağlıklı.

Çevrimdışı Jokerxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2020, 22:21
Toplam oynama: 37 gün, 21 saat
« Yanıtla #12 : 01 Ekim 2020, 14:33:48 »
Yükleyeceğin sürüme bağlı olarak değişiyor. Eski sürüm kullanırsan performans alırsın.

Yanlış duymuşsun o halde. Windows 7 genel olarak oyunlar da tam performans sağlamıyor. Eski sürüm kullanırsanız tam performans sağlar fakat Windows 7 eski sürümleri de çeşitli hatalara sebep oluyor.TS3, Discord açmaması, oyunlara girerken saçma ve farklı hatalar gibi gibi.

Tam performans almak istiyorsan aşağıdaki sürümü öneririm, 2GB Ram ve x1550 Radeon 512mb özellikli bilgisayar ile oynuyorum ve bu sürüm de Rina 90FPS, diğer oyunlar da rahat 60FPS alıyorum.

Windows 10 Pro - 1703

Windows 8 kullanmanı önermem.Bilgisayarı windows 8 yaptığım da ekran kartım bozuldu ve kilitlenmelere başladı. 3 Kez tamire gitti o an anladımki win8 bozuyormuş.Yani sende olur mu bilmem ama Win8 pek sevmem, kasmaz pek ama Windows 10 kullanman daha sağlıklı.

işletim sistemi ekran kartını niye bozsun yav :D 8e geçtikten sonra ekran kartı driverı yüklenmemiştir

Çevrimdışı Jokerxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2020, 22:21
Toplam oynama: 37 gün, 21 saat
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2020, 14:37:35 »
7 iyidir
8 ve 10a göre daha az ram kullanıyor (sistemin kötü olduğundan baya fark eder)
discord ts falan açılmıyo demiş bazı arkadaşlar 7 nin en eski sürümünü kullanıyom her şey açılıyo
windows 7 starter yükleyebilirsin oyunlar çok kasıyorsa ama starter sürümünde bazı özellikler kullanılamıyor (kişiselleştir, masaüstü arka planı değiştirme vb..) ama bunları çeşitli uzantılar kurarak aktif hale getirebilirsin. uğraşmam diyosan windows 7 pro iyidir.

he bide 8 yaparsan boş ekranda kasmaz ama yavaşlamalar olur
sistemin kötü olduğundan ciddi fps düşüşleri yaşarsın. hatta belki rinayı bile oynatmaz, kasar. (bide ekran kartına görede değişebilir, onu yazmamışsın)

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #14 : 01 Ekim 2020, 14:40:18 »
Windows 8 çok önermem, onun yerine Windows 7 kur daha iyi.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 01 Ekim 2020, 14:53:38 »

Windows 10 Pro - 1703

işletim sistemi ekran kartını niye bozsun yav :D 8e geçtikten sonra ekran kartı driverı yüklenmemiştir
Alakası yok. Ekran kartı driverini kendim manuel olarak kuruyorum fakat kurmaya kalmadan ekran kartı arıza yapıyor.Win8 yaptıktan sonra ekran kartından arıza oluştu Chrome girerken, Video izlerken, oyuna girerken bilgisayar bir anda kilitleniyor ve dırr diye bir ses kalıyor, asla düzelmiyor. Sonra yaptırdım tekrar geldim gene aynı sıkıntı oldu.Tekrar yaptırdm fakat Win10 geçtim düzeldi.İçimden senin gibi dedim işletim sistemi nasıl ekran kartını bozar diye neyse tekrar geçeyim dedim geçtim gene bozuldu.Sonra yaptırıp Win10 geçtim tekrar. Win8 geçtiğim an bozuluyor.Çok saçma gibi geliyor ama harbi harbi bozuldu ben aylarca bunun işkencesini çektim Windows 8 pişmanlıktır benim önerim Windows 10 kullanın en sağlıklısı. (Ek olarak Win8'de ekran kartımı direk görüyor otomatik driverini kuruyor.Win10'da öyle değil ben manuel kuruyorum win8 geçince direk açtığım da kurulmuş oluyor ve direk bozuluyor)

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
« Yanıtla #16 : 05 Ekim 2020, 03:54:17 »
Arkadaşlar win 8-10 pişmanlıktır 10 da anakart yandı 8.1 de kasma var 7 de problem yok aga gta 5 i full ayarlarda oynuyorum windowsa gelince gg droplar falan off anlatılmazyaşanır

Çevrimdışı merdovich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2021, 01:22