Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bahamas Playboy Crips

Başlatan aows, 30 Eylül 2020, 14:40:20
Okunma sayısı 14397 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aows

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ağustos 2024, 21:23
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 02 Mayıs 2023, 03:28
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Bahamas Playboy Crips
« : 30 Eylül 2020, 14:40:20 »

Bahamas Playboy Crips

Bahamas Playboy Crips 90'lı yılların sonunda Ericson Holt tarafından kurulmuştur.Set ilk kurulduğunda sadece üç kişiden oluşuyordu, set kurulduğunda sadece para yapmak ve uyuşturucu satmak amacıyla kurulmuştu.Set zaman geçtikte yeni üyeler kazanıyor, setin daha fazla para kazanmasına neden oluyordu.Setin içinde her türlü ırktan insan bulunduğu için çok kökenli bir set olarak gözüküyordu, set içinde kadınlara saygınlık aşırı derecede fazlaydı, set içindeki kavgaları çoğu kadınlar yüzünden çıkıyordu.Setin içindeki kadınlar kocalarının uyuşturucu elde etmesine, rakip çetelerden bilgi almasına, bankacılık ve çeşitli yardımlar yapabiliyordu.

Yükseliş
Set başlangıçta üç kişi olduğu için kendi aralarında karar verip amaçlarını belirleyip faaliyetlerini başlattılar.Üç kişi Bahamas çevresinde düşük kalitede esrar satıp o para ile tekrar uyuşturucu alıp para döngüsü sağlıyorlardı.Zamanla setin adı duyuldu ve bu civardaki diğer çetelerin dikkatini çekmişti.Setin uyuşturucu satması diğer çetelerin trafiğini felç etmiş, para akışlarını durdurmuştu.Para akışları durduğu için diğer setler Bahamas bölgesine gidip çeteden haraç istediler, set çok güçsüz ve az kişi olduğu için haraç vermeye zorunlu bırakılmıştı.Sattıkların uyuşturucuların parasının bir kısmını bağlı oldukları çeteye zorunlu olarak veriyorlardı.Bağlı oldukları sete içten içe kin besleyen bu grup jump-in olayına başlamış, sete yeni oyuncular bulmuşlardı.Günden güne büyüyen grup artık bir arkadaş grubu olmaktan çıkmış, bir set haline gelmişti.Bunu öğrenen rakip çete işlerini bitirmek için baskın atmış, çok büyük kayıplar vermişti.Hiçbir çeteye bağlı olmayan set kedin içinde sürekli büyümeye devam ediyordu, 4-5 kişi hapise girerken 8-10 kişi çeteye katılıyordu.

Çevrimdışı aows

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
Son giriş: 02 Mayıs 2023, 03:28
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Ynt: Bahamas Playboy Crips
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2020, 14:40:34 »
Outsider-Local rolleri, çeteye katılma süreci
OUTSIDER

Oturduğum mahallede bir çete olduğunu fark ettim. Bu tarz işlerde neredeyse hiç tecrübem yok ama izlediğim gangster filmlerindeki suçlular gibi olmak istiyorum. Canımın istediği ne varsa yapmak, sokaklarda saygı görmek istiyorum. Onlara katılmalıyım, ama nasıl?

Onları sohbet ederken yakaladım, yanlarına katılıp kendimi tanıttım. Beni aralarına aldılar ve biraz muhabbet ettik. Sanki polis departmanında sorgudaymış gibi hissettim kendimi, hakkımda ailemden daha çok şey bilmek istediler. Korktum, bu yüzden istedikleri neyse verdim.

Beni genellikle dışladılar, önemli bir şey konuşacaklarını hissettiğimde ortamdan uzaklaştırılıyordum. Çok da baş kaldırmamak gerektiğini fark ettim aslında, her ne kadar onlara kanım ısınsa da hâlâ benim için bir tehdit olabilirler.

Mahallede geçirdiğim birkaç günden sonra çoğu yerli adımı duydu ve yüzüme alıştı. Artık çete dövmesi olan adamları etrafta görmeye başladım. Aramı iyi tuttuğum yerlilerden birisi beni onlardan biriyle tanıştırdı. Kekeledim biraz konuşurken, bu pek iyi olmadı. Kendimi korkak gibi göstermek istemem. Bu ilk izlenim biraz kötü oldu, kendimi kanıtlamamın gerektiğinin farkındayım.

Dövmelilerin konuştuğu bir konuya kulak misafiri oldum, yardımcı olabileceğimi söyledim. Bana ters ters baktılar. Onları dinlediğimden şüphelendiler sanırım. Bu bana ders oldu, bir daha bana bir şey söylenmeden ağzımı açmayacağım.

LOCAL

Artık çete üyeleri benimle arkadaşlarıymış gibi konuşmaya başladı. Beni birlikte gittikleri yerlere davet ediyorlar, sigara yakıyorlarsa bana da bir dal veriyorlar, sokakta beni göremezlerse arayıp yerimi soruyorlar. Bunlar sanırım iyi şeyler. Onlara güvenmeye başladığımı hissediyorum.

Yeni dostlarımla birlikte takılıyoruz, orada burada sürtüyoruz, canımız ne isterse yapıyoruz! Bu harika bir şey! Yine de aramızdaki samimiyet doruk noktasında değil, bunu hissedebiliyorum. Ne de olsa ben onların gözünde yabancının bir üstü noktadayım. Eh, bu benim için şu anlık yeterli.

Benden çete için bir suç işlememi istediler. Evet, istediğim şey de tam olarak buydu! Yani... düşündüğüm kadarıyla böyleydi. "Tabi! Yaparım!" dedim ama bu işin o kadar da basit olmadığını anlamam çok gecikmedi. Hiçbir efor sarf etmeden güzel şeylere sahip olmanın iyi hissettireceğini düşünmüştüm fakat yoldan geçen yaşlı kadının çantasını çalınca kendimi sorgulamaya başladım. Onlar gülüyorlardı! Çünkü kadının tüm parasını, takılarını, değerli eşyalarını elimize geçirmiştik! Beni küçük bir çocuk gibi sevmeye başladılar. Onlar için ilk işimi yapmıştım... ve evet, bu işten payımı da almıştım. Çok para! Artık istediğim ne varsa alabilecektim.

Paranın tadını alınca insan değişmeye, gururunu bir kenara bırakmaya başlıyor yavaş yavaş. Evet; vurarım, kırarım, yaralarım, çalarım, dolandırırım. Ben parama bakarım! Yeni arkadaşlarım bana gerçekten nasıl yaşanacağını öğretiyorlar. Bundan memnunum.

Artık mahalleli sizi tanıyor. Sizinle bir muhabbeti olmasa bile herkesin kulağına adınız gitmiş durumda, yüzünüzü biliyorlar. Bu, girmeyi planladığınız ailede size yavaş yavaş bir yer açıldığının habercisi. Bu doğru yolda olduğunuzu gösteriyor.
Yavaş yavaş çete kavgalarına katılmaya, sokakta torba tutmaya başlamış olmalısınız. Bu tarz işlerde başarınız yükselmenizde size olumlu olarak etki edecektir. Outsider iken belirlediğiniz karakter özelliklerinizi devam ettirin, karakterinizin arkaplanda yaşadıklarını oluşum konusuna aktarın. Sıradan bir insanı canlandırmayın, farkınızı ortaya koyun.

INSIDER

Çete için yaptığım onca pis işten sonra artık gerçekten kardeşleri olduğumu bana hissettirmeye başladılar. Nereye gidersek gidelim saat kaç olursa olsun beni de yanlarına alıyorlar.

Bugün bana çeteye girdiğimi belirtmek için dövme yapıyorlar. Bu bence çok havalı, artık korkulan birisi olacağım. Sıradan olma devri kapandı, herkes benden korksun!

Elime bir silah verdiler. Kendimi ve sokağımı korumam için. Ben artık bir askerim. İdeallerim için, sokağım için, çetem için ölmeye de öldürmeye de hazırım.

Artık çetedesiniz. Başardınız! Ama bu yolun sonu değil. Her şeyin aslında yeni başladığını, hayatınızda yalnızca bir sayfa çevirdiğinizi anlamalısınız. Outsider iken korkaksanız artık yaşadıklarınızdan ötürü bu olumsuz yanlarınızı yenmeye başlayabilir, aynı zamanda rehavete kapılıp başka olumsuz huylar da edinebilirsiniz.

Çevrimdışı aows

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: