Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

HELPER 1LİK NEDİR? NASIL YAPILIR? TAVSİYELERİN NEDİR? HEPSİ VİDEODA!

Başlatan Savior, 30 Eylül 2020, 10:16:16
Okunma sayısı 598 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shane Fade Lv.33
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:58
Toplam oynama: 6 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:54
Toplam oynama: 286 gün, 10 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:56
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Georgy Logan Lv.33
Son giriş: 28 Aralık 2023, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
oyun içi ekran görüntülerine aç, yeni helper olacak arkadaşlar için yararlı olmuş.

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Atılanlar genellikle yetersiz talepten atılacağını düşünerek admin taleplerine atlıyor, bu da onların sonu oluyor. Zaten 100-150 talep baksa geçiyor zorlamaya gerek yok.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Atılanlar genellikle yetersiz talepten atılacağını düşünerek admin taleplerine atlıyor, bu da onların sonu oluyor. Zaten 100-150 talep baksa geçiyor zorlamaya gerek yok.
Aynen öyle, ayrıca bundan bi önceki helper 1 dönemi gibi 2 hafta süreleri olursa 300 talep bakmaları yeterli oluyor.

Çevrimdışı alchemist.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 15:44
Toplam oynama: 69 gün, 12 saat
o kadar kolay değil ki adamlar hotkey yapmış ben de yapıyorum ama yapsam da fayda etmiyor tık tık geldiği saniye bakıyolar talebe yapacak bişey yok imkansız ben helper oldugum zaman günde en fazla 2 talep bakabildim

Çevrimdışı Evenest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Brian Lv.27
Son giriş: 01 Ocak 2024, 19:16
Toplam oynama: 129 gün, 5 saat
Aynen öyle, ayrıca bundan bi önceki helper 1 dönemi gibi 2 hafta süreleri olursa 300 talep bakmaları yeterli oluyor.
Benim atıldığım dönemde bir H1 1200 talep bakmıştı, 300 talep bakmak kolay değil.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Benim atıldığım dönemde bir H1 1200 talep bakmıştı, 300 talep bakmak kolay değil.
Büyük ihtimal bir önceki dönemden bahsediyorsun, 1200 talep bakan KÂYN LÂTTER diye bir helper (şu an fg) bende aynı dönem girdim 580 talep kastım ve 580 talebi kasarken hiç zorlanmadım, talep kascam diye hata yapıyorsunuz, sorun o zaten.  Enter spam yaparken admin talebi cevaplıyorsunuz, 100 talep baktıysanız emekleriniz boşa gidiyor, sadece biraz dikkat ve hız istiyor.

Çevrimdışı Evenest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Brian Lv.27
Son giriş: 01 Ocak 2024, 19:16
Toplam oynama: 129 gün, 5 saat
Büyük ihtimal bir önceki dönemden bahsediyorsun, 1200 talep bakan KÂYN LÂTTER diye bir helper (şu an fg) bende aynı dönem girdim 580 talep kastım ve 580 talebi kasarken hiç zorlanmadım, talep kascam diye hata yapıyorsunuz, sorun o zaten.  Enter spam yaparken admin talebi cevaplıyorsunuz, 100 talep baktıysanız emekleriniz boşa gidiyor, sadece biraz dikkat ve hız istiyor.
115 talep bakmıştım, enter spam yapmadan ve admin talebi bakmadım. 1200 talep demek neredeyse çoğu talebi almak demek, böyle bir ortamda talep bakmaktan sıkılıyorsun, şahsen ben sıkılmıştım.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
115 talep bakmıştım, enter spam yapmadan ve admin talebi bakmadım. 1200 talep demek neredeyse çoğu talebi almak demek, böyle bir ortamda talep bakmaktan sıkılıyorsun, şahsen ben sıkılmıştım.
1 haftada 115 talep gayet yeterli, ama 2 haftada 115 talep baktığın için atıldın, bende sıkılıyordum, ama roldeyken soru talebi kasarak yaptım bunu, zaman kaybı değil, sadece talepten kazanıyorum

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bana göre tavsiye ya da herhangi bir şeyin verilmesine gerek yok bu konuyla video yapılmasına da gerek yok
Tabii hiç helper olmayan birine yararlı olmuş ama h1 olan arkadaşların yapabileceği tek şey soru taleplerini yanıtlamak yani ekstradan bir olayı yok
İnsanlara soru talepleriyle yardımcı olmak yetkililer dahil hepimizin görevi fakat asıl olay bu taleplerin yanlış bir şekilde cevaplanması.
Mesela soru talebini h1 yanıtlayabilir evet ama admin talebiyle sadece og+ ya da olaya bağlı olarak(hile vs.) ga+ ilgilenebilir.

Olay taleplere nasıl bakacağınızdan ibaret aslında. Tabii hchat üzerinde olan iletişiminiz diğer helperlerle olan iletişiminiz ve başka türden yapacağınız şeyler de sizin tenzil alıp almamanızda büyük rol oynayacaktır.