Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ZORUNUZ VARSA (TAMAMEN TARTIŞMA İÇERİK)

Başlatan southcoast, 26 Haziran 2018, 02:21:50
Okunma sayısı 2287 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
Ynt: ZORUNUZ VARSA
« Yanıtla #40 : 26 Haziran 2018, 15:17:21 »
Türklere sövmek.. Allaha sövmek.. :D
Çok güzel sallıyorsun sallamasına da ben senin birliğinde bulunmadım ben oraya diğer arkadaşlar için geldim, onlarlada çıktım.
Yönetime karşı gelmedim, odamda yarım ağızlı gibi konuşup yönetimi eleştirip durdunuz olay bana patladı.
Ukrayna/Türkiye ne alakası var? türküm ve türklüğümü savunurum ukraynaya sadece okumaya gidiyorum.
Odamdaki o yazıyı o kadar gerçek algılayacak kadar üzdüysem senide ne yapalım kader
Banım için yalvarmadım. Özürde dilemedim, takılıyorduk ve açmasını istedim açtı. Küçük şakaları bu kadar gerçek anlayacak kadar çocuksun işte. :D
Attığım yorum o kadar zoruna gitmiş ki birşeyler sallamışsın cevap yazacak birşey bile bulamıyorum
Türk düşmanıymışta ukraynalıymışta ona buna sövmüşte :D komedi.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 26 Haziran 2018, 15:21:21 »
Çok güzel sallıyorsun sallamasına da ben senin birliğinde bulunmadım ben oraya diğer arkadaşlar için geldim, onlarlada çıktım.
Yönetime karşı gelmedim, odamda yarım ağızlı gibi konuşup yönetimi eleştirip durdunuz olay bana patladı.
Ukrayna/Türkiye ne alakası var? türküm ve türklüğümü savunurum ukraynaya sadece okumaya gidiyorum.
Odamdaki o yazıyı o kadar gerçek algılayacak kadar üzdüysem senide ne yapalım kader
Banım için yalvarmadım. Özürde dilemedim, takılıyorduk ve açmasını istedim açtı. Küçük şakaları bu kadar gerçek anlayacak kadar çocuksun işte. :D
Attığım yorum o kadar zoruna gitmiş ki birşeyler sallamışsın cevap yazacak birşey bile bulamıyorum
Yorum yapmak istemiyorum, 20'li yaşın üstünde olduğunu savunuyorsun, yaptıklarını söylemek için en ufak bir yüreğin yok. Sanırım şuan klavye başında deliriyorsun. Kusura bakma ama, senin yaptığın yüzsüzlükleri ve millet arkasından atıp tutmalarını odada olan birkaç dost ve yukarıda olan Allah bilir.
Senin dinin ne olursa olsun ister budizm ister şamanizm zerre umurumda değil ama saygı göstermek zo-run-da-sın. Bir insanın yaşıyla dalga geçecek kadar düşük kalitede olduğunu "tekrar tekrar" belirttiğin için teşekkür ederim, ON ALTI yaşındayım, senin gibi 20'li yaşlarda olup kendimi küçük düşürmediğim için;

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 26 Haziran 2018, 15:24:42 »
harbi mi ya? :D sırf karakterini değiştirdi diye forum adını da değiştirip aynısını yapan sen değil misin? tek karakterle allah katında olduğunu zanneden sen değil misin? cidden komedisin.
ben forum adımı değiştirirsem ya o adı seviyorumdur veya hoşuma gitmiştir, yada şeyimin keyfi. kimseyi ilgilendirmez, benim yazdığımla senin yazdığın... anlamsız cevaplarından sı-kıl-dım. Beni tanıyan tanıyor, senin gibi insanların tanımasına gerek yok. Forum adımı değiştirdiğimi arkadaş çevrem öğrenmek isterse her türlü öğrenir, kişisel iletime isim değiştirdiğimde ise eski forum adımı zaten yazıyorum.

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #43 : 26 Haziran 2018, 15:26:03 »
Spoiler:
Yorum yapmak istemiyorum, 20'li yaşın üstünde olduğunu savunuyorsun, yaptıklarını söylemek için en ufak bir yüreğin yok. Sanırım şuan klavye başında deliriyorsun. Kusura bakma ama, senin yaptığın yüzsüzlükleri ve millet arkasından atıp tutmalarını odada olan birkaç dost ve yukarıda olan Allah bilir.
Senin dinin ne olursa olsun ister budizm ister şamanizm zerre umurumda değil ama saygı göstermek zo-run-da-sın. Bir insanın yaşıyla dalga geçecek kadar düşük kalitede olduğunu "tekrar tekrar" belirttiğin için teşekkür ederim, ON ALTI yaşındayım, senin gibi 20'li yaşlarda olup kendimi küçük düşürmediğim için;

anlaşıldı senin amacın boş beleş tartışma çıkartıp ileti kasmak açtığın konudanda belli zaten
takmamak en iyisi. İlk yorumum yeterince yerinde olmuş tartışma çıkartıp daha fazla yorum kasmanı istemiyorum

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Ynt: ZORUNUZ VARSA (TAMAMEN TARTIŞMA İÇERİK)
« Yanıtla #44 : 26 Haziran 2018, 15:26:13 »
Büyüklerine bile saygılı olamıyorsan yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 26 Haziran 2018, 15:30:28 »
Spoiler:

anlaşıldı senin amacın boş beleş tartışma çıkartıp ileti kasmak açtığın konudanda belli zaten
takmamak en iyisi. İlk yorumum yeterince yerinde olmuş tartışma çıkartıp daha fazla yorum kasmanı istemiyorum
BİNGO, DÜŞÜNCE YETERSİZLİĞİ! İşte bak aramızda olan en büyük farkta bu!
Her şeyi bir çıkar için düşünen insan olduğunu buradan belli etmişsin, burası tartışma alanı eğer ben ileti kasmak için bu konuyu açsaydım bak o kadar sana giydirdim, spoilera almışsın hatta, onu tekeer tekeer yazabilirdim ama yazmadım. Çünkü böyle bir düşüncem yoktu, "insan herkesi kendinden bilir" diye bir söz varmış ya, buna inanmıyordum ama yavaş yavaş düşüncelerim değişiyooor.

Büyüklerine bile saygılı olamıyorsan yapacak bir şey yok.
Bana karşı saygısı olmayan insana ister doksan yaşında olsun, ister seksen. Saygı duy-mam. Bu kişi zaten "karakteristik" yapısını yaşlarla veya milletin durumlarıyla dalga geçerek belirtiyor. Bana bu herifi savunmadan önce üste yazdıklarını oku, düşmanımın düşmanı "dostumdur" mantığıyla bakma. Ha, ufak bir tartışmadan da düşman edinmek istediğini pek sanmam ^^

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 26 Haziran 2018, 15:37:11 »
Neyse konuyu kapatayım, zaten amacıma ulaştım, herkes (bilip bilmeden yorum yapan kişiler, diğer düzgün dost canlısı kardeşlerim elafım yok) nasibini aldı.

Çevrimdışı RealistikAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2024, 22:40
Toplam oynama: 185 gün, 20 saat
Son giriş: 23 Nisan 2024, 02:55
Toplam oynama: 93 gün, 0 saat
Sandra Lily Lv.30
Son giriş: 14 Şubat 2024, 21:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 18 Mart 2024, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ***** *ews
« Yanıtla #47 : 26 Haziran 2018, 19:29:02 »
Konunun sahibi tarafından kilitlendiği için arşiv.