Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ZORUNUZ VARSA (TAMAMEN TARTIŞMA İÇERİK)

Başlatan southcoast, 26 Haziran 2018, 02:21:50
Okunma sayısı 2309 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ZORUNUZ VARSA
« Yanıtla #30 : 26 Haziran 2018, 14:42:30 »
ben bunu sanal ortamda da kullanmam ki, forumda kalmış böyle. zerre ilgilendirmiyorsa da söyleme o zaman, çocuklarla da işim yok.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 26 Haziran 2018, 14:47:04 »
ben bunu sanal ortamda da kullanmam ki, forumda kalmış böyle. zerre ilgilendirmiyorsa da söyleme o zaman, çocuklarla da işim yok.
oğlum laftan sözden anlamıyorsan tekrar anlatayım; forumda adın böyle ben ona bakarım, eğer forumda adın kaan vesaire olsaydı "kaan" diye seslenirdim, şimdi çocuklarla uğraşacak vaktin yoksa lütfen konumu terk et, farz etmelisin ki çocuğum o halde hiç tartışmaya girmeyeceksin. haksız olduğun durumda bile konuşmayı çok seviyorsun, tuhaf.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 26 Haziran 2018, 14:49:05 »
ben niye haksızmışım, çirkin veya yaşlı karakter yüzü kullanmayıp; gerçekliği bozup forumda ağlayan sensin  :P

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 26 Haziran 2018, 14:52:44 »
ben niye haksızmışım, çirkin veya yaşlı karakter yüzü kullanmayıp; gerçekliği bozup forumda ağlayan sensin  :P
oğlum herkesin kendi seçimi değil mi? zamanında yaşlı karakter yüzü kullandım Brayden Madelyn karakterinde, departmanda po3 olarak görev yaptım hatta, bu sizi zerre ilgilendirmiyor. forumda ağlayan? gerçekten ama gerçekten yağızdumantr adında kişiysen karakterin hakkında çok fazla duyum aldım, izlenimin LEŞ.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 26 Haziran 2018, 14:53:51 »
harbi mi ya? :D sırf karakterini değiştirdi diye forum adını da değiştirip aynısını yapan sen değil misin? tek karakterle allah katında olduğunu zanneden sen değil misin? cidden komedisin.

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #35 : 26 Haziran 2018, 15:02:55 »
Yorumumuda tanıdığı yetkiliye sildirmesi komik. burada konu açıyor egosuyla, düzgün yorum gelince yetkiliye sildiriyor. :D

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 26 Haziran 2018, 15:08:13 »
Amacı tartışmak maalesef.

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #37 : 26 Haziran 2018, 15:09:52 »
Yorumumu tekrarlıyorum yetkili tekrar silerse silen yetkili hakkında şikayet açarım; yorumumda yanlış birşey y ok.
Batın adlı küçük kardeşimiz vurulduğunda TS'de yanındakilere küfür eden, yaşı büyük olsa bile küfür ve saygısızlığı hiç düşünmeden yapan birisi.
Ve etrafa rol dersi vermesiyle ne kadar ünlü olsada, rol hakkında bildiği tek şey e-rp nasıl yapılır.(Herkes görmüştür o rolleri nasıl yaptığını bilmeyen var mı?)
Herneyse konu bu değil.
Ne rolü yaparsan yap kimse umursamaz ama gelip sen karışırsan böyle konu açıp saçmalarsan durduk yere hedef olursun.
Çete lideri, 18 yaşında tatlı kız fotoğrafı ama 25-30 yaşında? bizi ilgilendirmez haklısın ama çok iğrenç ve kalitesiz görünür.
Kimsede senin arkandan konuşacak değil kendini bu kadar büyütme.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 26 Haziran 2018, 15:11:31 »
Bu kadar yem vermeyin, kendini bir şey sanıyor çocukcağız sonra.
Bu tür küçük çocukların sırf oyunda vurulunca OOC küfür etmesi, saygısızlık yapmasıda yaşının getirisidir
İnsanların rolünü sürekli küçümseyen, kendini bir "şey" sanan Becky'cim, Birşey yaptığın/bildiğin yok.
Malesef insanlar E-rp'ye değer verdiği için birkaç kişi tanıtımını takip ediyor.
Kendini bu kadar büyültmene gerek yok, konu açıp zırlamanada. Çete üyesi - yaşlı ama 18 yaşında çıtır fotoğrafı konusuna gelirsek. Kim ne derse haklı. Biraz realistik ol.
Ya seni gördükçe harbiden üzülüyorum. "Çocukcağız" evet kardeşim ON ALTI yaşındayım, hayatta bir yerlere gelmek için elimden geleni yapıyorum. Gerek bilgisayar, gerek sosyal ortamımda.
"İnsanların rolünü küçümsemek ve kendini bir şey sanmak" Bak şimdi güzel ukrayna türk düşmanı herif. Senin gibi insanları her zaman küçümserim, ooc karakterin ile ıc karakterinden de zerre haz duymam. Ganjaman olsun milletin arkasından sövüp ban yeyince "şu banımı açta oynayahk yha, zhaten şu sunucu açılsın ohraağ gideceğim" diyen sendin? Kendimi bir şey sanarım, yaptığım şeylerden her zaman gurur duydum ve yapmaya devam ettim. Ha, söylemeyi unuttum; iki gün önce helper yönetimini hatta admin yönetimine itiraz edip, sonraki günde helper mülakatlarına katılman ise ayrı bir yüzsüzlüğün (bana göre)
Yaptığın/Bildiğin derken? Kusura bakma ama, role girdiğim her insan emin ol benim rolümü beğenmiş, rol yapmaya da devam etmişizdir. Ha, bazen insan aynı yüzlerden sıkılır ve rol yapacağı karakterleri değiştirmek ister. Bunun kadar gayet normal bir şey yok ve ben bunu birçooook kez yaptım.
E-RP konusu? Peh, bak şimdi bir insanın rollerini birçok şeyden anlayabilirsin, madem rollerimi beğenmiyorsun, sürekli "E-RP" yaptığımı düşünüyorsun, evet hocam misliyle yapıyorum ve bu rollerden zevk a-lı-yo-rum ama her karakterin yapısı farklı, bu güne kadar yaptığım karakterlerde "E-RP" olarak adlandırılan rolleri her zaman sevgililerimle yaptım gidip senin gibi "/me y** kızın şeyine sokar" bilmem ne türünde emoteler vermedim. Ha, şey dedin sen "veletsin/çocuksun" madem böyleyim neden sahibi olduğum birliklerde  bulundun? Neden rütbe isteyip durdun? Madem ki sürekli çocuk/velet olduğumu düşündün, neden buna birlikteyken bir şey demeyip sonrasında içini dökme kararı aldın? Acıdım şuan tekrar.
Ben kendimi dokunulmaz veya üstte tuttuğumu düşünüyorsan yanılıyorsun, benim arkadaş ortamımda tanımadığım kişilerde ne bok olduğumu iyi biliyor, senin gibi ilk "Allah'a, Türk'lere" sövüp sonra "EĞĞĞ BAĞNIMI AÇTA OYNİM HADİ YAĞĞ" demiyorum. Birazcık yüzün varsa, köşene gidip utan.
"Çete üyesi" değil "Çete lideri" olarak adlandırılıyor, bir mafyayı bile yirmi dokuz-otuz yaşlarında olan kişiler yönetebiliyorsa (ooc) gidip onlara sormalısın  "nsl mfya yöneti10 bu yşnda" falan tarzında.
İstediğim 18-20 yaşında "ÇITIR MI ÇITIR" karakterle "YİRMİ SEKİZ YİRMİ DOKUZ OTUZ" yaşında rol yaparım, bu ben hariç kimseyi ilgilendirmez.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 26 Haziran 2018, 15:14:57 »
Yorumumu tekrarlıyorum yetkili tekrar silerse silen yetkili hakkında şikayet açarım; yorumumda yanlış birşey y ok.
Batın adlı küçük kardeşimiz vurulduğunda TS'de yanındakilere küfür eden, yaşı büyük olsa bile küfür ve saygısızlığı hiç düşünmeden yapan birisi.
Ve etrafa rol dersi vermesiyle ne kadar ünlü olsada, rol hakkında bildiği tek şey e-rp nasıl yapılır.(Herkes görmüştür o rolleri nasıl yaptığını bilmeyen var mı?)
Herneyse konu bu değil.
Ne rolü yaparsan yap kimse umursamaz ama gelip sen karışırsan böyle konu açıp saçmalarsan durduk yere hedef olursun.
Çete lideri, 18 yaşında tatlı kız fotoğrafı ama 25-30 yaşında? bizi ilgilendirmez haklısın ama çok iğrenç ve kalitesiz görünür.
Kimsede senin arkandan konuşacak değil kendini bu kadar büyütme.

Kusura bakma ama iki yüzlü ve çift karaktere sahip olduğunu düşünüyorum, bir varlık olarak.