Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ZORUNUZ VARSA (TAMAMEN TARTIŞMA İÇERİK)

Başlatan southcoast, 26 Haziran 2018, 02:21:50
Okunma sayısı 2317 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ZORUNUZ VARSA
« Yanıtla #10 : 26 Haziran 2018, 12:51:59 »
çok gerçekçi rol ? :D
o-yun
ama gerçek hayatta yapamayacağınız şeyleri oyunda yapınca rol ? :D

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 26 Haziran 2018, 13:17:13 »
o-yun
Şimdi eğer her şeyi buraya dökeceksek birisi öldüğünde direk CK? Bazen oyunda olduğunuzu unutmamak gerekiyor, ona kalınırsa hiçbir roleplay terimine uygun hareket edilmez? Ne fear rp ne m? Polat alemdarım yapmıyorum fear rp, deliyim, insanlara kin duyuyorum istediğimi vuruyorum. Bu kafayla düşün.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 26 Haziran 2018, 13:19:03 »
Mmh rollerin gerçekten çok güzel hatta Lauretta Tracy ile rol yaparken çok egleniyordum fakat o kadar zenciye karşı kadın karakterle yanına rolsel bir deli bir tane de atarlı zenci alıp rol yapman saçma. Bunu söylemeye hakkım var sanırım teşekkürler Tracycim (Ben de telden yazdım)
Kimine göre saçma, kimine göre değil. Rol ekibimi ben belirlerim, onlar benim ekibim. Evet, onaylamadığım şeyleri bazen yaptılar ama bunun karşılığını kat kat gördüler. Yeri geldi CK ettim, yeri geldi başka karakterle birliğe aldım, yeri geldi birlikten attım. Bu kadar atarlı zenci, Crips'e düşman olduğu için ilk başta pişmandım ama şimdi oldukça haklı olduklarını anladım.

Çevrimdışı Jong

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Ağustos 2020, 04:07
Toplam oynama: 31 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 26 Haziran 2018, 13:23:15 »
Ne rolü yapıyorsun bilmiyorum ama arkadaşların eleştiri sebeplerini anladım hemen hemen. Acaba kişiler kaç defa yabancı bir memur gördü de sivil yaşantısındaki fotoğraflarına ve karakter yapılarına ulaşabildiler. Karakter yüzün senin tercihin, bok atanlar çekememezliğinden bunu yapıyorlar.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 26 Haziran 2018, 13:34:49 »
o-yun
Şimdi eğer her şeyi buraya dökeceksek birisi öldüğünde direk CK? Bazen oyunda olduğunuzu unutmamak gerekiyor, ona kalınırsa hiçbir roleplay terimine uygun hareket edilmez? Ne fear rp ne m? Polat alemdarım yapmıyorum fear rp, deliyim, insanlara kin duyuyorum istediğimi vuruyorum. Bu kafayla düşün.
allah allah yerde sıkınca zaten direk hastaneye ışınlanıyoruz gerçek hayatta, 3 mermi ile bütün insanlar ölebiliyor vs'ler a ve d harflerine bağlı. oyunun fizik motoru ile laf atacaksan boş yapma

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 26 Haziran 2018, 13:40:42 »
o-yun
allah allah yerde sıkınca zaten direk hastaneye ışınlanıyoruz gerçek hayatta, 3 mermi ile bütün insanlar ölebiliyor vs'ler a ve d harflerine bağlı. oyunun fizik motoru ile laf atacaksan boş yapma
Burada ilk yorumu atıp çekemeyen sensin, istediğim yüzle istediğim rolü yaparım tamam? Şimdi ilk önce kendi yorumuna bakıp sonra benim yorumumu oku, kendi yorumun ile karşılaştır. Ne dediğimi gayet iyi anlarsın, daha fazla boş yapmadan önce gidebilirsin.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 26 Haziran 2018, 13:44:11 »
o-yun
Burada ilk yorumu atıp çekemeyen sensin, istediğim yüzle istediğim rolü yaparım tamam? Şimdi ilk önce kendi yorumuna bakıp sonra benim yorumumu oku, kendi yorumun ile karşılaştır. Ne dediğimi gayet iyi anlarsın, daha fazla boş yapmadan önce gidebilirsin.
hadi canım ya :D rol kaliteni birçok yerden belli ediyorsun canım benim, tabii ki sana kalmış ama hayata uyarlayaman gereken bir platformda olduğunu da unutma. şimdi gidip 20'lik kızla mafya yönet

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2018, 13:52:43 »
o-yun
hadi canım ya :D rol kaliteni birçok yerden belli ediyorsun canım benim, tabii ki sana kalmış ama hayata uyarlayaman gereken bir platformda olduğunu da unutma. şimdi gidip 20'lik kızla mafya yönet
Emin ol rol kaliteme laf edecek son insanlardansın, anlamadığım şey bir insanın yaşı/görünümü sebebiyle büyük bir yeri yönetememe kuşkusu. Canlandırdığım role ve karaktere ben hayat veririm başka kimse değil. Sen böyle dedikçe daha fazla güç alıyorum, sırf sizlerin inadına daha fazla çete açıp daha fazla devam edeceğim. Burası bir oyun, roleplaya yansıtıyoruz. Bir insanın karakteri OOC/IC oturmamış olabilir ama sizin gibi kıt düşünceli insanlar bunu anlayamıyor. Şimdi yeterince seninle tartıştım, uzaktan uzaktan yaylan.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2018, 13:54:10 »
Ulan anlamadığım bir şey var, insanın yüzüne karşı söylemeyip arkasından konuştuğunuz ne çok şey varmış Negro, ts3de bunları yüzüme söylemeyip içine atmana gerek yoktu. Çift karakterli olmak yerine tek karakterin olsun, yaptığın şeyin arkasında dur.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 26 Haziran 2018, 13:56:11 »
ben defalarca söyledim sana karakter yüzün saçma diye, şimdi bir anda beni iki yüzlü mü yaptın? :D