İstediğin yere koyabilme iyi olmamış çünkü oyuncu silahı yerin altına sokabilir onun yerine binco da aksesuarları düzenlerken bölge seçiminde kafa el sağ kol falan yazıyor o şekilde olsaymış daha yararlı olurmuş. Mesela gögüs ya da sırt bölgesi gibi iki seçenek olurdu taşıma sistemi olmazdı oyuncular da silahı yerin altına sokamazdı
M4'ü veya AK-47'yi kafanda, elinde veya sağ kolda taşımayı nasıl yapacaksınız onu anlamadım?
Açıklamak istiyorum, bu yalnızca Shotgun'a gelebilir çünkü Taktiksel Tim rollerinde sol eli ile personel Shotgun'ı tutup sağ eline teargas alarak daha da iyi bir estetik sağlayabilir. Bunun başka sunucularda yapıldığını gördüm ve estetik açıdan(gerek rol ss'leri, gerek videolar) gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Bütün silahlara gelirse de fena olmaz, silahları insan eline almak yerine aksesuar olarak aldığında bir sürü ekran görüntüsü alma şansı oluyor ve gayet de estetik açıdan güzel çıkmış ekran görüntülerine tanıklık ettim. Bunun sebebiyle sağ ve sol elin eklenmesini destekliyorum.
Herhangi bir ekran görüntüsü veya video talep ederseniz de bulmak için elimden geleni yapacağım.