Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İPTAL.

Başlatan SteveKOZOKAVI, 26 Haziran 2018, 01:04:48
Okunma sayısı 794 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SteveKOZOKAVI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 29 Eylül 2021, 01:31
Toplam oynama: 72 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Red Boys
« Yanıtla #10 : 26 Haziran 2018, 19:03:04 »
Tanıtım saçma olmuş direk saçmalık diyebilirim, giriş bölümü 5 kafadarın çete kurması mantıksız, yeniden düzenlenmesi gerekiyor veya birçok şeyin eklenmesi gerekiyor. Organizasyon rolleri yapacaksınız sanırım çete ile karıştırmaya çalışmışsınız (anladığım kadarıyla) neden insan kesip biçiyorsunuz sebebiniz yok birini alıp kesiyorsunuz bu tanıtımdan onu anlıyoruz sadece. Rütbelerin hiyerarşik bir durumu kesinlikle yok siz çete/organizasyonunuzda (her neyse) onun bölümlerini rütbelendirme olarak koymuşsunuz bu bir hiyerarşi değil, bölüm belirtiyor. (Birkaçı dışında) ''Yapılıcak roller'' altında yazılan arada bir şehir turuna çıkılıcak ne demek bilmiyorum, umarım saçma bir şey değildir. Ekstra şuan tanıtımla beraber sunduğun rol, konseptinle alakasız kimse senin şuan su içip yemek yiyip bulaşıklarını yıkamanı beklemiyor hele ki motorcu kaskıyla... Kaska farklı bir mod bulmanı öneririm bu tarz organizasyon/çete karışımı roller yapacaksan örgütümsü bir şey olucaksan MC'de olan yamalar gibi kafanda ''RED Leader'' yazmayacak, o kaskı operasyon, gizli bir katılımda felan takarsın bulaşık yıkarken kask takmak nedir? Şevkinizi kırmak veya sizi sinirlendirmek için yazmıyorum bunları yapıcı bir yorum olarak yazıyorum. Kendi öznel düşüncem bu tanıtımı kapatıp yapacağınız konsept hakkında daha detaylı bilgiler toplayıp daha realistik bir konseptle tekrar tanıtım açmanız olucaktır. Bu dediklerime uyup uymaman sana kalmış ama uymazsan fazla bir yol katedeceğini düşünmüyorum zevkte alamazsın...
   Aslında ben rol yeteneğimi göstermek için o rolleri attım yani konsepti vurgulama ihtiyacı düşünmedim.
               O rütbeleri bence güzel yazdığımı düşünüyorum yada yanlış kurallamı yazdım onu açıklarsanız sevinirim
               Red Leader MC tarzınıda yapmamayı düşünüyorum

Çevrimdışı Nigg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sasha Moris Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 21:26
Toplam oynama: 56 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Red Boys
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2018, 11:02:19 »
Çete kuruyorsunuz ama koyduğunuz resimler terorist gibi örgütleri benimsetiyor.