Merhaba ben Yazar, Rıdvan Keskin. 2 Senedir bu platformdayım ve SAMP piyasasına burada, 15 senelik kardeşim
@Saglam sayesinde başladım. 25 yaşındayım ve aktif olarak Gençlik Spor Bakanlığı'nda yüzme antrenörü olarak çalışmaktayım. Öncesinde bir öğretmenlik kariyerim oldu ve bazı sağlık sorunları sebebiyle bu meslekten istifa ettim. 5 Mart 1995 Gaziosmanpaşa İstanbul'da doğdum ve 20 sene burada yaşadım, sonrasında ise
@Saglam ile birlikte Kocaeli Üniversitesi'ni kazanarak Kocaeli'ye yerleştik. Öğretmenlik, antrenörlük dışında aktif bir spor hayatı geçirdim, müsabık olarak sekiz yılı aşkın futbol ve boks gibi sporlarla uğraştım. Aynı sağlık sorunları nedeniyle ve iş hayatı sebebiyle bu aktif sporu fitness olarak ilerlettim ve dört senelik bir kariyer inşaa ettim. Bunun dışında ise forum adımdan da anlaşılacağı üzere yazarlık yapmaktayım, edebiyat alanına gerçekten beklentimi karşılayan iki kitap sundum (Süreya Gibi - Papatyalar Sen Kokuyor).
Sunucu kariyerimiz ise ilk olarak Glamira'da başladı, daha sonrasında ise bir kemik tayfa oluştu ve bu birliği yönetmeye başladık. Hatta Glamira'nın devamı olacak ve yeni rollere imza atacak Mathila birliğini kurmuş bulundum. Sonrasında bir helper kariyeri ve son olarak Senior Forum Görevlisi görevi.
Rina Roleplay'in bir oyun olduğunun daima farkında kaldım, ancak bu oyun bana birçok yol arkadaşı, dost ve kardeş kazandırdı. Aklımdan çıkmış ya da forum adını bulamadığım olan olursa lütfen kusura bakmasın.
@Saglam @Aslada @Ducis @MeeRach @LaFlame @ilcare @Asiz @DubaiPolisi @alpkagan26 @Demircan @Expected Şahan
@Kaminari @RasimGr @SincaP @Fizzy @Joueur ne çok adam varmış, güncellerim sonra.
"Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız Tanrı'yı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz."