Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kimine göre saçmalık kimine göre çılgınlık kimine göre vakit kaybı

Başlatan clexy, 25 Eylül 2020, 10:11:49
Okunma sayısı 203 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
iki anakart bağlanabilir mi? iki anakarta güç veren bir psu olduğunda iki anakart tek bir bilgisayar şeklinde çalışır mı? bir anakarta 1'den fazla işlemci bağlanır mı? ddr2 anakartlar olduğunu düşünelim, ekran kartında ddr3 destekliyor, neler yapılabilir?

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
biraz baktım böyle anakartlar var 4 işlemci 2 işlemci 8 işlemci takabiliyorsun ama bunlar sunucu anakartlarıymış, bunları normal bilgisayar şeklinde kullanamaz mıyız?

anakarta bu kadar para verilmez cart curt demeyin bunlar oyun anakartı tarzı değil yani bir firmanın alacağı anakartlar felan ama biz anadolu çocuğu olarak elimizde var olan 2 anakartın işlemcilerini bir bilgisayar için naısl çalıştıracağımız hakkında kafa yoralım

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Hiç bilmiyorum ama iki farklı anakart iki farklı sistem olacağından tek sistem üzerine çalıştıramazsınız diye düşünüyorum, aynı iki farklı işletim sistemi varsa açılışta hangisinin çalıştırılacağının sorulması gibi bir şey olabilir. Ekran kartının DDR'ı anakart ile bağımsız. Anakartın DDR'ı RAM bellek için. Ekran kartında PCI Express önemli, o da zaten çoğu zaman tüm ekran kartlarını destekler genelde. PCI-E uyumlu olmazsa performansta değişiklik olabilir sadece.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hiç bilmiyorum ama iki farklı anakart iki farklı sistem olacağından tek sistem üzerine çalıştıramazsınız diye düşünüyorum, aynı iki farklı işletim sistemi varsa açılışta hangisinin çalıştırılacağının sorulması gibi bir şey olabilir. Ekran kartının DDR'ı anakart ile bağımsız. Anakartın DDR'ı RAM bellek için. Ekran kartında PCI Express önemli, o da zaten çoğu zaman tüm ekran kartlarını destekler genelde. PCI-E uyumlu olmazsa performansta değişiklik olabilir sadece.
yani ddr2'yi ram için demiştim zaten, ram slotlarının ve işlemci slotlarının ortak kullanılması düşünülemez mi? yani ben 2. anakartı da çalıştırıcam ve ram+işlemci slotunu kullanıcam, onunla ilgili başka işlemim olmayacak, birincil ana karta doğrudan ya da dolaydı bir şekilde bağlanamaz mı? bir bağlantı kurulması mümkün olabilir mi?

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
  • 3 gün boyunca yorum atılmayan tüm konular arşive kaldırılır.