Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Elif - Rascalova Danışmanlık Ofisi

Başlatan Elif, 24 Eylül 2020, 00:29:19
Okunma sayısı 638 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Elif - Rascalova Danışmanlık Ofisi
« : 24 Eylül 2020, 00:29:19 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1658.57, -1343.37, 17.43, 272.04

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Soldi Ofis/Solar Ofis
Yandaki interior, daha önce eklettirmiştim. Özel interior.

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime)

Karakterim Los Santos'ta yaklaşık iki senedir aktif olarak özel anlamda psikologluk hizmeti sunuyordu. Bu süreçte bir ofis açacak parayı zamanla en alttan başlayarak önce kendisine bir feltzer alarak daha sonra çeşitli yerlerde, evlerde, kiralık alanlarda ve mekanlarda yaptığı özel psikologluk işlerini sürdürerek belirli bir maddi gelirle elde etmişti. Karakterimin ağır yaralanması sonucu üç ay yatalak kalmasıyla birlikte ofis devlet daireleri tarafından kapanmıştır. Fakat yeraltı dünyasına iyice giren Helena Rascalova karakteri yasal zeminde bildiği işi en iyi yaptığı şekilde sürdürmek istemiştir. Karakterimin doktorluk ünvanı da alınmıştır. Dolayısıyla sadece tecrübelerinden istifade edildiği gelen firmaların, kişilerin ve birliklerin fikir almaları için oluşturulacağı bir alan olarak danışmanlık ofisimiz devam edecektir. İşyeri mühürlenmiştir. Dolayısıyla bu işyerini geri açtırmak için devlete başvurmuş ve kaybettiği sıfat söz konusu olduğu için şehirdeki itibarını ve tanınırlığını hesaba katarak yeniden müşterilerini bulacağını ve faaliyetlerini sürdürebileceğini düşünmüştür. Karakterim psikologluk mesleğini direkt olarak yapmayacak. Zihinsel sorunlar yaşayanlara yardımcı olacak ve iş fikirleriyle ilgili konularda kişilere destek çıkacaktır. Ayrıca üç aydır yatalakken kendisine bakan Withfire Organization'unun yasal yüzü olarak da rollerde bulunacak. Danışmanlık üzerinden yasadışı faaliyetlerde dönen illegal kara para aklanacaktır. Normalde karakterim böyle bir şeye asla girmezdi, iki senedir aynı karakterle legal rol yapıyordum senenin yarısından itibaren karakterim gerek bazı firmalarda ve şirketlerde danışmanlık görevi gibi üst rütbelerde bulunarak yeraltı dünyasına ister istemez girdiği için yasadışı işler yapan insanları da danışmanlıkta sıkça görmek mümkün olacaktır. Bu anlamda ofiste illegal dünyadan esintilerde görmeniz mümkün olacaktır. Ancak genel manada sunucuda dönen ve fikir arayan insanlara yardımcı olmak amaçlı psikologluk rollerimi daha fazla gayriyasal zemindeki insanların haleti ruhiyesini hesaba katarak sürdüreceğim. Yani roller çok yüzeysel ve yaşanmamışlık üzerine kurulu teorik açıklamalardan öte, direkt yeraltı dünyasının içinde olan bir kadının yasadışı işler yapan insanların iç dünyalarını anlamalarını ve yaşadıkları sorunlar karşısında çözümler üretebilmeleri için ne gibi yollar denemeleri gerektiğini gösteren bir karakter olarak danışmanlık ofisini sürdüreceğim.

Daha önceki işlettiğim aynı yer olarak danışmanlık ofis linkimi inceleyebilirsiniz.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Üstte de belirttiğim gibi ofisimiz, temel mantığıyla Withfire Organization'unun illegal olarak dönen parasının aklanması amacıyla kullanılacaktır. Bu kapsamda çiftlik haricinde Los Santos'ta hüküm süren bölgelerden ve işlek olan caddelerden biri olan Temple'da şehrin takibinin yapılması ve bölgede yaşanılan gelişmelerin okunması kolaylaştırılması için açılacaktır. Aynı zamanda buradaki işyerini uzun süre kullandım ve bu bölgede çok fazla yasadışı faaliyetler döndüğü için, dönen ortamı yumuşatmak ve işlek caddede sorun yaşayan, yaşatan insanların iç dünyasını anlayabileceği, gelip bir şeyler içip zihinsel problemlerine merhem olabileceği ve fikir danışarak daha isabetli kararlar alabileceği bir merkez olması amacıyla açmayı düşünüyorum. Daha önce işyeri olarak kullandığım süre boyunca çok fazla insanı ağırlamıştım yaklaşık olarak danışmanlık ofisim ve haricinde yapmış olduğum psikologluk faaliyetinde toplamda 500'e yakın insan ağırladığımı düşünüyorum hemen hemen. Yine aynı bildiğimi okuyacağım, bölgeye bir katkısının olduğunu da düşünüyorum açıkçası. İnsanlar merak ediyor bir daha gelmek istiyor ve bu yüzden şehrin ve böyle bir bölgenin böyle bir yere ihtiyacı var.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Neden açmak istiyorum, temel olarak eskiden yaptığım psikologluk işini özledim diyebilirim. Karakterimin geri dönüşü üzerine şehrin böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Yasal olarak bu işi yapmanın bir mantığı zaten yok çünkü, yasal olarak devlet kurumlarının ve kolluk kuvvetlerinin kendi içlerinde mental büroları var. Ancak yasadışı insanların iç dünyaları ve iç güdüleri daha farklı oluyor, dolayısıyla açacağım mekanda temel olarak onların iç dünyalarındaki karmaşıklığı giderme hedefim var. Bundan ötürü, bir ofis açarak onların da kendi iç dünyalarını dinleyebileceği bir yer inşa etmeyi planlıyorum. Ayrıca bu amacımı daha önce gerçekleştirdim, daha sonrasında yine ofis açılırsa organizasyonumuzun yasal zeminini göstermesi için bir alana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Withfire Organization birliğindeyim ve sürekli birlik etrafında kolluk kuvvetleri geziniyor ve bu algının kırılmasını istiyorum. Yasal olarak da faaliyetlerimizin olmasını, birlik üyelerinin eğitiminin sağlanabileceği farklı istihdam alanları yaratabileceğimiz yerlerden birisi olarak aktif bir şekilde kurulacak bu mekanı yine eski bildiğim usulle yeraltı dünyasına bambaşka bir pencereden bakan bir kadın olarak ofisi açmayı düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Elif"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Elif - Rascalova Danışmanlık Ofisi
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2020, 20:10:42 »
Kabul edildi, tanıtım açın ve buradan paylaşın.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2020, 20:42:38 »

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2020, 20:45:29 »
Eklenebilir.

@Lonnely

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2020, 15:06:19 »
Exterior ve interior uyumsuzluğu mevcut, düzeltin.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2020, 15:11:45 »
Exterior ve interior uyumsuzluğu mevcut, düzeltin.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=106697.0

Daha önce bu ofise bu interior xoduzy admin tarafından eklenmişti. 9 sayfalık da tanıtımım var, o yüzden aynı şekilde attım Lonnely adminim tekrar bakar mısınız? Üstteki link eski ofis tanıtımımın linki.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2020, 16:26:43 »
@Lonnely

Yeniden farklı bir alan olarak güncelledim. Umarım bu sefer kabul olur.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2020, 23:23:51 »
Konu arşive taşınabilir, belki bir gün yeniden :)