Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ahmetq - Andreas Yardımlaşma Derneği

Başlatan Ahmetq, 22 Eylül 2020, 23:21:47
Okunma sayısı 254 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmetq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kyree Grant Lv.18
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ocak 2022, 22:00
Toplam oynama: 64 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ahmetq - Andreas Yardımlaşma Derneği
« : 22 Eylül 2020, 23:21:47 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (1765.50, -1361.77, 15.75, 85.35)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Andreas Yardımlaşma Derneği,şehirde yardıma ihtiyacı olanları ve yardım etmek isteyenleri buluşturan bir dernektir.
Rol planımız ilk etapta kendi cebimizden yardım geceleri düzenlemek,ardından ün yaptıkça nufüzlü kişilerle bağış geceleri düzenleyerek para toplamak,ve bu paraları tekrar yardım amaçlı dağıtmak.Bunu da her şeyi göstererek çok şeffaf bir biçimde yapmak.Aynı zamanda işsiz olanlara ve iş arayanlara yardımcı olup iş sahibi olmalarını sağlamak.İşverenlerle iş arayanları buluşturan bir kuruluş.Yardım sadece para demek değil,örneğin yaşlı bir kadının ev taşıması gerekiyor.Andreas Yardımlaşma Derneğine üye olan gönüllü kişiler veya halihazırda dernekte bulunan kişiler,ücretsiz bir şekilde kadının evini taşıyacak.Evi mi kirli? Ücretsiz bir biçimde temizleyecek.Evine erzak ihtiyacı olan aileler mi var? Kapılarına kadar üyeler tarafından ihtiyaçları karşılanacak,biraz para olarak harçlıkları verilecek.Ev almak için 10 bin dolar eksiğiniz mi var? Derneğe.

Planımız ortamını olabildiğince geniş tutmak ve gerek bağış geceleri,gerek yardım rolleri ile sunucuya farklı bir rol ortamı sunmak.

Ayrıca bu konsept biraz daha oturduktan sonra 1 ay sonrası gibi,aynı derde muzdarip olan kişilerin toplandığı(Kanserlilerin buluşup sandalyelerde birbirlerine içlerini döktüğü Kanserliler toplantısı gibi) toplantılar da düzenlemeyi düşünüyoruz.Haftalık bir düzen belirleyip o düzene göre düzenli toplantılar gibisinden.Rol imkanı çok geniş olduğu için aklımızda ilerisi için rehabilitasyon vb. çok fazla şey var,fakat bunları rollerin gidişatına göre sırayla gerçekleştireceğiz veya gerçekleştirmeyeceğiz.İş bulma istasyonu gibi de kullanılacağı için roller daha da genişleyecektir,umarım sunucuya değişiklik katar.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizin en temel amacı insanlara, özellikle ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaktır. Bunun yanı sıra şehir içinde iş imkanları sağlamak ve onlara her konuda destek olmaktadır. Bu bölgede yaptığımız bütün etkinlikleri insanlara yardım etmek amacı ile sürdüreceğiz. Genel olarak ofiste çoğu zaman kendi işlerimiz ile ilgili çalışanlarla sohbet edip görüşmeler yaparak onlara imkanlar sunacağız. Bunun yanı sıra düzenlediğimiz bağış etkinlikleri ve yardım gecelerinin talihlilerini burada görüşerek onlara bu yardımları sunacağız. Bu sayede sunucuda rol imkanlarının artmasına destek çıkmış olacağız. Tüm bu rollerin yanı sıra, işverenler ile burada görüşüp onlara gerekli ihtiyaçları sağlayarak bu konuda işçi bulmalarına da destek çıkacağız. Bütün gün boyunca burayı kendi şirketimiz olarak gördüğümüz için burada aktif bir rol ortamı sağlayacağız ve insanların bizleri rahat bir şekilde bulmalarına özen göstereceğiz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Neden ofis açmak istediğimizin en temel sebebi "The Blackpool Mafia" adlı fraksiyonun bir paravan şirketi olmak. Amerikan—İngiliz Suç Örgütü olan blackpool, etnik kökenli insanları bir araya toplayıp belirli bir amaç için fraksiyon üyeleri dahilinde bir sosyal kulüp var edebilmek. Bu kulüp yeraltı mafyasının bir paravan şirketi ve aynı zamanda örgütün kendini basın ve gazete manşetlerinin yalanlamalarının altından çıkarabilmektir. Sunucu içerisinde bir çok rol yapmayı planlıyoruz. Örneğin konu aldığımız ve süregelecek olan bu kulüp, farklı sendikalarla(taşaronlarla) markasal anlaşma sağlayıp, şehir içerisinde ki yardımlaşma derneğine üye olan kişilere iş sağlayacak. Bunun yanı sıra, göçmenlere de farklı erzak yardımları yapacak. Ek olarak bu İngiliz kökenli suç organizasyonunun farklı toplantılar sağlamasına yardımcı olacak. Ağır adamların ağır rol oynadığı bir yer haline gelecek. Bu örgütün ana bölgesi olması adına bir faaliyet başlatılacak. Haftanın belirli günlerinde ellerinde yüzbinlerce dolarla kulübe teşhis eden ağır adamlar olacak. Polis Departmanı ise bunun altında bir neden arayacak. Tüm bunlar sayesinde sunucudaki rol ortamlarına büyük katkı sağlayacağız.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Ahmetq"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14