Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İsim değiştiğinde eski karakterin kayıtlı kalması

Başlatan Nang, 25 Haziran 2018, 14:24:38
Okunma sayısı 955 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İsim değiştiğinde eski karakterin kayıtlı kalması
« Yanıtla #10 : 26 Haziran 2018, 20:17:30 »
fena fikirsin

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2018, 02:20:20 »

Nichole_Little karakteri bana aitti. Dün isim değişikliği yapıp Chloe_Little karakterine geçtim. Profilimde de görüyorsunuz zaten. Bugün client üzerinden Nichole_Little yazarak giriş yaptım ve girişten sonra neler olduğunu video ile gösteriyorum artık. Kısaca açıklamam gerekirse de, sıfırdan yaratılan bir karakter olarak görüyor sistem.

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #12 : 27 Haziran 2018, 13:08:14 »
Destekliyorum, bu çok can sıkıcı bir olay. Art niyetli oyuncular sürekli yapıyor...

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 27 Haziran 2018, 21:57:03 »
Bu mantığa göre sonuç olarak o karaktere sen de dönebileceksin, sanırım soyadı kilitleme almak bu spesifik durum için geçerli olacaktır, ama eğer farklı soyadlar kullanıyorsan geçerli olmaz. Eğer tekrar geri dönmek istemiyorsan neden CK etmiyorsun ki, en azından sistemsel olarak? Karakter ölmezse sıfırdan yaratılan bir karakter olarak görmesi doğal, eğer geri dönmek istiyorsan böyle olması şart, he şöyle bir şey olabilir. Ölmeyen karaktere sadece isimi değiştiren kişi yani onu önceden kullanan kişi sahip olabilir.

Çevrimdışı pain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Naomi River Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 26 Temmuz 2022, 23:00
Toplam oynama: 84 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 27 Haziran 2018, 22:31:28 »
Aslında isim değiştirildikten sonra eski hesabını tekrardan kaydedip CK ettirebilirsin, fakat bu sadece boşa uğraşmak olur. Haklısın AR-GE'yi destekliyorum. :)

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2018, 23:01:48 »
Bu mantığa göre sonuç olarak o karaktere sen de dönebileceksin, sanırım soyadı kilitleme almak bu spesifik durum için geçerli olacaktır, ama eğer farklı soyadlar kullanıyorsan geçerli olmaz. Eğer tekrar geri dönmek istemiyorsan neden CK etmiyorsun ki, en azından sistemsel olarak? Karakter ölmezse sıfırdan yaratılan bir karakter olarak görmesi doğal, eğer geri dönmek istiyorsan böyle olması şart, he şöyle bir şey olabilir. Ölmeyen karaktere sadece isimi değiştiren kişi yani onu önceden kullanan kişi sahip olabilir.

Rica etsem konuyu okur musun bir kez daha? İlk mesajdan beri mantıksızca karşı çıkmaya çalışıyorsun. Ne öne sürdüysen aksini kanıtladım. Şimdi de soyadı sistemi ve isim değiştirme arasında bağ arıyorsun. Eee??

O kadar karşı çıkmışsın sonunda benim dediğim yere gelmişsin. Ben de diyordum daha ne kadar sürecek bu çile diye. Sonsuz bir uçurum gibi göründü yazın yani. Neyse ki en sonunda doğru yolu bulmuşsun. Kısaca sanırım karakteri başkasının alamaması gerektiği konusunda sonunda hemfikiriz. Mantıksız karşı çıkmaların ve argeyi bile okumadan antitez sunman dikkatimi çektiği için bu kadar uğraştım galiba. Yoksa pek özen göstermezdim.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32