Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinaya nasıl başladın?

Başlatan Astra0, 22 Eylül 2020, 11:04:15
Okunma sayısı 2706 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: Rinaya nasıl başladın?
« Yanıtla #20 : 22 Eylül 2020, 14:10:37 »
Rol yapasım vardı 2 sene evvel zaten rpgye başlamak isteyenler genelde gtatürkün sitesindeki aktif sunuculara bakar. Ben de oradan baktım uzun süredir açıktı. Genelde sunucular çok istisnai olarak yıllarca ayakta durmadığından ilginç geldi başladım ve hala burdayım. Umarım da böyle sürer :D

Çevrimdışı kenzaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Finn Waller Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ocak 2021, 10:09
Toplam oynama: 36 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 22 Eylül 2020, 14:47:34 »
manicıraft oynuodum sonra benim bi abim vardı o bsalattı

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #22 : 22 Eylül 2020, 14:49:31 »
@Karabeys sağolsun.Onun videolarini izleyerek canim cekti.

Çevrimdışı Hu$tla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Eylül 2020, 15:21
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #23 : 22 Eylül 2020, 14:55:15 »
2019 Haziran ayında başladım sunucuya, başlamadan önce arkadaşlarımla ruhsuz gibi lol oynuyorduk günce 10-12 el atıyordum işte siz düşünün.Daha sonra canım sıkıldı MTA'da freeroam sunucularına başladım, orasıda sıkınca MTA'da roleplay diye bir şey görmüştüm ve ilgimi çok çekmişti.İlk girdiğimde neyin ne olduğunu bilmediğimi için kapadım, youtube'da gezinirken sa-mp'da freeroam çeken bir arkadaş vardı adını unuttum, oradan gördüm.Ardından acaba sa-mp'da da roleplay var mı diye düşünmedim değil, bir kaç dakikalık araştırma sonucu burayı buldum, başladım işte.İlk birliğim Shelby'de şu Las Colinas'da rus mafyası olan hani heh o işte.Öyle başladık, devam ediyorum.
Spoiler:
Rina hayatım boyunca 10-15 tane karakter ve hesap değiştirdim, illa görmüşsünüzdür beni.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 22 Eylül 2020, 15:07:11 »
Bundan 2 sene önce SA:MP Hırsız polis dönemlerimdi, baya eğlenceli geçiyordu felan ben hergün oynuyordum.Sonrasında oynadığım Hırsız Polis sunucuları(Anadolu HP) kapandı.Benim de oynayacak birşeyim kalmadı ve Vatan RolePlay adında bir sunucu buldum, dedim bu sunucu ne felan oynuyorum tabi beğenmedim.Sonra Rinayı gördüm girdim işte ben oyunu incelemeye çalışıyorum başliyim felan dedim ama başlayamadım. Sağ alttaki hud bugluydu dedim ben bu hudu nasıl çözecem, nasıl oynayacam felan filan bakındım sıkıldım çıktım.Aradan 2 sene geçti neyse işte benim oynadığım HP sunucularının yan çarları açıldı, oynadık ettik sonra sunucular gene kapandı.Bende bilgisayarı felan bırakıp sınava yoğunlaştım.Corona virüsünün ilk defa Türkiye de çıktıktan sonra okullar tatil edilmişti, benim okul da sıkıntılı bilgisayar oynayacak tek zamanım yok sabah 7 ders akşam 6 ev, ek ders felan alıyorum tabi.Sonra tatil edildi dediler neyse ben geçtim bilgisayar başına ne oynasam ne oynasam, oynayacak oyun yok benim bilgisayar çöp. 2GB Ram var , ekran kartı da baya eski 2 kere tamire gitti geldi. Neyse aklıma RolePlay geldi, lan dedim şu 2 hafta tatil de rol yapmayı öğreniyim. Aradım @SAB0 'yu lan dedim sabo böyle böyle bir oyun var gel başlayalım senle. Neyse girdik işte sıkıldık ama devam ettik, sabo çok oynamadı ben devam ettim. 13 Mart 2020'de kayıt oldum sonra başladım.Rehberleri okuyorum, araştırıyorum, kavramları ezberlemeye çalışıyorum, her dakika /destek atıyorum felan yavaş yavaş öğrenmeye başladım, temel şeyleri öğrendim.Sonrasında rehberleri okuya okuya kendimi geliştirdim şimdi profesyonel bir rolcü olmasam da kendi halimde rol yapıp eğlenmeye çalışıyorum.

Çevrimdışı Vhice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Temmuz 2022, 14:13
Toplam oynama: 105 gün, 18 saat
Birlik: ********R..
Vhice Chiago Lv.20
Son giriş: 09 Nisan 2022, 16:58
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
« Yanıtla #25 : 22 Eylül 2020, 15:22:33 »
Bundan 2 sene önce SA:MP Hırsız polis dönemlerimdi, baya eğlenceli geçiyordu felan ben hergün oynuyordum.Sonrasında oynadığım Hırsız Polis sunucuları(Anadolu HP) kapandı.Benim de oynayacak birşeyim kalmadı ve Vatan RolePlay adında bir sunucu buldum, dedim bu sunucu ne felan oynuyorum tabi beğenmedim.Sonra Rinayı gördüm girdim işte ben oyunu incelemeye çalışıyorum başliyim felan dedim ama başlayamadım. Sağ alttaki hud bugluydu dedim ben bu hudu nasıl çözecem, nasıl oynayacam felan filan bakındım sıkıldım çıktım.Aradan 2 sene geçti neyse işte benim oynadığım HP sunucularının yan çarları açıldı, oynadık ettik sonra sunucular gene kapandı.Bende bilgisayarı felan bırakıp sınava yoğunlaştım.Corona virüsünün ilk defa Türkiye de çıktıktan sonra okullar tatil edilmişti, benim okul da sıkıntılı bilgisayar oynayacak tek zamanım yok sabah 7 ders akşam 6 ev, ek ders felan alıyorum tabi.Sonra tatil edildi dediler neyse ben geçtim bilgisayar başına ne oynasam ne oynasam, oynayacak oyun yok benim bilgisayar çöp. 2GB Ram var , ekran kartı da baya eski 2 kere tamire gitti geldi. Neyse aklıma RolePlay geldi, lan dedim şu 2 hafta tatil de rol yapmayı öğreniyim. Aradım @SAB0 'yu lan dedim sabo böyle böyle bir oyun var gel başlayalım senle. Neyse girdik işte sıkıldık ama devam ettik, sabo çok oynamadı ben devam ettim. 13 Mart 2020'de kayıt oldum sonra başladım.Rehberleri okuyorum, araştırıyorum, kavramları ezberlemeye çalışıyorum, her dakika /destek atıyorum felan yavaş yavaş öğrenmeye başladım, temel şeyleri öğrendim.Sonrasında rehberleri okuya okuya kendimi geliştirdim şimdi profesyonel bir rolcü olmasam da kendi halimde rol yapıp eğlenmeye çalışıyorum.
Sabo adamdır ama kardan

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #26 : 22 Eylül 2020, 16:29:05 »
bi freeroam serverindeki klanımızda vuzzy vardı bizde arkadasla rpye baslamak ıstıyorduk 7 temmuz 2018de basladık. o zaman sw 250 kişiydi. o zamanda berı ara sıra bıraksakta geri basladık

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 01:53
Toplam oynama: 208 gün, 4 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 02:08
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Kasım 2023, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 22 Eylül 2020, 19:07:54 »
Dört sene aralıksız MTA Freeroam' oynadım, bilgisayarım bozuldu. Tamirdeyken MTA videoları izlerken Mesut Önal'ın videolara denk geldim, onları izledim. Ardından PC gelince MTA'da arattım bulamadım falan sonra Gürkan'ın videolarını izleyip kurdum vesayre. 2 sene oluyor hala oynuyorum, her ay düzenli olarak bırakır başlarım.

Çevrimdışı Vhice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Temmuz 2022, 14:13
Toplam oynama: 105 gün, 18 saat
Birlik: ********R..
Vhice Chiago Lv.20
Son giriş: 09 Nisan 2022, 16:58
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
« Yanıtla #28 : 22 Eylül 2020, 19:33:04 »
2018'de full single gta oynuyodum durdum düşündüm dedim acaba online gta varmıdır die, kuzenim oynuyordu ilk bu oyunu ondan görmüştüm, ama sunucunun adını felan bilmiyordum sadece odasına girdiğimde online gta oynadığını gördüm bir b"k sormadım eve gittim bende bakayım bi dedim sonra youtubeye yazdım gta online flean ne olduğunu bilmiyordum rina çıktı rinaya girdim clienti v.b indirdim roleplay sunucusu olduğunu bilmiyordum qwewqeq o günden bu güne nasıl bir şey yazıldığınıda bilmiyordum "Sonradan öğrendim "T" miş wqewq

Çevrimdışı DeadStriker.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Ekim 2023, 22:07