Karakter Adınız: (Chadwick Lynwood)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Forum)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Merhaba iyi forumlar. Öncelikle değindiğim konuyu sırf konuya dışarıdan bağımsız bir fikirle baktığımı söylemek isterim. Biliyoruz ki LSSD açıldı ve kolluk kuvvetlerinde silahlı birliklere yeni bir rol teması daha katıldı. Ancak açıldığı günden beri takip ediyorum ki, 3. LSSA'dan sonraki akademilerde çok uzun sürelerle alım yapıldı.
(((Uzun süre aralıklarla))) Bence bu işleyişin değişmesi gerekiyor. LSPD 100 kişi ve üstü üyeye sahip olmasına rağmen sürekli olarak alımlarını/akademisini açık tutuyor ve aktif bir sürü üyeye sahip oluyor. Evet, LSSD açılalı 2 ay ve ya daha az oldu. Evet, LSSD'de inaktif kalan oyuncular manevi durumlardan dolayı inaktif kalıyorlar. Ancak, LSSD'nin de bu yol üzerinden gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Hem daha aktif üyeye sahip olunması için, hem de birliğin popülasyonun artması için. Başvuru atacak arkadaşlar da eminim böyle düşünüyorlardır ama ben dışarıdan bu olayı gözlemleyen birisi olarak bu yorumda ve öneride bulundum. LSSD yönetimi bu konuya bakarsa güzel olur. Buraya kadar okuyanlara teşekkürler. Konu her türlü yoruma ve eleştiriye açık.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)