Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD /konsol sistemi

Başlatan Felina, 25 Haziran 2018, 05:02:44
Okunma sayısı 2073 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: LSPD /konsol sistemi
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2018, 14:45:07 »
AR-GE'ye baktığımda bütün departman üyeleri sanırsam desteklemiş. Ne de olsa söz konusu departman ya, değil mi?

Kesinlikle desteklemiyorum, sebebini de hemen açıklayayım. Şu anki sistem yerinde ve oldukça mantıklı düşünülmüş, şimdi size bir örnek vericeğim. Birden aniden bir araç sizin önünüze geçip yarı otomatik tüfeklerle size drive-by atıyor. Bu esnada bu kurşunlar sürücüye, devriye partnerine veya herhangi birisine muhtemelen isabet edebilir. Bu süreçte aracı geriye çekip bagajdan silahı almak ve korunmak yerine tak diye önünüzden silahı alıp karşılık vermeyimi deneyeceksiniz cidden ?

Sizin bu tür bir durumda yapmanız gereken şey, uygun bir ortam bulup kendinizi güvence alıcağınız bir bölgeye gitmek ve telsizinizden destek isteyerek aracınızın bagajında bulunan gereken teçhizatları kuşanmak ve siper alıp gerekirse karşılık vermek. Ama ilk önceliğiniz hayatta kalmak, silah çekip saldırmak değil.

Ayrıca sanırsam S.W.A.T üyeleri de enayi de bagajlarına koyuluyor bu tam taarruz saldırı tüfekleri ve ekipmanlar. Biraz mantıklı olun, zaten size drive-by atan arkadaşların eğlencesi 20 saniye ise sizin kitlediğiniz 500 dakika oluyor. Bunları da biraz düşünerek hareket edin, empati kurun.

Çevrimdışı 6IX9INE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2018, 14:57:45 »
AR-GE'ye baktığımda bütün departman üyeleri sanırsam desteklemiş. Ne de olsa söz konusu departman ya, değil mi?

Kesinlikle desteklemiyorum, sebebini de hemen açıklayayım. Şu anki sistem yerinde ve oldukça mantıklı düşünülmüş, şimdi size bir örnek vericeğim. Birden aniden bir araç sizin önünüze geçip yarı otomatik tüfeklerle size drive-by atıyor. Bu esnada bu kurşunlar sürücüye, devriye partnerine veya herhangi birisine muhtemelen isabet edebilir. Bu süreçte aracı geriye çekip bagajdan silahı almak ve korunmak yerine tak diye önünüzden silahı alıp karşılık vermeyimi deneyeceksiniz cidden ?

Sizin bu tür bir durumda yapmanız gereken şey, uygun bir ortam bulup kendinizi güvence alıcağınız bir bölgeye gitmek ve telsizinizden destek isteyerek aracınızın bagajında bulunan gereken teçhizatları kuşanmak ve siper alıp gerekirse karşılık vermek. Ama ilk önceliğiniz hayatta kalmak, silah çekip saldırmak değil.

Ayrıca sanırsam S.W.A.T üyeleri de enayi de bagajlarına koyuluyor bu tam taarruz saldırı tüfekleri ve ekipmanlar. Biraz mantıklı olun, zaten size drive-by atan arkadaşların eğlencesi 20 saniye ise sizin kitlediğiniz 500 dakika oluyor. Bunları da biraz düşünerek hareket edin, empati kurun.

gerekeni demiş +1

Çevrimdışı 6IX9INE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2018, 14:59:09 »
oradaki tüfek emin ol ki drive-by için değil + olarak bakıyorumda destekleyen kişiler lspd üyesi ve ne güzelde kendin diyorsun ts de mahalleden geçsekde drive by atsalar
sayıca olsun silah bakımından zırh bakımından falan her türlü açıdan yükseksiniz birde bunu istiyorsun
-1 desteklemiyorum ""

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2018, 15:00:17 »

PD'de olmadığın için konu hakkında bilgin yok sanırım , S.W.A.T. kend içerisinde üçe ayrılır, bunlar D takımı(operasyonel tam teçhizat S.W.A.T. timi), B takımı (başkanlık koruma timi) ve C takımı (ETF(Emergency Response Teams)) bu videoda gördüğün ETF takımına dahil olmuş bir S.W.A.T memurudur, o sebeple UNMARKED araçlar kullanıp arkasında kitli dolaplar barındırır, çeşitli yelekler, sis bombaları, lazer görüşler ve isteğe sabit 2-3 arası balistik kask bulundurarak ekipmanlarını araçlarında taşırlar, sen konuyu tamamen yanlış anlamışsın.

Biz de söylediğin gibi, SUNUCUDA DRIVE-BY kuralının yanlış anlaşıldığını düşünerek böyle bir sistem talep ettik, sistem il-legal kişiler tarafından da beğenildi, birkaç adminimiz tarafından da desteklendi. Aracın bagajındaki teçhizatlar Polis Departmanı tarafından 1997 Holywood saldırısından sonra konumlandırıldı, bagajdaki ekipmanlar tamamen karşıdaki kişiyi ÖLDÜRMEK üzere ağır destek ekipmanlarıdır, Shotgun ise devriye memurunun kendisini tabancası ile savunamayacağını düşündüğü zamanlarda alır,.

(11. saniyede başlayan video ilk 45 saniye izlenmeli, memur karşıdaki kişiyi TAMAMEN öldürmek için ateş açıyor, çünkü silahlı ve devriye aracının camının kırılması umurunda değil, Amerika yasaları memura ateş açan kişinin öldürülmesini emreder, yaralı bırakılmaz.)
=11s

Ayrıca, bazı araçlarda orta konsolda veya memurun erişebileceği noktada M4 piyade tüfekleri konumlandırılır,

(2.58)

(1.47)

Yorum yapmak için yorum yapmayalım, araştırmaktan zarar gelmez.

Çevrimdışı Raven

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Temmuz 2019, 16:19
Toplam oynama: 40 gün, 8 saat
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2018, 15:07:42 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı JezabeL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Mart 2019, 21:01
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #25 : 27 Haziran 2018, 15:08:55 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Msk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Ağustos 2018, 13:37
Toplam oynama: 18 gün, 18 saat
« Yanıtla #26 : 27 Haziran 2018, 15:10:35 »

Çevrimdışı acmoxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juan Sabez Lv.8
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Temmuz 2018, 00:58
Toplam oynama: 31 gün, 16 saat
« Yanıtla #27 : 27 Haziran 2018, 15:11:04 »
Destekliyorum

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #28 : 27 Haziran 2018, 15:11:15 »
Bu kadar ayrıntı eğer departman oluşumunda varsa göster bana. Ayrıntıya gireceksek ben de bulur bir yerden girerim sıkıntı yok, fakat ben sana ap açık üstte bahsettim.

Ayrıca bana amerikadaki o lanet olası yasayı göster de gözlerimden yaş gelsin. O tür bir yasa olmadığından olabilir, eğer karşılıklı çatışma içerisinde ateş açılıyorsa evet bu tür bir hakka sahipler fakat teslim olmasına rağmen öldürülmüyor merak etme. O zaman niye teslim olsun şüpheli arkadaşlar, mantıklı değil mi ? Ayrıca videodada sanırsam şüpheli vurulmuş, öldürülmemiş. O tür bir yasa olsaydı orada ne gerek var ki kelepçelenmesine, sık kafasına gitsin.

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
« Yanıtla #29 : 27 Haziran 2018, 15:16:26 »

"eğlencesi 20 saniye ise sizin kitlediğiniz 500 dakika oluyor". Eğlence için polise sıkıyorsa 500 dakika bi zahmet yesin. Destekliyorum.