Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

sivillerle ilişki pd?

Başlatan janize, 19 Eylül 2020, 18:03:06
Okunma sayısı 1222 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı janize

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Kasım 2020, 21:52
Toplam oynama: 19 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: sivillerle ilişki pd?
« Yanıtla #20 : 19 Eylül 2020, 20:51:44 »
Yukarıda arkadaşlarımız diyeceğim cevabı vermiş. Takmaması normal, IC olarak akademi ile ilgili bir sorunuz varsa bunu departmanda yayan gezen kişilere ya da işin ehli birisine sorabilirdiniz.
sivillerle iletişim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #21 : 19 Eylül 2020, 22:06:11 »
ben olsam çekerim silahı vururum

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #22 : 19 Eylül 2020, 22:08:25 »
Hiç kimse polis aracını metrelerce takip edip sonrasında durdurup böyle bir soru sormaz, böyle bir soru sorarsan alacağın cevap bu olur zaten.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #23 : 19 Eylül 2020, 22:34:48 »
Bu yaptığınız memuru görevinden alıkoymaya giriyor, gerçek hayatta uygularsanız muhtemelen tutuklanırsınız. Görev emri bulunan araçları takip etmeniz, durdurup konuşmaya çalışmanız aslında RetartedRP olmalı ama gel gelelim medium rp canlandırıyoruz.
JOHN biriminde bir şahıs. Görevi suçlu taşımak. Suçlu taşımadığına göre alıkoymuyoruz. Polisi alıkoymaktan veya Retarted RPden jail yenilecekse hiç polisle role girmeyelim.
bir polis memurunu ya da standart bir polis memuru aracını boş yere takip etmek, ona boş boş ya da akademiyle ilgili soru sorulacaksa tabii ki de bu girer. Sonuç olarak 911 ve internet sitesi boşuna durmuyor, gerçek hayatta soru sormak için bile 911'i arayanlar var ve onlarda ya istasyonlara yönlendiriliyor ya da internet sitesine gidip oradan sorusunu çözüyorlar. Gerçek hayatta polis aracını hiçbir şekilde takip edemezsin, Los Angeles bu sonuçta ve her saatte bir trafik akıyor, İstanbul trafiğinden daha fazla diyebilirim. Polis memurunu takip etmek yerine ya da akademiye katılmak isteyen arkadaşlar için söylüyorum. Ana büro dediğimiz bir şey var, Commerce tarafında bulunan polis binası oraya gidip herhangi bir /müsaitte/ olan polis memurunu çevirip sorular sorabilirsiniz. Bunu yapın, cidden.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #24 : 20 Eylül 2020, 00:51:12 »
ilk olarak videoyu izledim ve hatalarınızı belirtmek isterim ilk olarak normal bir şekilde ilerleyen polise /s Polis diyerek bağırmanız sizin ya dm arayışında yada troll arayışında olduğunuzu gösterir ki kanalınıza baktığımda sobeit, polise dm, icraat tarzı videoları gördüğümden sizin dm arayışında olduğunuzu anladım 2 kere polis diye bağırdıktan sonra polisleri takibe alıyorsunuz ardından maske takıyorsunuz burada diğer bir hatayı ele alıyoruz 11 seviyeye gelmişsin ancak belli ki oynadığın sunucuda ki kuralları bilmiyorsun demek isterdim ama dejan biliyoruz ki uzun zamandır oynadığın bu serverde kuralları gayet iyi biliyorsun sadece uygulamak istemiyorsun, polis bana bak ben bir sivilim ve soru sormak istiyorum cümlesini kurmanızda ayrı bir saçmalık onu geçtim polis durduğunda maskeli iki şahısın araçtan inmesi polisi aşırı korkutmuş olmalı ki hızlıca sizden uzaklaşıyor

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #25 : 20 Eylül 2020, 00:56:15 »
polislerle iletişim kurmadan önce kendi hal ve hareketlerinize dikkat ederseniz emin olun sizinle konuşurlar 4 gündür santa maria sahilinde rol yapıyorum devriye atan polisler geliyor yavaştan geçiyor veya takılıyor selam veriyorum, konuşuyorum, eğer yavaştan geçiyorlarsa iyi görevler diye bağırıyorum, eğer gerçekten ama gerçekten bir sorun var ise polis departmanına gidip oradan geçecek olan bir polis memuruna sorabilirsiniz buradaki sorun iletişimdir eğer oraya gittiğinde /s Bir sorum var Memur Bey diye bağırırsanız takan olur ama takmayanda olur, sakince emoteler ile Bakar mısınız? diye sormak bu kadar zor olmamalı lütfen dediklerimi uygulayın emin olun işi olan bir polis yoksa size cevap verecektir robot değiller insanlar onlarda insanlar düşünebiliyorlar, konuşabiliyorlar sizin zihninizden geçirdiğiniz düşünceleri tahmin edebiliyorlar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl McRae Lv.18
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 01:29
Toplam oynama: 56 gün, 22 saat
« Yanıtla #26 : 20 Eylül 2020, 01:07:57 »
Siz gerçek hayatta polis okullarının yaptığı alımlar ile ilgili sorularınızı yoldan geçen ekip aracını durdurup mu soruyorsunuz? Siteden bakarsınız, anlayamadığınız bir nokta olursa departmana gider o an müsait bir memur ile görüşme gerçekleştirirsiniz.

Sunucunun kitlesi belli, soru sorma ayağına memurları durdurup DM atanların haddi hesabı yok. Ben departman içerisinde rol yapmadığım halde defalarca şahit oldum departman üyelerinin halini siz düşünün artık. Burada bence öncelikle memurun durmamasını değil sizin uzun süre birim aracını maskeli bir şekilde takip etmenizi, memur durduğunda arkasından aracınız ile vurmanızı ve kendi aracınızdan inip korkusuzca birim aracının üstüne üstüne yürümenizin ne kadar mantıklı ve gerçekçi olduğunu tartışmalıyız.
Buna katılıyorum bu arada ki ilk başlarda oyuna yeni başlamış olmama rağmen gerçekçi fakat çok da ciddiye alınması gerek olmayan bir soru sormuş olmama rağmen söylüyorum bunu. Şehir içinde herkes ters şeritten gidiyordu ve bu benim canımı sıkmıştı. O yüzden departmana kadar gidip bu konuyu yeni başladığım günlerde konuştuğumu bilirim. Tabii çok da umursanacak bir konu değildi ama sağolsunlar oturup konuşmayı denediler en azından. Dışarıda halkla ilişki söz konusu olunca çok robot gibiler hatta bazı durumlarda fast rp ye bile kaçabiliyorlar o durum hoşuma gitmiyor. Ama departman ve yakınlarında rol yapanlar çıkıyor tabii. Hakkını da veriyorlar.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #27 : 20 Eylül 2020, 01:19:50 »
Adamları maske takıp takip ederseniz tabii böyle konuşurlar.

Çevrimdışı Tisarre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Şubat 2022, 16:57
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #28 : 20 Eylül 2020, 01:23:06 »
John devriyesinde tek başınasındır, arkanda bir sultan vardır ve içindekiler maskelidir. Sana dur dediklerinden sonra durursun ve adamlar araçtan iner. Şimdi bu adam düzgünce rolmü yapacak yoksa DM'mi atacak ? Sorgulaman lazım.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #29 : 20 Eylül 2020, 03:14:12 »
Soru, cevap şeysi doğru fakat hiçbir polis memuru seni bu kadar bekletip cevap vermemezlik yapmaz gerçek hayatta. Aksini iddia eden SA:MP'da kıç başı oturduğu hayatını sürdürmeye devam edebilir. Hangi polis memurunun gerçek hayatta yanına yardım için gidersen direkt olarak cevap verir sana. Vatandaşlar için çalışan birinin seni iplememesi gibi bir durum söz konusu olamaz.