Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gerektiğinden fazla pd - Ar-ge önerisi

Başlatan gold166, 19 Eylül 2020, 16:00:58
Okunma sayısı 875 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Psych

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 12:22
Toplam oynama: 45 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gerektiğinden fazla pd - Ar-ge önerisi
« Yanıtla #20 : 19 Eylül 2020, 21:19:21 »
PD'deki üye sayısının sunucudaki oyuncu sayısına oranlı olması gerekiyor. Ve şu an polis sayısı sunucu sayısına gayet oranlı, iyi.
Ben de bir pursuite otuz ekibin katılmasını istemiyorum. Ama istememe nedenim PD'nin taktiksel üstünlük sağlaması değil ki PD zaten taktik ve ekipman olarak her zaman üstündür. Polis rolü yapan oyuncular taktiksel frekans zorunluluğundan rol yapamıyor. İhbarlar atılıyor oyuncu isyan ediyor neden ihbara polis bakmıyor diye. Tüm polislerin taktiksel frekansa dolmaması gerekiyor, sahadaki ekiplerin en fazla 3'te 1 veya 3'te 2'sinin taktiksel frekansta olması ve geriye kalanların rutin devriyeye devam etmesi gerekiyor. Kendi adıma bu sunucuda polis rolünü tercih etmeme nedenlerimden biri taktiksel frekans zorunluluğu. Şahsımca PD'ye giren oyuncuların azımsanmayacak bir kesiminin de bu yüzden çatışma ve pursuit durumları için girdiğini düşünüyorum. Daha çaylak rolü yapan bir karakterin her çıktığı devriyede en az 3 farklı taktiksel olaya gitmesi güzel rol ortamlarının oluşmasını engelliyor. Çaylak rolü yaparken sadece @PercabethFanTr ile çıktığım devriyede herhangi bir taktiksel frekansa katılmamıştık, kendisime teşekkürlerimi sunarım.
Neyse, lafı fazla gevelemeden konu hakkındaki düşüncemi söyleywyim; isyan edilen pursuit ve çatışmalardaki aşırı doluluk konusu haklı ama çözüm önerisi bir hayli yanlış ve olması gereken gerçekçi işleyişe ters. Bunun yerine taktiksel frekanslarda düzenleme yapılması ve kısıtlama getirilmesi gerekli.
He bir de aklı olan bir kanunsuz için devlet üstün falan değildir. Yolsuzluk ve rüşvetin tavan yaptığı dönemlerde devletin üstün olabilmesi için bir tek karakterlerin sokakta terör estirmesi, tabiri caizse affediniz "mal" gibi hareket etmesi lazım ve rol yapma simülasyonlarına arcade oyun gibi yaklaşan kişi sayısı pek bir fazla olduğu için bu tip karakterler oldukça fazla. Devlet teknoloji, taktik, kişi sayısı olarak üstün olacak elbet ama yapacağı yasadışı rolleri bodoslama yapmak yerine planlı yapan bir karakter için devlet üstün değildir. Kendimi bildim bileli ufak aralar hariç yasadışı rol yaptım ve aldığım IC sicil sayısı sayılı. Onlarca karakter vurdum, vurdurdum, CK'ladım aylarca sicilim de olmadı. Klişeyi bırakıp gerçekçi rol yapmaya bakın.

her argeye uzun uzun yazınca havalı olmuyon kanka

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 26 Ocak 2024, 20:50
Toplam oynama: 100 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ocak 2024, 18:26
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #21 : 19 Eylül 2020, 21:35:15 »
Pd sayısı yeterli olabilir ama gereksiz ihlallere bütün pd departmanı çıkıyor adam bir keresinde hız sınırını aştım diye 20 tane pd ekip aracı ile kovalandim karadan yetmiyormuş gibi birde havadan kovaliyorlar ben kovalamalarina birşey demiyorum adam gelir bir memura ateş acar sivili yaralar o zaman istediğin kadar polisle kovala ama hız sınırı dur ihtarına uymamak gibi suçlulara okadar polisin gitmesi aşırı saçma diğer sivillerin yardıma ihtiyacı olduğunda neden polislerin gidemediğini anlıyorum, pd departmanindaki polislerin heyecan aradığı için böyle küçük sorunlara o kadar polisin gittiğini düşünüyorum bir polis küçük şeyler için sürekli yardım istemese birşey olmayacaktır ama şu durumda ar-geyi destekliyorum
Hız sınırını aştın, adam sizi çevirip biraz ceza yazacak yada sadece sözlü uyarıp ayrılacaksınız. Neden kaçıyorsunuz? Mantıksal açıdan düşünün 2 bin dolar için kim rolsel olarak 9 ay içeride yatmak ister, üstünde silah yoksa tabi olay farklı. Kaçarsın ki hem hapiste yılların heba olmasın, hem de silahın gitmesin. Bunu düşünerek sizi kovalayan çok kişi var, siz sağa çekseniz düzgünce rolünüzü yapsanız kimse sizi durduk yere o kadar ekip ile kovalamaz.

Adam çevirdi motoru durdur dedi motor kapalı dedim sonra bir daha aynısını dedi tekrar motor kapalı dedim bekledim gelmedi bende bende /motor yazıp bak kapaliymis dedim motor açılınca kaçtım ama 20 kişi geldikleri için ve havadan takip ettikleri için yakalandim orda beklemek yerine ceza yazsaydı vaktim boşa gitmez onuda beklememis olurdum adamdan kaçıyoruz diye departmanı ayağı kaldırıyor saçma pd sıktığımda okadar kovalanmamistim yanlış anlamayinda köpek misali eğer durup kacmayip çömerseniz birşey yapmıyorlar ama kacarsaniz gg

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #22 : 19 Eylül 2020, 21:54:37 »
Aklın ve stratejin varsa emin ol sen PD'ye değil PD sana itiraz eder.
Sunucuda zaten illegaller legallerden fazla. Her sunucuda böyledir ve zaten fazla olsa da olmasa da PD ve SD'de çok kişi olması zorunlu.

Çevrimdışı Jaec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Mart 2023, 00:11
Toplam oynama: 287 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 77 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Şubat 2023, 02:48
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 19 Eylül 2020, 21:57:54 »
Pd sayısı yeterli olabilir ama gereksiz ihlallere bütün pd departmanı çıkıyor adam bir keresinde hız sınırını aştım diye 20 tane pd ekip aracı ile kovalandim karadan yetmiyormuş gibi birde havadan kovaliyorlar ben kovalamalarina birşey demiyorum adam gelir bir memura ateş acar sivili yaralar o zaman istediğin kadar polisle kovala ama hız sınırı dur ihtarına uymamak gibi suçlulara okadar polisin gitmesi aşırı saçma diğer sivillerin yardıma ihtiyacı olduğunda neden polislerin gidemediğini anlıyorum, pd departmanindaki polislerin heyecan aradığı için böyle küçük sorunlara o kadar polisin gittiğini düşünüyorum bir polis küçük şeyler için sürekli yardım istemese birşey olmayacaktır ama şu durumda ar-geyi destekliyorum
Hız sınırını aştın, adam sizi çevirip biraz ceza yazacak yada sadece sözlü uyarıp ayrılacaksınız. Neden kaçıyorsunuz? Mantıksal açıdan düşünün 2 bin dolar için kim rolsel olarak 9 ay içeride yatmak ister, üstünde silah yoksa tabi olay farklı. Kaçarsın ki hem hapiste yılların heba olmasın, hem de silahın gitmesin. Bunu düşünerek sizi kovalayan çok kişi var, siz sağa çekseniz düzgünce rolünüzü yapsanız kimse sizi durduk yere o kadar ekip ile kovalamaz.

Adam çevirdi motoru durdur dedi motor kapalı dedim sonra bir daha aynısını dedi tekrar motor kapalı dedim bekledim gelmedi bende bende /motor yazıp bak kapaliymis dedim motor açılınca kaçtım ama 20 kişi geldikleri için ve havadan takip ettikleri için yakalandim orda beklemek yerine ceza yazsaydı vaktim boşa gitmez onuda beklememis olurdum adamdan kaçıyoruz diye departmanı ayağı kaldırıyor saçma pd sıktığımda okadar kovalanmamistim yanlış anlamayinda köpek misali eğer durup kacmayip çömerseniz birşey yapmıyorlar ama kacarsaniz gg
adamın pingi olabilir, görmemiş olabilir, telsiz yazıyor olabilir, plakayı not alıyor olabilir, bir olay içindeki araca benziyor olabilirsin, sabretsen rolü devam ettirdi adam emin ol.

Çevrimdışı APFELSCHORLE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Nisan 2024, 01:55
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
Birlik: ***** ****nas
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:39
Toplam oynama: 420 gün, 22 saat
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 22:45
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #24 : 19 Eylül 2020, 21:59:57 »
Bence şuan sistem böyle iyi gidiyor

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 26 Ocak 2024, 20:50
Toplam oynama: 100 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ocak 2024, 18:26
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #25 : 19 Eylül 2020, 22:11:39 »

adamın pingi olabilir, görmemiş olabilir, telsiz yazıyor olabilir, plakayı not alıyor olabilir, bir olay içindeki araca benziyor olabilirsin, sabretsen rolü devam ettirdi adam emin ol.

Eğer pd aracının içinde 1 kişi olsaydı beklerdim dediğin olabilirdi pd aracının içinde 3 kişi vardı diğerleri ne işe yarıyor?

Çevrimdışı dopethrone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2021, 02:19
Toplam oynama: 100 gün, 16 saat
« Yanıtla #26 : 19 Eylül 2020, 22:17:28 »
ee varsa ne olmus kardes bin kisilik sunucuda oynuyorsun birak da olsun

Çevrimdışı gold166

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Şubat 2021, 00:27
Toplam oynama: 14 gün, 2 saat
« Yanıtla #27 : 19 Eylül 2020, 22:24:38 »
Sanırım yanlış anlaşılma olmuş asıl demek istediğim eğer bir suçlu kaçıyorsa ve dur ihtarına uymamak, bu ihtari vermesinin amacı hız aşımı ve buna benzer suçlardan ihtar verdiyse en fazla 3 ekip aracı kullanılsın, küçük şeyler için departman görevlileri boş yerine bir tek suçlu için departmanın araçlarını işgal etmesin, eğer o suçlu bir memura zarar verdiyse sivile ateş açtıysa banka soyduysa o zaman istediğin kadar araç ile kovala ama adam dur ihtarına uymadı diye maverick ile takip etmessin sandking gibi of road aracı kullanıyorum dağa tepe düz gitmek için karadan bulamiyorlarsa havadan bakıyorlar havadan bulamiyorlarsa aranma ekliyorlar eğer adam durmuyorsa yaz 30k hatalı araç kullanımından 100dk jailden daha iyi 30k ceza yiyen adam araç kullanmaz zaten.

Çevrimdışı Killer Tron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Ekim 2024, 01:09
Toplam oynama: 201 gün, 21 saat
Son giriş: 08 Eylül 2024, 22:20
Toplam oynama: 185 gün, 2 saat
« Yanıtla #28 : 19 Eylül 2020, 22:55:01 »
Bence gayet iyi.Desteklenmedin.PD sayısı az bile.

Çevrimdışı gold166

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Şubat 2021, 00:27
Toplam oynama: 14 gün, 2 saat
« Yanıtla #29 : 19 Eylül 2020, 23:00:01 »
Bence gayet iyi.Desteklenmedin.PD sayısı az bile.

Benim mağduriyetim pd sayısı değil benim mağduriyetim küçük şeyler departmanın ayağı kalkması ve düzgün araç kullanmiyanlara terörist muamelesi yapılması