Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

RODGERS CRIME ORGANIZATION

Başlatan SAHMERA, 19 Eylül 2020, 01:31:58
Okunma sayısı 44164 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kheaus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 23:44
Toplam oynama: 165 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 03 Şubat 2024, 12:22
Toplam oynama: 3 gün, 12 saat
Conrad Nolan Lv.29
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Ağustos 2023, 10:36
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: RODGERS CRIME ORGANIZATION
« Yanıtla #620 : 16 Şubat 2021, 08:18:16 »
Birliğe önünüze geleni almışsınız, tanıtımda yazılan kültürle alakalı bir tane rol yok, rütbelerde sadece Pakhan rolü kültüre uygun, Pakhan rolü yapan karakter Alman falan galiba orasını zaten anlayamadım. Her eleştiri, öneri yapana gidip bir şeyler başar, onay al diyorsunuz, hiçbirini dikkate almıyorsunuz. Rol editleri gelişmeli, fontsize bazılarının çok büyük bazılarının küçük, silah satma rolleri falan atmayın saçma sapan, para yanında mı, silahı getirdin mi falan.
Klasik mafya rolünden çıkın faaliyetleriniz ne onları bile anlamadım abi şöyle sevkiyat böyle sevkiyat rolleri var sadece, masa rolleri falan dönüyor bunlar artık klasikleşmedi mi? Daha güzel şeyler yapsanıza. Ya tamam bunları yazıyorum ciddiye almıyorsunuz ama ciddiye aldıklarınızı da geçiştiriyorsunuz, Birlik Moderatörü size onay verdi diye bu şekilde devam ediyorsunuz, yoldan adam çevirip birliğe alıyorsunuz herhalde zaten. Skinlere bari özen gösterseydiniz aga bincodan gidip aksesuarlı skinleri alıp gelmişsiniz, kız karakterler zaten instagram fenomenleri gibi her an makyaj malzemesi reklamı yapacak gibi duruyor. Daha milyon tane şey yazılır da buraya, uğraşmak istemiyorum. Uğraşıp bir şeyler yapanlar ile sizin gibiler nasıl aynı kefede tutulabiliyor anlamış değilim.

Çevrimdışı SeidEhmedov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Haziran 2023, 21:53
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
« Yanıtla #621 : 16 Şubat 2021, 08:37:00 »
Başarılar :heart:

Çevrimdışı dipsydoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 14:49
Toplam oynama: 20 gün, 5 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 16:03
Toplam oynama: 356 gün, 22 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:17
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
« Yanıtla #622 : 16 Şubat 2021, 09:41:50 »
Birliğe önünüze geleni almışsınız, tanıtımda yazılan kültürle alakalı bir tane rol yok, rütbelerde sadece Pakhan rolü kültüre uygun, Pakhan rolü yapan karakter Alman falan galiba orasını zaten anlayamadım. Her eleştiri, öneri yapana gidip bir şeyler başar, onay al diyorsunuz, hiçbirini dikkate almıyorsunuz. Rol editleri gelişmeli, fontsize bazılarının çok büyük bazılarının küçük, silah satma rolleri falan atmayın saçma sapan, para yanında mı, silahı getirdin mi falan.
Klasik mafya rolünden çıkın faaliyetleriniz ne onları bile anlamadım abi şöyle sevkiyat böyle sevkiyat rolleri var sadece, masa rolleri falan dönüyor bunlar artık klasikleşmedi mi? Daha güzel şeyler yapsanıza. Ya tamam bunları yazıyorum ciddiye almıyorsunuz ama ciddiye aldıklarınızı da geçiştiriyorsunuz, Birlik Moderatörü size onay verdi diye bu şekilde devam ediyorsunuz, yoldan adam çevirip birliğe alıyorsunuz herhalde zaten. Skinlere bari özen gösterseydiniz aga bincodan gidip aksesuarlı skinleri alıp gelmişsiniz, kız karakterler zaten instagram fenomenleri gibi her an makyaj malzemesi reklamı yapacak gibi duruyor. Daha milyon tane şey yazılır da buraya, uğraşmak istemiyorum. Uğraşıp bir şeyler yapanlar ile sizin gibiler nasıl aynı kefede tutulabiliyor anlamış değilim.
Şimdi yazı için teşekkürler.
1. Birliğe önümüze geleni almıyor haberin olsun biz başka birlikler gibi mafya birliğini taksici birliğe felan çevirmedik daha gidip herkese birlik daveti yapıp birliği 90 kişi yapıp sonra onu bunu atıp birliği kapatıp başka birlik açmıyoruz biz bizimle gelenle rol yapıp gerekli rolleri kişiye foruma attırıyoruz.
2. Biz eleştiri yapanlara  gidip "gidip bir şeyler başar, onay al diyorsunuz," demiyoruz o söylediğin kişiler hayatta bir şey başaramayıp bizim onay almamızı istemeyen ooc kin tutan ve bunu IC Yansıtan ve bizim herşeyimizi kötüleyip kıskanıp bunları yazıyorlar emin ol.
3. "rol editleri gelişmeli, fontsize bazılarının çok büyük bazılarının küçük, " Bunda haklısın buna bir şey diyemem Şahmera kardeşimizi bakalım birlikle nasıl uğraşacak
4. "abi şöyle sevkiyat böyle sevkiyat rolleri var sadece, masa rolleri falan dönüyor bunlar artık klasikleşmedi mi?" bak bunu dedin ya biraz legal rol yapalım dedik Spoilere baksana Görmüşsündür umarım.Bu arkadaşta sadece OOC Kin besliyor.
Benim dönemimde ben birliği gerekli şeyleri yaptırıyordum şahmera bakalım ne yapacak izleyelim.
Bunun sicilleri için birlikten çıktığını bilmiyo numara yapıyo bir de birlikten ayrılmiş ama hala aynı mapte aynı adamlarla geziyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 06 Nisan 2025, 21:14
Toplam oynama: 206 gün, 14 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Son giriş: 23 Mart 2024, 02:37
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 02 Mart 2024, 05:01
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #623 : 16 Şubat 2021, 11:08:31 »

Mafya birliği veteriner rolü atıyor gerçek mafya bu adamim

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 23:51
Toplam oynama: 239 gün, 20 saat
Birlik: ****** *****lie
« Yanıtla #625 : 16 Şubat 2021, 15:29:36 »
Bu yapıcı bir eleştiri öncelikle rol Ss'leri geliştirilmeli rol ss'i yapmayı bilen kişiler birliğe alınmalı 2 3 kişilik has tayfa değil bazı dost olduğunuz birlikler gibi en az 10 kişilik has bir tayfa yapın rol ss'i bilmeyen ve ss atmayan kişileri birlikten çıkarın daha iyi ve mantıklı rol ss'leri alın ve yapın özellikle mafya rolü yapıp kendinizi legal olarak gösteriyorsanız bunu oyun yapımcısı olarak değil kendinizi en azından mafyaya yakışır şekilde legal göstermeye çalışın yani bunu Thomas Shelby gibi at yarışçısı legal kuponcu gibi gösterebilirsiniz bu örnektir kesinlikle yapın demiyorum genel olarak rollerinizi değiştirin göz zevkime hoş gözükmedi ve okurken de hoşuma gitmedi ilk önce oyun yapımcısı rollerinin bırakılması ve son olarak yapılan tamirci rolleri gibi roller bırakılıp kültürünüzü yansıtan ve mafya rolünü yansıtan roller yapılmalı legal roller için birlikten çıkılabilir diye düşünüyorum, şahsen ben bakarken sizin nasıl bir kültürünüz olduğunu anlayamadım bu sözlerimi kesinlikle nefretle yada aşağılamak için yazmıyorum gelişin diye yazıyorum, önerimdir iyi forumlar...

-RESTINPEACE
Öncelikle eleştirin için teşekkürler. Oyun şirketi muhabbetine laf yapıyorsunuz herhalde rolleri okumuyorsunuz. Tommy Gallo altın madenleri, lojistik ağları, oyun şirketiyle parasını aklayan bir adam. O kadar mazot kaçaklığı paralarının bir şekilde aklanması lazım. Son kez söylüyorum. Onun haricinde ki eleştirilerin için teşekkürler düzeltilecek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ağustos 2022, 14:40
Toplam oynama: 161 gün, 6 saat
« Yanıtla #626 : 16 Şubat 2021, 19:18:06 »
Bu yapıcı bir eleştiri öncelikle rol Ss'leri geliştirilmeli rol ss'i yapmayı bilen kişiler birliğe alınmalı 2 3 kişilik has tayfa değil bazı dost olduğunuz birlikler gibi en az 10 kişilik has bir tayfa yapın rol ss'i bilmeyen ve ss atmayan kişileri birlikten çıkarın daha iyi ve mantıklı rol ss'leri alın ve yapın özellikle mafya rolü yapıp kendinizi legal olarak gösteriyorsanız bunu oyun yapımcısı olarak değil kendinizi en azından mafyaya yakışır şekilde legal göstermeye çalışın yani bunu Thomas Shelby gibi at yarışçısı legal kuponcu gibi gösterebilirsiniz bu örnektir kesinlikle yapın demiyorum genel olarak rollerinizi değiştirin göz zevkime hoş gözükmedi ve okurken de hoşuma gitmedi ilk önce oyun yapımcısı rollerinin bırakılması ve son olarak yapılan tamirci rolleri gibi roller bırakılıp kültürünüzü yansıtan ve mafya rolünü yansıtan roller yapılmalı legal roller için birlikten çıkılabilir diye düşünüyorum, şahsen ben bakarken sizin nasıl bir kültürünüz olduğunu anlayamadım bu sözlerimi kesinlikle nefretle yada aşağılamak için yazmıyorum gelişin diye yazıyorum, önerimdir iyi forumlar...

-RESTINPEACE
Öncelikle eleştirin için teşekkürler. Oyun şirketi muhabbetine laf yapıyorsunuz herhalde rolleri okumuyorsunuz. Tommy Gallo altın madenleri, lojistik ağları, oyun şirketiyle parasını aklayan bir adam. O kadar mazot kaçaklığı paralarının bir şekilde aklanması lazım. Son kez söylüyorum. Onun haricinde ki eleştirilerin için teşekkürler düzeltilecek.

Sadece bazı gördüklerim hakkında konuştum beni ciddiye alıp cevap verdiğin için sağol kardeşim bu yazdıklarım yapılınca çok daha iyi bir birlik sayfası olacağınıza inanıyorum iyi forumlar.

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #627 : 16 Şubat 2021, 22:27:12 »
selamun aleyküm

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 23:51
Toplam oynama: 239 gün, 20 saat
Birlik: ****** *****lie
« Yanıtla #628 : 16 Şubat 2021, 23:04:32 »
Kar yağdığı için internetimde aşağı yukarı iki gündür birlikle adam gibi ilgilenemedim. Bu sebepten mütevellit burayı biraz boşladık. Tabii bu süreç bitmek üzere. İyi günler.

Çevrimdışı ErenBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:30