Bu yapıcı bir eleştiri öncelikle rol Ss'leri geliştirilmeli rol ss'i yapmayı bilen kişiler birliğe alınmalı 2 3 kişilik has tayfa değil bazı dost olduğunuz birlikler gibi en az 10 kişilik has bir tayfa yapın rol ss'i bilmeyen ve ss atmayan kişileri birlikten çıkarın daha iyi ve mantıklı rol ss'leri alın ve yapın özellikle mafya rolü yapıp kendinizi legal olarak gösteriyorsanız bunu oyun yapımcısı olarak değil kendinizi en azından mafyaya yakışır şekilde legal göstermeye çalışın yani bunu Thomas Shelby gibi at yarışçısı legal kuponcu gibi gösterebilirsiniz bu örnektir kesinlikle yapın demiyorum genel olarak rollerinizi değiştirin göz zevkime hoş gözükmedi ve okurken de hoşuma gitmedi ilk önce oyun yapımcısı rollerinin bırakılması ve son olarak yapılan tamirci rolleri gibi roller bırakılıp kültürünüzü yansıtan ve mafya rolünü yansıtan roller yapılmalı legal roller için birlikten çıkılabilir diye düşünüyorum, şahsen ben bakarken sizin nasıl bir kültürünüz olduğunu anlayamadım bu sözlerimi kesinlikle nefretle yada aşağılamak için yazmıyorum gelişin diye yazıyorum, önerimdir iyi forumlar...
-RESTINPEACE