Birliğe önünüze geleni almışsınız, tanıtımda yazılan kültürle alakalı bir tane rol yok, rütbelerde sadece Pakhan rolü kültüre uygun, Pakhan rolü yapan karakter Alman falan galiba orasını zaten anlayamadım. Her eleştiri, öneri yapana gidip bir şeyler başar, onay al diyorsunuz, hiçbirini dikkate almıyorsunuz. Rol editleri gelişmeli, fontsize bazılarının çok büyük bazılarının küçük, silah satma rolleri falan atmayın saçma sapan, para yanında mı, silahı getirdin mi falan.
Klasik mafya rolünden çıkın faaliyetleriniz ne onları bile anlamadım abi şöyle sevkiyat böyle sevkiyat rolleri var sadece, masa rolleri falan dönüyor bunlar artık klasikleşmedi mi? Daha güzel şeyler yapsanıza. Ya tamam bunları yazıyorum ciddiye almıyorsunuz ama ciddiye aldıklarınızı da geçiştiriyorsunuz, Birlik Moderatörü size onay verdi diye bu şekilde devam ediyorsunuz, yoldan adam çevirip birliğe alıyorsunuz herhalde zaten. Skinlere bari özen gösterseydiniz aga bincodan gidip aksesuarlı skinleri alıp gelmişsiniz, kız karakterler zaten instagram fenomenleri gibi her an makyaj malzemesi reklamı yapacak gibi duruyor. Daha milyon tane şey yazılır da buraya, uğraşmak istemiyorum. Uğraşıp bir şeyler yapanlar ile sizin gibiler nasıl aynı kefede tutulabiliyor anlamış değilim.