Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Unbreakable - Bar başvurusu

Başlatan solberg, 18 Eylül 2020, 23:49:58
Okunma sayısı 331 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 210 gün, 19 saat
Birlik: *******ERZ
Son giriş: 30 Eylül 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] Unbreakable - Bar başvurusu
« : 18 Eylül 2020, 23:49:58 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Hergün aktifim, yaklaşık 4 saatimi ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2266.77, -2013.73, 13.54, 0.44

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Lalisa Pub

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar-Pub

2.05:İş yeri interioru: Billiard Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Leon Sturtevant Detroit'te dünyaya geldi. 4 kardeşi vardı ve ailenin 2. çocuğuydu, normal bir gençlik geçirdi. Daha sonrasında gelişen olaylardan sonra 15 yaşında Japonya'ya taşındı. Buraya taşınması onun için pekte iyi olmadı, önceden aldığı japonca dersleri burada işini görüyordu. Yıllarca burada yaşadı, onlardan biri olmaya başlamıştı. Japonya'nın insanlarını bilirsiniz, Leon onlara benzedi zamanla. Utangaç bir kişiliğe sahip olmuştu, daha sonrasında amcasının ölüm haberi geldi. Ondan kalan mirasları almak için Los Santos'a yerleşti, amcasının evini arabasını ve botunu almıştı. Bu onun için çok iyi oldu, yeni bir hayatı var gibi hissetti. Fakat Japonya onu pek iyi etkilemedi, utangaçlığıyla ön plana çıkıyordu ve pek sevilen bir kişi değidi. Çalıştı, çabaladı, eski dostu Edgar'dan yardım alıp LSFD'ye katılmayı başardı. Birkaç gün sonra Lifeguard division'a katıldı ve işler onun için iyi gitmeye başladı, birsürü yeni arkadaş edindi. Kim bir cankurtaranla dost olmak istemez ki? edindiği en iyi dostu Edgar'dan sonra Lalisa'ydı. Ona mini-kız veya "Lia" olarak sesleniyordu, Lia onun için değeriydi. Lia ile geçirdiği onca zamandan sonra Leon onun neredeyse tüm arzularını öğrenmeye başladı, hep bir barmenlik hayali olduğundan bahsediyordu, Leon ise gülüp geçiyordu. Cankurtaranlığına 1 hafta daha devam etti, çavuş Braxton departmandan ayrılınca bu Sturtevant'ı kötü etkiledi, hemen ardından Lia sevgili Jensen'in yurtdışındaki işlerine yardım etmek için ayrılmıştı. Leon işinden ayrıldı, kendini sokaklara verdi. Para sıkıntısı çektiği zamanlarda bazen yarım-günlük işlere giriyor, bazense sokaklarda arabasıyla yarışıp günlük parasını çıkarıyordu. Edgar bu durumu çok geç fark etti, ona evini açıp birçok şey hediye etti. Leon onun evinde kalmaya başladı, amcasından kalan Whitewood Estates'teki evi satıp parayı cebine indirdi, hayatını yaşamaya başladı. İşsiz kalmaktan yorulduğu için varoş bir mekana bar açmayı düşündü, bunun için planlamalar yaptı. Parayı denkleştirip Willowfield'de bir mekan beğendi, işlemleri başlatır.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC: Willowfield'dan daha iyi mekanlar olduğu bariz, ama bu konuyu geçelim. Benim param buna yetiyor, ne yapabilirim? herneyse, beni dinle. Burası sağlam olacak, inan bana. Varoş bir yer, evet fakat içersi rengarenk olacaktır. Bundan eminim, iyi para kaldırabiliriz, gençler burayı beğenecektir. Kafa dinlemeye gelen insanların ilk tercihi, ucuz ve kaliteli. Kim sevmez ki? ben ve çevrem severiz, bunu hizmete döküyoruz, evet. Hah, şehirdeki işsizlik oranını duymuşsundur, çok işsiz eleman var. Bu işletmeyle bunu düşürebiliriz, üniversiteli çocukların buraya uğrayacağına eminim. Paraya ihtiyaçları var, evet. Bizimde çalışana ihtiyacımız var, onlarda kazanacak bizde kazanacağız. Mekan samimiyetiyle dikkat çekecek, emin olabilirsin. Dostlarımdan bahsedeyim, onlar da sık sık uğrayacak buraya. Çevreleyi baya geniş, sağlam insanlar. Belki içme yarışmaları düzenleriz, bunu kim istemez ki? en çok içene kendi cebimizden ufak bir miktar paslarız, müşteriler bunu severler, bedava para.

OOC: Buraya başvuru yapma amacım aslında yeni şeyler denemem, gece saatleri müsait olabileceğim ve bende bu zamanı oyunda bu şekilde değerlendirmek istedim. Genellikle geceleri çalışan bir bar olarak ilerliyeceğiz. Arkadaş çevremden istemeden gelen bir yarışçı dalgası var, mekanda sokak yarışları hakkında sohbetler dönecek, önemli bir yer taşıyacak bizim için. iş yeri aktif olursa Willowfield boş bir mekan olmaktan çıkacaktır, hoodlu birliğin kapanmasıyla ıssız bir yer haline geldi. Ufak bir bardan başlayıp yavaş yavaş yayılmayı planlıyorum, tabii legal olarak devam edeceğiz. İl-legal roller nadir olsa bile, bunları gizliden çevireceğiz. Leon eski cankurtaran olduğu için il-legal rollerden mecburen uzak duruyorum, bu da daha çok rol olanağı demek. Geceleri çalışıp müşterilerin mekanı sevmelerini sağlıyabilen düşük düzeyde bir bar olarak devam etmeyi planlıyoruz.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): "Müşteri" olarak gelen kişileri samimi bir ortamla ağırlıyacağız, rahat bir şekilde rollerini sürdürebilecekler ve bundan zevk alacaklarını düşünüyorum. Rol öğrenme aşamasında olan kişikere yardımcı olacağız, tabii insan gibi davrananlara. Rol öğrenme aşamasındaki kişileri elimizden geldiğince rol içine sokup eğlenmelerini sağlıyacağız, onları iyi etkileyeceğini düşünüyorum. Tabii iş isteyen kişileri de kırmayacağım, elimden geldiğince çalışan alıp divizyon olarka ayırmayı planlıyorum. İş yerinin belirli noktalarından sorumlu olacak ekipler düşlüyorum, tabii katılım fazla olursa. Bunun olması zor, farkındayım, bunların dışında garso-barmen-güvenlik gibi roller sergilemek isteyen kişiler içinde kapımız açık olacak. Yani rol isteyen herhangi birinin gelip kafasını dağıtabilecei bir mekan.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Herkesin bildiği ve gördüğü gibi, bu işletmeyi açacağım yer neredeyse ıssız sayılır. Önceden bu bölgede faaliyetlerini sürdüren çete oluşumları vs. artık hiç görünmüyor. İşletmemizin burayı canlandırabileceğini düşünüyorum, insanların zevkle geleceği bir gece barı olacak. Şehrin kuytu köşesinde olması bir avantaj olacak, insanlar artık sadece lüks yerlere gidiyorlar. Bu durumdan belki sıkılmış olabileceklerini düşündüm, orta veya düşük görünümlü bir bar dikkatlerini çekecektir diye umuyorum. Roller açısında ise, bu bölgede rol yapan kimse yok. İnsanlar sadece yolları kullanıp geçip gidiyorlar, barımız açılırsa buradaki tek işletme ve tek rol yapılan yer olacak. Bir merkez gibi düşünebiliriz, işlerimiz iyi giderse zaman zaman yeni işletmeler açıp bu bölgeyi olabildiğince rolsel bir alana çevireceğiz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Unbreakable"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 23:34