Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FİNESSE

Başlatan beko in izmir, 17 Eylül 2020, 03:31:07
Okunma sayısı 8593 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı beko in izmir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Eylül 2021, 01:00
Toplam oynama: 45 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
FİNESSE
« : 17 Eylül 2020, 03:31:07 »
FİNESSE

Bir grup sokak yarışçısının patriği olan Guerrero, babasının zamansız ölümünün ardından birincil bakıcı rolüne zorlanarak etkili bir ses gibi davranır. Lider olarak başlangıçta bir araba tamircisi olarak çalıştı, ancak sonunda araba hırsızlıklarını, multi-milyon dolarlık bir soygunu ve devlet kurumları için yasadışı işleri organize etmeye ilerledi. Guerrero, konumuyla ilgili birçok özelliği bünyesinde barındırır: huysuz, güçlüdür ve ahlak ve sadakati öğütler. Pek çok durumda, aynı zamanda şefkatli ve dindar olarak görülüyor, ancak aynı zamanda, özellikle ailesi tehlikede olduğunda, değişken bir mizacına sahip.

Felix Scott, Lirk takma adı altında, ilk önce onu yasalara getirmekle görevli gizli bir polis memuru olarak Guerrero ile etkileşime girer. Bununla birlikte, polisin iki kez yakalanmasından kaçmasına yardım eder ve ayrıca çocukluk arkadaşı Harry Scott'un sabıka kaydını silmeye yardımcı olur. Bu olaylar onun niteliklerinin çoğunu oluşturmaya yardımcı olur: genellikle Guerrero'yu komuta eden ikinci kişi olan Felix'in, özellikle ailesi açısından onurlu, dürüst ve koruyucu olduğu gösterilir. Aynı zamanda hevesli bir sürücüdür ve gruptaki en güçlü yarışçı olan Guerrero'yu yaşamı boyunca yarışmaya davet eder.

Günler geçtikçe Guerrero ve Felix ikilisi birbirine yakınlaşır. Genellikle Santa Maria'da takılan ikili, arkadaşlar bulup çevresini genişletir. Arkadaşlarının arasında en sağlam dostları Felix'in kardeşi Harry Scott, Jessica Stark, Felix'in kız kardeşi Valkyrie Scott ve Sandra Quinn oldu. Günler geçti, aralarına yeni isimler katıldı. Felix ve Guerrero yarış tutkunu bir manyak oldukları için arkadaşları ile aralarında yarış yapmak istedi. Yarışın kazananı Felix oldu, diğerleri de hırslanıp sokak yarışlarına sardılar. Birbirine çok bağlanan ekip, kendilerine ''Finesse'' adı verdi. Şu an Rodeo civarında F.B.İ büronun yanındaki otoparkta gizliden gizliye işlerini yürütüyorlar.

Mevcut Birimler

RAC10 / Jatenow / Flame: Grubun üst yönetim kısmını, karar vericilerini temsil eder. Her türlü yönetim ve organizsyon işinden sorumludur.

Legend / Master: Mahallenin güvenliğinden sorumlu birimdir. Gün içinde ortalıkta dolanıp yaşanan olaylara müdahale ederler.

Sprinter / Drifter: Grubun şiddet ve suç içermeyen aktivitelerinden sorumludur. Diğer gruplarla iletişim, mahalledeki çeşitli legal sorunlar, para ve etkinlik yönetimi gibi şeyler bu birimin sorumluluğundadır.

New Driver / Trial Driver / Road Driver: Gruba/mahalleye yeni katılmış ve aktif rol verilmeyen üyelerin rütbesidir. Genelde mahallenin küçük yaştaki gençleri bu birimdedir.

Çevrimdışı beko in izmir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: FİNESSE
« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2020, 03:31:28 »
Guerrero Cuadrado ~ "EGO"
Selam! Santos'da oturuyorsanız beni kesinlikle tanıyorsunuzdur fakat ben yine de kendimi tanıtayım. Ben Guerrero, Santa Maria'nın en hızlısı ve en güçlü çocuğu derler bana. Eğer beni bulmak istiyorsanız Santa'ya gelebilirsin kanka. Neyse kendimi geçeyim, hayatım şu anlık sadece boş, bir şeyler anlatmak isterdim ama sadece boş. Hey, hey aslında arkadaşlarım var! Neden araba veya ev aklıma geldi benim a*ına koyayım? Hayatımın çoğunluğu bu kardeşlerimle geçiyor. Bununla uğraşmak ile geçiyor hayatımın çoğu. Fazla uzatmak istemiyorum, dediğim gibi benim bulmak istiyorsan Santa Maria'da EGO diye bağırman yeterli!

Felix Scott ~ "DK"

Hayatım boyunca çalıştım, bir şeylere sahip olabilmek için didindim ama sıradan bir çalışmayla hiçbir şeyin sahibi olamayacağımı anladım. 14 yaşında ticarete atıldım, ufak şeyler satarak bu işin güzelliğini gördüm. Sonrasında yarışla tanıştım, uyuşturucuyla tanıştım ve fahişeyle tanıştım. Ama aralarından sadece "yarışı" seçerek onun içine girmeye başladım. Uzun bir süre sonra bir dostla tanıştım "Guerrero Cuadrado" işte o benim dönüm noktamdı. Beni Santos'un büyük adamıyla tanıştırdı ve yanına alarak işimi büyüttü AMA bu Santos beni bitirdi. Şuanda bu haldeyim, bir milyoner olmak varken bir "piç" olarak anılıyorum. Peki benim gibi planlı ve her şeyi kafasında kurduktan sonra yapan bir adam bunu niye planladı? Neden bu duruma düştü? Her şeyin geçerli bir sebebi var, göreceğiz...

Sandra Quinn ~ ''Queanta''

Sandra, Sandra Quinn, 1993 yılında Los Santos'da doğdum annemi hiç görmedim beni babam büyüttü. Babam bir iş adamı büyük holdinglerde yer almış birisi. Babam işleri yüzünden Rusya'ya taşınmak zorunda kaldı ben o sıra halen okuyordum. Okul hayatım çok parlaktı "İç Mimarlık" okumuştum ve sınavlarına girip belgemi almıştım bir sene kadar iç mimarlık yaptıkdan sonra Wizz Quinn adında birisiyle tanıştım. İlk zamanlar sadece arkadaşdık ve daha sonra beni nüfusuna dahil etmek istedi bir kan bağım bulunmaması rağmen çoğu kardeşden daha iyiyiz. Wizz kötü işlere girmişti bu yüzden bende Los Santos'dan Almanya'ya taşınmak zorunda kaldım. Almanya'da bir kaç ay parklarda uyudum bir gün gözlerimi açtığımda bir grup başımda dikilmiş bana bakıyorlardı. Beni bir gruba dahil ettiler bana araba kullanmasını öğrettiler çoğu yarışta birinci oluyordum. Peki hangi arabayla mı?
Bunu cevabı kesinlikle Nissan Skyline(Elegy) zamanla çok daha iyi araba kullanmaya başladım, circuit yarışların hiç birini kaybetmedim. Hız yarışlarından çok drift yarışlarında kendimi daha iyi gösteriyorum. Altı yıl Almanya'da kaldıkdan sonra Los Santos'a geri döndüm. Los Santos'da yarış düzenleyen grup liderleriyle yarıştık ve kazandım. Artık Los Santos'daki yarışlardan sorumluydum. Yaptığım yarışlarla Sandra Quinn adını duydular çoğu kişi beni tanıyordu. Arkadaşlarım bana "Profesyonel Quinn" diyorlardı bunu daha sonra "Queanta" olarak değiştirdik.Şunu unutmayın tüm Los Santos sokakları bizim biz işlerimizi silahla değil direksiyonla hallediyoruz. Genellike Santa Maria'dayım beni o taraflarda bulabilirsiniz.

Jessica Stark ~ "Flame"

Herkese selam. Adım Jessica Stark. Bu işlerden hiç haz etmem kısaca kendimi tanıtayım. Eğlenmeyi, eğlendirmeyi, arkadaş edinmeyi ve fotoğraf çekinmeyi severim. En yakın dostlarımın başında Felix ve EGO gelir. Çocukluğum hep mahallede geçti. Eve girmeyi sevmezdik arabalara ilgim çocukluktan gelir ama başta araba sevdalısı olduğumu bildirmem gerekirdi. Herneyse beni daha çok tanımak istiyorsanız Santa Maria'dayımdır veya arabamla aşk yaşıyorumdur.

Valkyrie Scott ~ ''V''

Valkyrie Scott, 1990 yılında Amerika'da doğdu. Hayat koşulları onu sert bir kız yapmaya itti hayatı sokaklarda geçti. Arabalara fazla merakı var, özellikle Spoiler olan araçlara bayılır. Gününün 2-3 saatini aracına ayırır onu Santa Maria'da drift yaparken görebilirsiniz genellikle gününün çoğunu orada geçiriyor.

Çevrimdışı beko in izmir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2020, 03:31:48 »
Maria Per ~ ''Mai''

Öncelikle selam. Adım Maria,Maria Per uh boş konuşmaya gerek yok kendimi tanıtarak başlıyorum. Dans ve şarkı dinlemeyi seviyorum vede arkadaşlarımla takılmayı tabiki o hepimizi sarhoş olup kahkahalar attığımız arkadaşlar,Yakın arkadaşlarım Fiona ve Lena tabi bunlar benim gözümden. Çocukluk konusu açılıyorsa Norwood abim ile ikimiz sokakta büyüdük iyi bir yaşam yaşıyoruz sayılmaz ah bide motor tutkunuyum küçüklükten beri bisikletim ile sanki motor sürüyormuş havasında sürerdim eğlenceliydi. Beni görmeyi çok istiyorsanız biraz uğraşın.

Norwood Walters ~ ''Norwy''

Norwood "Norwy" Walters, 2002 Yılında doğdu küçüklükten beridir amerikan, lowrider araç tutkunu olan Norwy, 16 yaşında babası ile bir hurda lowrider araç almışlardır ve Kardeşi olarak gördüğü Maria ile ve öz kardeşi olan Darian ile o aracı yapıp, kullanmışlarıdr. 17 Yaşında olan Norwy. Babasının ve annesinin ölümü ile kardeşleri ile yeni bir hayata adım atmışlardır.

Harry Scott ~ ''Jatenow''

Harry Scott, 1977 Tarihinde İngiltere'de hayata gözlerini açtı. Daha ufak yaşlarda yaşından büyük işlere kalkışan Harry, on sekiz yaşına geldiğinde kardeşi Felix doğdu. Kardeşi olan Harry'nin kalbi yumuşamıştı, gözü dönmüştü. Aklında tek kardeşi vardı, başka kimseyi düşünmüyordu. Sonradan bu ikili Los Santos'a yerleşti ve kendilerine hayat kurdular. Tek dertleri yarış ve aileydi. Çok zor zamanlar yaşadılar, hayat onları baştan eğitmişti. Şimdi ise günlük hayatlarına devam edip yarış yapıyorlar.

Luca Rizzo ~ ''Lucy''

Luca, 1993 yılında Amerika'da dünyaya geldi. Sade bir hayat yaşamayı seviyor. Formula 1 yarışları izlemekten keyif alıyor ve Formula 1 araçları çok hoşuna gidiyor, Formula 1 yarışlarına çok kez gitti. Klasik araçlara olan tutkunluğu her şeyden fazla öyle ki 25 yaşında ilk klasik aracını aldı hala aynı aracı kullanmakta. Şimdi ise hala sade bir yaşam sürdürmekte arada sırada yarışlara katılıp para kazanıyor.

Sergey Popov ~ ''Serg''

Sergey Popov, Rusya kökenli bir aileye sahibim Babam erken yaşta Amerikaya gittiği için 1994 yılında Amerika'da doğdum. Sessiz biriyimdir fazla konuşmam aslında konuşmayı sevmem diyebilirim, fazla konuşunca dilimi yutacakmış gibi hissederim. Arabalara olan tutkum küçükken ders dinlemeyip deftere araba resimleri çizmemle başladı zamanla araba maketlerinden koleksiyonlar biriktirdim, yaptığım araba resimlerini odamın duvarına asıyordum. Yarış arabalarına olan tutkum büyüktür 23 yaşımda para biriktirip ilk arabamı almıştım. Her neyse beni araba sürerken bulabilirsin.

Çevrimdışı beko in izmir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2020, 03:31:57 »
OOC

Finesse'ye katılmak istiyorsanız bana yada @keitha 'ya ulaşabilirsiniz. Grubun nasıl çalıştığına dair başka sorularınız veya eleştirileriniz varsa, bize bir DM çekmekten çekinmeyin.

DM'den uzak bir birlik olmayı, çatışmaya dahi girmemeyi düşünüyoruz. Sadece rol üzerine dayalı olmasını temenni ediyoruz. Umarım karşılığını DM olarak almayız.

Çevrimdışı F L A M E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 13 Eylül 2024, 20:16