Chapter konusu güzel ve film gibi anlatılmış gerçekten ilgi çekiyor. Ancak bunun rol üzerindeki gelişmelerle okunması seyirci açısından daha güzel olur. Yani her sayfada ayrı ayrı bu yazılara yer vermeniz bence çok da gerekli değil. (Burada kastettiğim tekrar metinleri, copy paste bence göz yoruyor.) Zaten birlik hakkında bilgi almak isteyen bütün tanıtımı baştan okuyor. Açıkçası ben yeni paylaşılan bir yazıyı okuduğumda diğer sayfa başında rol ssi bekliyorum aynı şeyi görmek istemiyorum. Yani dolu rol ssleri bekliyoruz. Giriş güzel ama etkin ve rollerle senaryonuzu daha fazla kişiyle daha aktif bir şekilde ilerletmenizi bekliyorum. Anladığım kadarıyla Lombardi kendini ölü gösterip kuzeni aracılığıyla bir idareyi sağlamaya çalışacak. Story durumlarının sunucu hikayesiyle bağlantısı sık sık kurulmalı ve rol becerisi ve çeşitli diyaloglar da görünmeli. Sadece film altyazısı gibi olması o rolün yoğunluğunu tatmamızı engelliyor. IC durumlar mix olarak yansıtılmasın diye böyle bir durum sergiliyorsanız saygı duyarım ama bence izlemekten de insan keyif almalı biraz. Planlanmış roller ve diyaloglar dışında güçlü yoğun roller ve doğaçlama becerisi üzerine karşılıklı roller bekliyoruz. Bakış açısı gerçekten güzel yani bir konsept verilmeye çalışılıyor. Bu kadar yorum yapmam izlemekten keyif almamdan dolayıdır. Profesyonel bir şey çıkartılmaya çalışıldığı belli. İş çıkışı takipteyim, devam başarılar Anıl Boran Emir. 
Sayfa başına düzenli olarak chapter 7 ve 8 içeriklerini alıntılamamızın belirli sebepleri var. Daha önce bu içeriklere göz atmış kişiler için pek hoş bir görüntü oluşturmadığını ve sayfalarda büyük bir yer kapladığını biliyorum. Birliğin aralık ayında kapanış süreci aceleye geldiğinden chapter 7 kapsamındaki story rolleri tasarlayamadık ve bu da chapter 7-8 arasında büyük bir rol açığı oluşturdu. Bu rol açığını chapter 8'e ilave içerikler oluşturarak (makale, gazete yazıları) kapattık ve oyuncuların şu an yaptığımız roller arasındaki bağlantıyı kurabilmesi için dolaylı olarak bu içerikleri "kesin" okuması gerekiyor. Aksi halde daha önce chapterlarda adı dahi geçmemiş Joseph Lombardi nereden çıktı, dağıtılan LS CR'deki ekip üyelerine ne oldu gibi önemli sorular peydahlanabiliyor. Biz de tanıtıma giren herkesin bu içerikleri okuduğundan emin olmak için, insanların aklında soru bırakmayacak bu içerikleri sayfa başına düzenli olarak alıntılıyoruz. Haliyle sayfa başı alıntıları chapter 8 süreci sonlanıp chapter 9'a geçilene kadar böyle devam edecek.
Bir diğer konu, oyuncuların azımsanmayacak kısmı maalesef uzun rolleri okumuyor ve direkt olarak atlıyor. Oyunculara okunabilir içerikler sunmak için editleri çoğu zaman kısa kesiyoruz, chatloglarda önemli ve okunması gereken yerleri bırakıyoruz. Misal aynı mantığı chapterlarda da uyguluyoruz. Normal şartlardaki bir chapterın 10-15 bin harften aşağı olmaması gerekirken Lombardi chapterları dikkat ettiyseniz oldukça kısa ve öz, okunabilir durumda. Bütün olayları chaptera dökmek yerine story rolleri uygulayıp chapter sürecini de okunabilir hale getiriyoruz.
Zaten aynı rolde iki veya daha fazla birlik üyemiz varsa rolü paylaşacak üyelerden biri bütün rolü paylaşırken diğerleri aynı mantıkta editlemeye devam ediyor. Örnek olarak Zosgne ve benim birlikte yaptığımız rolleri gösterebilirim. Mix yapılabilecek rolleri ise ya hiç paylaşmıyoruz ya da chatlogsuz biçimde paylaşıyoruz. Bu mantığı birlik açıldığından beri benimsiyoruz ve doğru bir mantık olduğunu düşünüyoruz, dolayısıyla değiştirmeyi planlamıyoruz. Önerilerin ve dileklerin için teşekkürler.