Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LOMBARDI CRIME FAMILY - LS CRIME RING

Başlatan Hydraizm, 15 Eylül 2020, 22:54:31
Okunma sayısı 168950 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LOMBARDI CRIME FAMILY - LS CRIME RING
« Yanıtla #1780 : 03 Nisan 2021, 14:32:19 »
chapter 8de emirhanı yine ck edin
Yok, bu kez ben patladım. :embarrassed2:

2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 02:29
Toplam oynama: 7 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 00:40
Toplam oynama: 240 gün, 6 saat
Zamo Givi Lv.31
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 04:35
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #1781 : 03 Nisan 2021, 15:16:16 »
kolay gele hadı bakam
1

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #1782 : 03 Nisan 2021, 15:21:42 »
Güzel yorumlar için teşekkürler.
1

Çevrimdışı youngmurda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 09 Kasım 2021, 18:03
Toplam oynama: 25 gün, 7 saat
« Yanıtla #1783 : 03 Nisan 2021, 15:24:26 »
borayejmayı getirin bana xuneity i değil
Unut artık öyle birisi yok.

Alıntı yapılan: John Ronchetti karakter tanıtımı, 29 Aralık
Bir karakterimizin daha sonuna gelelim. 5000 görüntülenme için, beni ve rollerimi takip eden herkese teşekkürler. :heart::like: :dft003: Normal şartlarda karakterin geleceğinde yaşadığı olayları Movie aracılığı ile sizlere anlatacaktım ama ne yalan söyleyeyim, buna üşendim. Karakter hakkında bir ön bilgi verip veda mesajımı yazacağım.

John Ronchetti; uzun süredir yasa dışı işlerin içinde olmasına rağmen pek çok dostunu tek günde öldürdüğü için, seri cinayetler işlediği için psikolojisini tamamiyle bozdu. En son SS'te de görebileceğiniz gibi, John Ronchetti Flint County'de aracını patlatarak son bir kez daha cinayet işliyor ve Flint County ormanında kayboluyor. John Ronchetti bir süre ormanda gezindikten sonra ormandan çıkıyor ve yakınlardaki bir kasabada motele girip gecesini orada geçiriyor.
John Ronchetti işlediği cinayetlerde arkasında bol bol iz bıraktığı için ertesi günün sabahında federaller tarafından motele düzenlenen baskında tutuklanıyor. John Ronchetti sorguda suçlarını itiraf ediyor, ekstra olarak Sergey Lombardi'nin evini kundaklayanın da kendisi olduğunu öne sürüyor. Sergey Lombardi'yi kurtarabilmek için Sergey Lombardi'yi de öldürdüğünü ve onun katilinin kendisi olduğunu iddia ediyor.
Sorgu sonucunda, John Ronchetti 2'si polis olmak üzere işlediği 7 cinayetten, Sergey Lombardi yalanının dahil edilmesiyle beraber 8 cinayetten suçlu bulunuyor ve ağırlaştırılmış müebbete tabii tutuluyor. John Ronchetti bozulmuş psikolojisiyle beraber hapishanede iyice deliriyor ve intihar ederek yaşamına hapishane içerisinde son veriyor. :uzgun:

https://www.upload.ee/image/13020452/belali_motel_sabahi.png

ab moviede miyiz rinada mı?  :help:
2

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 23:43
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat
« Yanıtla #1784 : 03 Nisan 2021, 15:28:32 »
1

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1785 : 03 Nisan 2021, 15:30:56 »
ab moviede miyiz rinada mı?  :help:
Yeni chapterımız yayımlanmaya hazır. Yani hikayesel ve rol planı olarak hazırlıklarımızı çoktan tamamladık. Chapter öncesinde akşama kadar birkaç flashback tarzı rol ve eski-yeni karakterler hakkında içerikler (ig makale) paylaşmayı planlıyoruz.

Alıntı yapılan: The Daily News. 1 Ocak 2021 "GÖZ KORKUTUCU 'NOEL' SERİ KATİLİ TUTUKLANDI!" başlıklı gazete yazısı.

GÖZ KORKUTUCU "NOEL" SERİ KATİLİ TUTUKLANDI!
Seri katil kim? Cinayetleri neden işledi? Neden "Noel"i tercih etti? Seri katilin hayatı gibi detaylar için okumaya devam edin.

30 Aralık 2020 sabahında federal soruşturma bürosu tarafından Angel Pine kasabasına bütün giriş ve çıkışlar kapatıldı. İlk saatlerde bu harekete kasaba halkı tarafından tepki gösterilirken, tepkiler ve kısıtlama fazla uzun sürmedi. Saat öğleden önce 11'i gösterdiğinde "U GET INN MOTEL"e federaller tarafından baskın yapıldı ve NPR bankasının hissedarları arasında olan John Ronchetti tutuklanarak motelden çıkartıldı. John Ronchetti'nin neden tutuklandığına dair sorularımıza yanıt verilmemişti fakat olayların peşini bırakmadık ve John Ronchetti'yi izlemeye devam ettik. Bugün 31 Aralık 2021 itibariyle San Fierro yerel polisi tarafından John Ronchetti sorguya alındı ve öğleden sonra saat 4'te polisler tarafından kelepçeli bir biçimde departmandan çıkartılarak mahkemeye sevk edildi. Polislerden öğrendiğimiz kadarıyla John Ronchetti, Noel cinayetlerini itiraf etmiş ve aşağıdaki sözleri söylemiş;
"Evet. Bütün dostlarımı ben öldürdüm. Bütün cinayetlerin sorumlusu benim. Sergey Lombardi'nin evini de ben yaktım, onu da ben öldürdüm. Yaptıklarımdan pişman değilim." - John Ronchetti, 31 Aralık 2020.

Bazılarımız Noel'i güzel geçirmiş olsak da, maalesef dünyada her gün kötü şeyler olmaya devam ediyor ve Noel'de işlenen cinayetler de bunu kanıtlar nitelikte. Bildiğiniz gibi, Noel'in son günü Los Santos kentinde toplu bir katliam yaşanmıştı. Sergey Lombardi'nin yönettiği suç ailesi iddialarına yönelik Sergey Lombardi ile bağlantısı olan bütün insanlar tek bir gecede öldürülmüş ve Sergey Lombardi'nin malikhanesinde kundaklama meydana gelmişti. Kundaklamanın sonucunda Sergey Lombardi'ye ait bir parça bulunamasa bile evde bulunan izlere dayanılarak Sergey Lombardi'nin öldüğü düşünülmüştü ve bugün John Ronchetti tarafından verilen itiraf ile birlikte Sergey Lombardi'nin öldüğü doğrulanmış oldu.

John Ronchetti kim? Italoamerican dediğimiz toplumun bir parçası. Biraz yaşlı olması hasebiyle yüksek ihtimalle İtalyan zulmünü görmüş birisi. Onun devlet düşmanı olmasına pek de şaşırmamalıyız. Onun hayatı hakkında pek bir bilgimiz yok. Hakkındaki ilk veriler, 2010 yılında Salvucci CF'nin çökertilmesi ile birlikte ortaya çıktı. John Ronchetti, Salvucci CF soruşturmalarıyla bağıntılı olarak 4 yıl boyunca hapiste kalmış fakat 2014'teki duruşmayla birlikte suçsuz bulunarak hapisten çıkartılmasına karar verilmişti. 2014'ten sonraki ilk veriler ise 2020 yılında gelmeye başladı. John Ronchetti, ilginç bir şekilde parayı vurmuş gözüküyor ve Los Santos'taki pek çok işletmeye talip oluyordu. Daha sonrasında öğrendik ki Ronchetti, Lombardi INC'de yüksek bir konuma gelmiş ve Lombardi INC adına işletmeler satın almış. Bu süreçteki en büyük yatırımları ise, hepimizin bildiği üzere NPR bankası yatırımı olmuştu.

Halihazırda NPR bankası ve Lombardi INC'den bahsetmişken Los Santos'ta Lombardi INC'ye bağlı olan tüm işletmelerin faaliyeti durduruldu. Ronchetti PUB, NPR bankası, Alhambra Club gibi işletmeler belirsiz süreliğine faaliyet göstermeyecek ve soruşturmanın ilerleyişine göre bu işletmelerin geleceği hakkında karar verilecek.

Peki John Ronchetti cinayetleri neden işledi? Sorgu esnasında söylenenlere göre cinayetlerin işlenmesini Sergey Lombardi talep etmiş. Yani bütün cinayetler Sergey Lombardi'nin emriyle işlenmiş. Tek bir istisna hariç; John Ronchetti, arkadaşlarını öldürürken Sergey Lombardi'nin yaşıyor olmasını kabullenememiş ve onu da cehennem ateşinde yakarak öldürmüş. Böylece bütün cinayetler sonuçlandı.
2

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
« Yanıtla #1786 : 03 Nisan 2021, 16:22:34 »
lord xuneity
2

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 23:43
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat
« Yanıtla #1787 : 03 Nisan 2021, 16:32:47 »
Tony Verducci? :huh:

4

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1788 : 03 Nisan 2021, 16:41:26 »
lord xuneity
Yeni mahlas.

Sayfa başı hatırlatması.

Yorumlar için ekip namına teşekkürler. Bazılarınızın aklına muhtemelen "Sergey Lombardi LS CR'yi dağıtarak bütün işlerini batırmadı mı? Hikayeye nasıl bağlayacaksınız?" soruları gelmiştir (hatta birkaç arkadaş özel mecralardan sordu etti) bile. Yeni chapterımız yayımlanmaya hazır. Yani hikayesel ve rol planı olarak hazırlıklarımızı çoktan tamamladık. Chapter öncesinde akşama kadar birkaç flashback tarzı rol ve eski-yeni karakterler hakkında içerikler (ig makale) paylaşmayı planlıyoruz. Bu sayede içerik konusunda Chapter 8 sürecini zenginleştireceğiz ve aklınızda soru kalmamasını sağlayacağız.
Alıntı yapılan: The Daily News. 1 Ocak 2021 "GÖZ KORKUTUCU 'NOEL' SERİ KATİLİ TUTUKLANDI!" başlıklı gazete yazısı.

Seri katil kim? Cinayetleri neden işledi? Neden "Noel"i tercih etti? Seri katilin hayatı gibi detaylar için okumaya devam edin.

30 Aralık 2020 sabahında federal soruşturma bürosu tarafından Angel Pine kasabasına bütün giriş ve çıkışlar kapatıldı. İlk saatlerde bu harekete kasaba halkı tarafından tepki gösterilirken, tepkiler ve kısıtlama fazla uzun sürmedi. Saat öğleden önce 11'i gösterdiğinde "U GET INN MOTEL"e federaller tarafından baskın yapıldı ve NPR bankasının hissedarları arasında olan John Ronchetti tutuklanarak motelden çıkartıldı. John Ronchetti'nin neden tutuklandığına dair sorularımıza yanıt verilmemişti fakat olayların peşini bırakmadık ve John Ronchetti'yi izlemeye devam ettik. Bugün 31 Aralık 2021 itibariyle San Fierro yerel polisi tarafından John Ronchetti sorguya alındı ve öğleden sonra saat 4'te polisler tarafından kelepçeli bir biçimde departmandan çıkartılarak mahkemeye sevk edildi. Polislerden öğrendiğimiz kadarıyla John Ronchetti, Noel cinayetlerini itiraf etmiş ve aşağıdaki sözleri söylemiş;
"Evet. Bütün dostlarımı ben öldürdüm. Bütün cinayetlerin sorumlusu benim. Sergey Lombardi'nin evini de ben yaktım, onu da ben öldürdüm. Yaptıklarımdan pişman değilim." - John Ronchetti, 31 Aralık 2020.

Bazılarımız Noel'i güzel geçirmiş olsak da, maalesef dünyada her gün kötü şeyler olmaya devam ediyor ve Noel'de işlenen cinayetler de bunu kanıtlar nitelikte. Bildiğiniz gibi, Noel'in son günü Los Santos kentinde toplu bir katliam yaşanmıştı. Sergey Lombardi'nin yönettiği suç ailesi iddialarına yönelik Sergey Lombardi ile bağlantısı olan bütün insanlar tek bir gecede öldürülmüş ve Sergey Lombardi'nin malikhanesinde kundaklama meydana gelmişti. Kundaklamanın sonucunda Sergey Lombardi'ye ait bir parça bulunamasa bile evde bulunan izlere dayanılarak Sergey Lombardi'nin öldüğü düşünülmüştü ve bugün John Ronchetti tarafından verilen itiraf ile birlikte Sergey Lombardi'nin öldüğü doğrulanmış oldu.

John Ronchetti kim? Italoamerican dediğimiz toplumun bir parçası. Biraz yaşlı olması hasebiyle yüksek ihtimalle İtalyan zulmünü görmüş birisi. Onun devlet düşmanı olmasına pek de şaşırmamalıyız. Onun hayatı hakkında pek bir bilgimiz yok. Hakkındaki ilk veriler, 2010 yılında Salvucci CF'nin çökertilmesi ile birlikte ortaya çıktı. John Ronchetti, Salvucci CF soruşturmalarıyla bağıntılı olarak 4 yıl boyunca hapiste kalmış fakat 2014'teki duruşmayla birlikte suçsuz bulunarak hapisten çıkartılmasına karar verilmişti. 2014'ten sonraki ilk veriler ise 2020 yılında gelmeye başladı. John Ronchetti, ilginç bir şekilde parayı vurmuş gözüküyor ve Los Santos'taki pek çok işletmeye talip oluyordu. Daha sonrasında öğrendik ki Ronchetti, Lombardi INC'de yüksek bir konuma gelmiş ve Lombardi INC adına işletmeler satın almış. Bu süreçteki en büyük yatırımları ise, hepimizin bildiği üzere NPR bankası yatırımı olmuştu.

Halihazırda NPR bankası ve Lombardi INC'den bahsetmişken Los Santos'ta Lombardi INC'ye bağlı olan tüm işletmelerin faaliyeti durduruldu. Ronchetti PUB, NPR bankası, Alhambra Club gibi işletmeler belirsiz süreliğine faaliyet göstermeyecek ve soruşturmanın ilerleyişine göre bu işletmelerin geleceği hakkında karar verilecek.

Peki John Ronchetti cinayetleri neden işledi? Sorgu esnasında söylenenlere göre cinayetlerin işlenmesini Sergey Lombardi talep etmiş. Yani bütün cinayetler Sergey Lombardi'nin emriyle işlenmiş. Tek bir istisna hariç; John Ronchetti, arkadaşlarını öldürürken Sergey Lombardi'nin yaşıyor olmasını kabullenememiş ve onu da cehennem ateşinde yakarak öldürmüş. Böylece bütün cinayetler sonuçlandı.
3

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1789 : 03 Nisan 2021, 17:10:06 »

3