İsim vermeden yazamda yine forum bani yemeyem bı admini bı taraf çok savunuyor diğer taraf çok kotuluyorsa o admin zaten adaletli değildir yani = işini kötü yapan diyebiliriz bı admini herkes seviyorsa yada kimse sevmiyorsa onlara birşey diyemem de bı taraf çok savunuyor diğer taraf çok kotuluyorsa ben orda birşeyler ararım demek ki bu admin bı tarafı fazla tutuyor diğer kişileri takmıyor bile mesela benim karekter tanitimima sallayan kisilere tanitimimi savundum diye forum bani yedim 7 gün başlatan tarafa hiçbir ceza verilmedi bu kişilere forumdan cevap verdim tanıtımlarına onaylı ma hesabıma sınırsız ban attı forumdan kendi hesabıma 1 ay ticketten kaç kere uyarmama rağmen dinlemedi bile üst yetkilere aktardım durumu bani kaldirdilar bu haksızlıkları yapan admini neden benimseyim ki ooc arkadaşın diye herturlu kiyaga geçersen yetkini kullanıp tek o tarafın yalakalari tarafından sevilirsin öbür taraf yine sallamaya devam eder. O kişi kendini iyi biliyor zaten geçmiştende çok olaylarımiz oldu kendisiyle tsde size ooc kin beslemiyorum diyip herturlu haksızlığı yaptı kendisi ins buradanda flamingden ban atmaz sonuçta ooc ortam herkes düşüncelerinde özgürdür umarım iyi forumlar...
İyi oyunlar...