Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Resmi Birliklerin Saçma İşe Alım Şartları

Başlatan Oner, 15 Eylül 2020, 16:06:32
Okunma sayısı 2072 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Kurt Lv.8
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Eylül 2020, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Resmi Birliklerin Saçma İşe Alım Şartları
« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2020, 16:25:49 »
Yanlış hatırlamıyorsam LSRP gibi sunucular da LSPD için TS3 kullanıyordu. TS3 zaten sadece pursuit durumlarında kullanılıyor. LSPD dışındaki devlet birliklerinin kullanması bence de saçma.
Şimdi olaya şöyle bakmamız lazım; LSPD'deki üye sayısını inceleyin. Sunucuda çok sık bir biçimde memur yaralanması/pursuit durumları yaşanıyor. Aynı anda 3 tane taktiksel frekans dolu oluyor. Haliyle TS3 kaldırılır ve chat kullanılırsa chat aşırı derecede karışacaktır, takip etmek zor olur. Ben de sesli LSPD'ye karşıyım, zira pek çok ağız hastalığım var ve düzenli olarak TS3 kullananıyorum. PD'ye girsem bile sürekli pasif kalmak zorunda oluyorum. Benim gibi birçok oyuncu varr, en basitinden mikrofonu olmayıp TS3 kullanamayanlar. TS3 durumu bazı oyunculara yapmak istedikleri rol önünde engel oluyor. Fakat sunucu şartları düşünüldüğünde LSPD için TS3 şu an vazgeçilemez bir konumda.
LSCH ve LSFD için TS3'ü ben de mantıksız buluyorum. Bunun için ARGE konusu oluşturulabilir.

Her TAC için ayrı telsiz açılabilir. Burayı ARGE konusuna çevirmek istemiyorum, hazır sunucu adı vermişken ben de ekleyeyim, piyasadaki çoğu sunucu LSRP'yi taklit etme derdinde. Daha 2 sene öncesine kadar eyalete şerif departmanı açan saçma sunucudan bahsediyoruz. Bir tek Rhode Island'de eyalet şerif departmanı vardır çünkü county açamayacak kadar küçük bir eyalettir. Vazgeçilemez bir konumda değil dostum, 300 çeken (400 rekoru olan) bir sunucuda polislik yaptım, oyuncu sayısı Rina'dan daha fazla sayılabilir çünkü çok kişi AFK kalıyor zaten. Birden fazla TAC telsizi açılabilir. ARGE açmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı Hoenir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vaccine Real Lv.14
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 16:12
Toplam oynama: 91 gün, 16 saat
« Yanıtla #11 : 15 Eylül 2020, 16:26:28 »
2 Yıldır pd rolü yaptım geçen sene oyunu bıraktım. Resmi oluşumlarda ooc ortam var eğer o ortama katılırsan rol yapmadan terfi alırsın...

Çevrimdışı Oner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Kurt Lv.8
« Yanıtla #12 : 15 Eylül 2020, 16:27:01 »
2 Yıldır pd rolü yaptım geçen sene oyunu bıraktım. Resmi oluşumlarda ooc ortam var eğer o ortama katılırsan rol yapmadan terfi alırsın...

Dediğin aşırı saçma, rol yapmaya giriyoruz. Ben OOC ortam istemiyorum ki? Görevimi icra etmek istiyorum. Rol yapmadan terfi alırsın?? Çok saçma.

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #13 : 15 Eylül 2020, 16:35:47 »
LSPD&LSSD için desteklemiyorum, LSCH, LSFD gibi oluşumlar için mantıklı.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 15 Eylül 2020, 16:36:16 »
Yanlış hatırlamıyorsam LSRP gibi sunucular da LSPD için TS3 kullanıyordu. TS3 zaten sadece pursuit durumlarında kullanılıyor. LSPD dışındaki devlet birliklerinin kullanması bence de saçma.
Şimdi olaya şöyle bakmamız lazım; LSPD'deki üye sayısını inceleyin. Sunucuda çok sık bir biçimde memur yaralanması/pursuit durumları yaşanıyor. Aynı anda 3 tane taktiksel frekans dolu oluyor. Haliyle TS3 kaldırılır ve chat kullanılırsa chat aşırı derecede karışacaktır, takip etmek zor olur. Ben de sesli LSPD'ye karşıyım, zira pek çok ağız hastalığım var ve düzenli olarak TS3 kullananıyorum. PD'ye girsem bile sürekli pasif kalmak zorunda oluyorum. Benim gibi birçok oyuncu varr, en basitinden mikrofonu olmayıp TS3 kullanamayanlar. TS3 durumu bazı oyunculara yapmak istedikleri rol önünde engel oluyor. Fakat sunucu şartları düşünüldüğünde LSPD için TS3 şu an vazgeçilemez bir konumda.
LSCH ve LSFD için TS3'ü ben de mantıksız buluyorum. Bunun için ARGE konusu oluşturulabilir.

Her TAC için ayrı telsiz açılabilir. Burayı ARGE konusuna çevirmek istemiyorum, hazır sunucu adı vermişken ben de ekleyeyim, piyasadaki çoğu sunucu LSRP'yi taklit etme derdinde. Daha 2 sene öncesine kadar eyalete şerif departmanı açan saçma sunucudan bahsediyoruz. Bir tek Rhode Island'de eyalet şerif departmanı vardır çünkü county açamayacak kadar küçük bir eyalettir. Vazgeçilemez bir konumda değil dostum, 300 çeken (400 rekoru olan) bir sunucuda polislik yaptım, oyuncu sayısı Rina'dan daha fazla sayılabilir çünkü çok kişi AFK kalıyor zaten. Birden fazla TAC telsizi açılabilir. ARGE açmayı düşünüyorum.
Muhtemelen aynı sunucuda ben de 1 yıla yakın polis rolü yapmıştım. Yazılı rol yapmanın keyfi ayrı oluyor. Üstte belirtilen lincoln ekipler ne yapacak vb. sorunların da çözümü var yazılıya geçilirse. Biz destek GPS'i açıyoduk, öndeki ekibin GPS'i gözükürken ona en yakın adam ekibi telsiz veriyordu. Yine de herhangi bir şekilde TS3 durumunun değişeceğini sanmıyorum. Daha öncesinde (sanırsam Hydraizm döneminde) yazılı PD denenmiş ve yeniden TS3'e geçilmişti, aynı şekilde Onlyword ve Loki varken polis akademileri oyun içerisinden yapılıyordu fakat yine TS3'e dönüldü galiba. Yani TS3 ile ilgili denemeler yapılıyor fakat elinde sonunda geri dönülüyor.
Konuyu kilitleyip ARGE açarsanız ve orada fikir tartışmaları dönerse bence daha faydalı olur. Konu en sonunda ARGE vari bir hal alacak çünkü.

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #15 : 15 Eylül 2020, 16:36:32 »
LSPD'de kullanılmasına kimse bir şey diyemez. Bunun cevabı canlı yayında da açıklandı.
LMSD ve City Hall'da ise işe alımlar, oyunculara yapacağı roller hakkında bilgi vermek, yapmaması gereken ihlaller, herhangi bir sorusu olduğunda hemen ts3 adresi üzerinden odaya çekerek halletmeleri. Zorunluluk açısından bir şey denmez ama gerekli olmasa yönetim tarafınca konmazdı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Oner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Kurt Lv.8
« Yanıtla #16 : 15 Eylül 2020, 16:37:28 »

Sebepte belirtseydiniz daha iyi olurdu.

LSPD'de kullanılmasına kimse bir şey diyemez. Bunun cevabı canlı yayında da açıklandı.
LMSD ve City Hall'da ise işe alımlar, oyunculara yapacağı roller hakkında bilgi vermek, yapmaması gereken ihlaller, herhangi bir sorusu olduğunda hemen ts3 adresi üzerinden odaya çekerek halletmeleri. Zorunluluk açısından bir şey denmez ama gerekli olmasa yönetim tarafınca konmazdı diye düşünüyorum.

Canlı yayında denen sebebi açıklar mısınız? Ardından konuyu kilitleyip ARGE açacağım.

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 15 Eylül 2020, 16:49:07 »

Canlı yayında denen sebebi açıklar mısınız? Ardından konuyu kilitleyip ARGE açacağım.

Yazılı uptade olayı çok saçma, oynadığınız sunucuyu aşağı yukarı biliyorum. Her sunucuda MİX durumu yaşanıyor, Rina içinde bu geçerli. En basiti bir suçlular yakalandı, '15 durumuna geçiliyor. Adam arkadaşlarını çağırıp bir şekilde kendini kurtarıyor. O sırada destek mi açalım, haber mi verelim, suçluyu mu koruyalım? Daha fazlasıda var bunların, sadece kısa bir örneğini söyledim.
Ayrıca yazılı uptade kadar eziyet çektiren birşey yok, seslide gayet rahat. Zaten her zamanda kullanmıyoruz.

Çevrimdışı Oner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Kurt Lv.8
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2020, 16:51:12 »

Yazılı uptade olayı çok saçma, oynadığınız sunucuyu aşağı yukarı biliyorum. Her sunucuda MİX durumu yaşanıyor, Rina içinde bu geçerli. En basiti bir suçlular yakalandı, '15 durumuna geçiliyor. Adam arkadaşlarını çağırıp bir şekilde kendini kurtarıyor. O sırada destek mi açalım, haber mi verelim, suçluyu mu koruyalım? Daha fazlasıda var bunların, sadece kısa bir örneğini söyledim.
Ayrıca yazılı uptade kadar eziyet çektiren birşey yok, seslide gayet rahat. Zaten her zamanda kullanmıyoruz.

Seslide rahat olabilir, şu ana kadar bu sebepten polis rolü yapamayan 50-60 kişi tanıdım. Onlar ne olacak? Sesli kullanmak bir şart değildir. Sadece rahat olması sebebiyle bir lükstür. Diğer oyunculara da fırsat tanınmalı, onlar sesli girince metagaming diye ortalığı inletirken kolluk kuvvetleri metagaming yapmıyor mu? Öyleyse kolluk kuvvetleri de yazılıya geçmelidir.

Ek olarak madem sebebi update, LSFD ve LSCH neden sesli kullanıyor? Onlar da mı update veriyor? Çok çok gereksiz bir lüks.

Ekleme yapıyorum mesaja, kolluk kuvveti takım çalışması gerektiren bir şeydir. Destek açmak, haber vermek, suçluyu korumak. Bunların hepsi senin görevlerin değil. Olay yerindeki officer in chargenin dağıtımına göre hızlıca organize olup görevlerinizi yapmalısınız. Bu yazılıdan da yapılıyor.

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2020, 16:57:40 »

Seslide rahat olabilir, şu ana kadar bu sebepten polis rolü yapamayan 50-60 kişi tanıdım. Onlar ne olacak? Sesli kullanmak bir şart değildir. Sadece rahat olması sebebiyle bir lükstür. Diğer oyunculara da fırsat tanınmalı, onlar sesli girince metagaming diye ortalığı inletirken kolluk kuvvetleri metagaming yapmıyor mu? Öyleyse kolluk kuvvetleri de yazılıya geçmelidir.

Ek olarak madem sebebi update, LSFD ve LSCH neden sesli kullanıyor? Onlar da mı update veriyor? Çok çok gereksiz bir lüks.

Ekleme yapıyorum mesaja, kolluk kuvveti takım çalışması gerektiren bir şeydir. Destek açmak, haber vermek, suçluyu korumak. Bunların hepsi senin görevlerin değil. Olay yerindeki officer in chargenin dağıtımına göre hızlıca organize olup görevlerinizi yapmalısınız. Bu yazılıdan da yapılıyor.

Bu konuyla ilgili açıklama yapıldı zaten, geleceğini sanmıyorum ki gelmemelide. "Bu sunucuda DM devam ettiği sürece kullanılmaya devam edecek".