LSPD&LSSD için desteklemiyorum, LSCH, LSFD gibi oluşumlar için mantıklı.
Sebepte belirtseydiniz daha iyi olurdu.
LSPD'de kullanılmasına kimse bir şey diyemez. Bunun cevabı canlı yayında da açıklandı.
LMSD ve City Hall'da ise işe alımlar, oyunculara yapacağı roller hakkında bilgi vermek, yapmaması gereken ihlaller, herhangi bir sorusu olduğunda hemen ts3 adresi üzerinden odaya çekerek halletmeleri. Zorunluluk açısından bir şey denmez ama gerekli olmasa yönetim tarafınca konmazdı diye düşünüyorum.
Canlı yayında denen sebebi açıklar mısınız? Ardından konuyu kilitleyip ARGE açacağım.
Yazılı uptade olayı çok saçma, oynadığınız sunucuyu aşağı yukarı biliyorum. Her sunucuda MİX durumu yaşanıyor, Rina içinde bu geçerli. En basiti bir suçlular yakalandı, '15 durumuna geçiliyor. Adam arkadaşlarını çağırıp bir şekilde kendini kurtarıyor. O sırada destek mi açalım, haber mi verelim, suçluyu mu koruyalım? Daha fazlasıda var bunların, sadece kısa bir örneğini söyledim.
Ayrıca yazılı uptade kadar eziyet çektiren birşey yok, seslide gayet rahat. Zaten her zamanda kullanmıyoruz.
Seslide rahat olabilir, şu ana kadar bu sebepten polis rolü yapamayan 50-60 kişi tanıdım. Onlar ne olacak? Sesli kullanmak bir şart değildir. Sadece rahat olması sebebiyle bir lükstür. Diğer oyunculara da fırsat tanınmalı, onlar sesli girince metagaming diye ortalığı inletirken kolluk kuvvetleri metagaming yapmıyor mu? Öyleyse kolluk kuvvetleri de yazılıya geçmelidir.
Ek olarak madem sebebi update, LSFD ve LSCH neden sesli kullanıyor? Onlar da mı update veriyor? Çok çok gereksiz bir lüks.
Ekleme yapıyorum mesaja, kolluk kuvveti takım çalışması gerektiren bir şeydir. Destek açmak, haber vermek, suçluyu korumak. Bunların hepsi senin görevlerin değil. Olay yerindeki officer in chargenin dağıtımına göre hızlıca organize olup görevlerinizi yapmalısınız. Bu yazılıdan da yapılıyor.