Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hera işini biliyor hacılar

Başlatan APFELSCHORLE, 15 Eylül 2020, 10:00:05
Okunma sayısı 284 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı APFELSCHORLE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Nisan 2024, 01:55
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
Birlik: ***** ****nas
Köken: Alman
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:39
Toplam oynama: 420 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 22:45
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Hera işini biliyor hacılar
« : 15 Eylül 2020, 10:00:05 »
Şu son anti hile olayı bence sunucuya çok yararı olucak gibi siz ne düşünüyorsunuz?
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=124393.0

Çevrimdışı Nurican

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 22:12
Toplam oynama: 313 gün, 14 saat
Ynt: Hera işini biliyor hacılar
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2020, 10:04:50 »
Çok iyi oldu bayağı hoşuma gitti

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2020, 10:16:39 »
Bu listenin amacı ney anlamış değilim. O listeye giren adam zaten hile sokmamış olması gerekiyor. Listeye girmeyen adamda zaten çoktan sokmuştur? Yani liste beceriksiz hilecileri gösteriyor sanırım. Ki o listedeki insanların bir çoğu sistemi denemek için listeye girmişlerdir. Ondan listeye girenler platformun yüz karası olan insanlar değil. Elimde imkan olsa bende denerdim, listeye girmezsem de nasıl girmediğimi anlatırdım Hera'ya. Amaçsız bir liste bence.

Çevrimdışı AFOMMO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2024, 15:51
Toplam oynama: 60 gün, 21 saat
Birlik: *****ESS
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 00:08
Toplam oynama: 5 gün, 4 saat
Birlik: *****ESS
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2020, 10:23:53 »
Bu listenin amacı ney anlamış değilim. O listeye giren adam zaten hile sokmamış olması gerekiyor. Listeye girmeyen adamda zaten çoktan sokmuştur? Yani liste beceriksiz hilecileri gösteriyor sanırım. Ki o listedeki insanların bir çoğu sistemi denemek için listeye girmişlerdir. Ondan listeye girenler platformun yüz karası olan insanlar değil. Elimde imkan olsa bende denerdim, listeye girmezsem de nasıl girmediğimi anlatırdım Hera'ya. Amaçsız bir liste bence.

Zamanında o listeye ben de girmiştim. Hile yaptığımdan değil, sözde bir /hilecinin/ bulunduğu Discord'da bulunduğum için. Haberim bile yok, sınıf arkadaşlarım hariç başka Discord serverinde bulunmadım ama neyse. Yani kısacası saçma sapan bir şey bana göre. Hile sokmayı deneyen adamı listeye yazmak yerine hileden yasaklanan adamı yazmak daha mantıklı olmaz mıydı? Olurdu. Sunucuda Santa Maria'ya giderseniz potansiyel hilecileri tespit edersiniz zaten, bulmak çok zor değil. Sistem geliştirmeye falan gerek yok, git Santa Maria'ya. Adamlar IC kanaldan /bende sobeit var/ /lan tamam dışarı gel sobeiti göstereyim sana/ /bratva nasıl s*ktik ama sizi/ /speed açtım gel yarışak/ böyle adamlar varken o liste saçmalık.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Nisan 2021, 19:44
Toplam oynama: 32 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2020, 10:26:12 »
Güzel çalışma.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2020, 10:44:30 »

Zamanında o listeye ben de girmiştim. Hile yaptığımdan değil, sözde bir /hilecinin/ bulunduğu Discord'da bulunduğum için. Haberim bile yok, sınıf arkadaşlarım hariç başka Discord serverinde bulunmadım ama neyse. Yani kısacası saçma sapan bir şey bana göre. Hile sokmayı deneyen adamı listeye yazmak yerine hileden yasaklanan adamı yazmak daha mantıklı olmaz mıydı? Olurdu. Sunucuda Santa Maria'ya giderseniz potansiyel hilecileri tespit edersiniz zaten, bulmak çok zor değil. Sistem geliştirmeye falan gerek yok, git Santa Maria'ya. Adamlar IC kanaldan /bende sobeit var/ /lan tamam dışarı gel sobeiti göstereyim sana/ /bratva nasıl s*ktik ama sizi/ /speed açtım gel yarışak/ böyle adamlar varken o liste saçmalık.

Listeye gerçekten açmaya çalışanlar giriyor, bilgin olsun.

Hileyi başarılı şekilde kendi özel yöntemiyle geçiren illa ki olacaktır, 100% bir anti hile asla olamaz bu listenin amacı ısrarla hile üzerinde uğraşan ve geçirmeyip deneyip filtreye yakalananlar. Yüz karası zaten hile ile oynamaya çalışan insanlardır. Bu sistemin 2 gün önce geldiğini de unutmayın. Sistemin başarılı olduğu aşikar. Gereksiz muhafelet olmak sadece hasettir.