Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Leighton News Agency

Başlatan Coln, 23 Haziran 2018, 23:21:50
Okunma sayısı 2525 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Leighton News Agency
« Yanıtla #20 : 24 Haziran 2018, 14:54:23 »
Arkadaşlar 2 adet text koyup bırakmayın 3 satır yazıyla birlik tanıtımı mı olur gözünüzü seveyim? Ekleyin bir şeyler bari 3 satır daha ekle.

Legal bir haber ajansında misyon ve vizyondan başka ne beklenir? Hikaye mi yazsınlar saçmalamayın.

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mart 2020, 02:40
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
« Yanıtla #21 : 24 Haziran 2018, 15:20:37 »
Arkadaşlar 2 adet text koyup bırakmayın 3 satır yazıyla birlik tanıtımı mı olur gözünüzü seveyim? Ekleyin bir şeyler bari 3 satır daha ekle.

Legal bir haber ajansında misyon ve vizyondan başka ne beklenir? Hikaye mi yazsınlar saçmalamayın.

Hayır yani birde diğer basın birliklerin hepsi böyle , 1 adet textleri olan adamlara geliştirin yazmış bize 6 saatiniz var

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 24 Haziran 2018, 15:28:07 »

Hayır yani birde diğer basın birliklerin hepsi böyle , 1 adet textleri olan adamlara geliştirin yazmış bize 6 saatiniz var
boşver takma, tanıtım iyi. En azından günlük 2-3 ss atılan birlik tanıtımı gibi değil. (LSRP edit)

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 24 Haziran 2018, 16:01:14 »
GUNCELLENDI @BerkanCaliskan

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 25 Haziran 2018, 17:31:11 »

LSPD'den uzun kovalamaca !
Los Santos Polis Departmanı K.G isimli trafikte direnen motorlu hız tutkununu kasksız görünce bayrakları çekti ! Bir saaten fazla süren kovlamaca sonucunda K.G isimli bayan yakalanarak adaletin karşısına çıkartıldı.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 25 Haziran 2018, 17:58:40 »
Senin sayende Santos'un gündemini takip ediyom,valla ben beğendim çok iyi kardeşim başarılarının devamını dilerim.

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 25 Haziran 2018, 20:20:59 »
Senin sayende Santos'un gündemini takip ediyom,valla ben beğendim çok iyi kardeşim başarılarının devamını dilerim.

Eyw , sadece diğer birlikler gibi yan gelip yatıp /yayin yazıp birşeyler gebelemekten öte şeyler yapıyorum.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 25 Haziran 2018, 20:22:04 »

Eyw , sadece diğer birlikler gibi yan gelip yatıp /yayin yazıp birşeyler gebelemekten öte şeyler yapıyorum.
İşte benim adamım

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #28 : 25 Haziran 2018, 20:52:56 »
Moruk tam okumadım ama bu işi yapıyorsan bana göre sağlam bi haber sayfası yapman lazım, grafiker bir arkadaşın varsa ondan yardım isteyebilirsin veya sen anlıyorsan senin yapmanı tavsiye ederim. Sağlam bir grafik içine bunları koyarsan yaptığın haberlerin estetiğinde artış olur. Ayrıca bu yaptığın bazı haberlerde eğer olay silahlı çatışma operasyon gibi bir olayı kapsıyorsa canlı yayın açıp haber sunman gayet güzel olur daha sonra 2-3 kare ss'i grafik içine atarsan süper olucaktır. (Bunu yapıyorsan sayma, sunucuya pek girmiyorum yapmıyorsan diye söyledim.)

Çevrimdışı Coln

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 25 Haziran 2018, 20:54:06 »
Moruk tam okumadım ama bu işi yapıyorsun bana göre sağlam bi haber sayfası yapman lazım, grafiker bir arkadaşın varsa ondan yardım isteyebilirsin veya sen anlıyorsan senin yapmanı tavsiye ederim. Sağlam bir grafik içine bunları koyarsan yaptığın haberlerin estetiğinde artış olur. Ayrıca bu yaptığın bazı haberlerde eğer olay silahlı çatışma operasyon gibi bir olayı kapsıyorsa canlı yayın açıp haber sunman gayet güzel olur daha sonra 2-3 kare ss'i grafik içine atarsan süper olucaktır. (Bunu yapıyorsan sayma, sunucuya pek girmiyorum yapmıyorsan diye söyledim.)

Birliğimiz sistemsel onay almadığı için yayın yapma fırsatım olmuyor malesefki , sizlerin değerli yorumları sayesinde @BerkanCaliskan'ın gözüne giriyoruz işte :D