Rina'da ilk şikayet yediğimde ve açtığımda şikayet paneli yoktu, o yüzden atamıyorum.
İlk açtığım şikayet içeriğinde adamın biriyle tartışıyordum sonra adam bana silah çekip sıkmıştı. Başka bir sunucudan gelip bu sunucunun politikalarını okumadığım için emotesiz silah çekmenin yasak olduğunu düşünüp emotesiz silah çekmekten şikayet açmıştım, reddedilmişti.
İlk yediğim şikayette de yakın bir arkadaşımla baya hararetli kavga etmiştik en son dayanamayıp sövmüştüm şikayet açmıştı, ondan da sağlam bir ceza yedim. Olaydan 1-2 ay sonra bir rolde denk gelip yeniden rol yapmışız fakat haberimiz yok. Rolden sonra OOC konuşurken fark ettik birbirimizi, biraz konuşup barıştık.
Roleplay oynarken ilk şikayetimi 2016'da yedim ve açtım (2016dan önceki 2 yıl içinde elbet yemişimdir ama o zamanlar forum nedir bilmiyordum)
İlk açtığım şikayette bir adam motoruma CJ atmıştı ve motorumu geri almaya gittiğimde de aynı kişiden DM yemiştim. Bunlar da bir Hard RP sunucusunda yaşanıyor bu arada. Neyse şikayet açtım, adam bana özel mesaj attı kardeşim almış PC'yi özür dilerim bunu savunma olarak yazarsam beni banlarlar vs. yazdı. Ben de şikayetimi geri çekmiştim muhabbeti biraz ilerletip beraber rol yapmaya başlamıştık, hatta arkadaşlığımız 20-30klık borçlar alıp vermeye (rina ekonomisi ile kıyaslarsak 200-300k falan oluyor herhalde) kadar ilerlemişti.
İlk yediğim şikayette de birisiyle kaza yapmıştım, kaza rolünden sonra araç park yerine gidip aracımı çarpa çarpa respawnlamıştım (araç respawnlayınca aracın canı fulleniyordu hangi enayi versin tamir parasını sjsj) o sırada çarptığım adam beni takip etmiş aracımı respawnlarken kanıt almış. Non RP Drive'dan 30 dakika mı ne yemiştim.